5000 złotych na tę chwilę do pobicia!!!!!
-
-
Podsumowanie Twitterowej akcji karnetowej
Poszło :) Niech Cracovia rośnie w siłę! :)
Zobaczymy czy ktoś wejdzie do gry cały na biało i tego VIPa zgarnie ? :)
Byłaby możliwość zorganizowania podobnej akcji karnetowej dla uboższych dzieciaków na hokej?
- Edytowany
A w kwestii biedy wśród dzieci to zazwyczaj chyba pedagodzy szkolni mają rozeznanie.Hokejowi też pomóżmy.To nie są duże pieniądze ! Może do tych piłkarskich dla chętnych klub by za free dołożył hokejowe ? Jak iść to po całości ...
Bardzo fajny pomysl z tym hokejem
Na teraz tudziez na przyszlosc, zrobcie jakies ulatwienie dla przelewow zagranicznych, nie znam sie, ale chyba najlepiej PayPal
Pomysł hokejem reelacyjny tym bardziej że to play off więc nie ma marginesu błędu .Jedna musi odpaść z serii .
poszło - super pomysł
[quote='dangorka' pid='1361865' dateline='1549638508']
Bardzo fajny pomysl z tym hokejem
[/quote]
Dałbyś radę ogarnac ten temat? Ja ze swojej strony deklaruję wpłatę :)
- Edytowany
Ale co jest przerażające quentin ?Wiele peseli 2003 ,2004 ,2005 .Oni nie zarabiają . Kilku starszych pracuje a jest ich tam 4-5 w domu .Bywali od świeta .Przy takiej szybkiej akcji też nie jesteś wstanie wszystkich zweryfikować .Ale nawet jak pojedyncze osoby prześlizgną się przez sito to i tak jestesmy wygrani .Sektor D zawsze jest motorem napędowym .Przychodzi młody człoiwek i nie raz pierwsza ocena się liczy .Klimat mamy dobry jest porozumienie z klubem o współpracy z czasem wyjdzie jak trwałe ale jest .Dają z klubu w każdym razie pozytywne sygnały .Takie gesty jak z karnetami to krok w dobrym kierunku .Sportowo powinno być lepiej bo bez zawirowań skład stabilny i wzmocnieni na skrzydłach .Nic tylko nabierać niczym kula śnieżna nowych pasiaków i tych strarych co zapomnieli drogi na stadion zapraszać .Wiele zalezy od startu wynik i atmosfera .Niech ten stadion niesie piłkarzy POZYTYWNYM DOPINGIEM, A NIE PRZECIWKO ladacznicy .Szkoda na te ścierwa czasu .
Przelew poszedł dokładam małą cegiełkę do akcji ,
[quote='napinacz-' pid='1361866' dateline='1549638653']
Na teraz tudziez na przyszlosc, zrobcie jakies ulatwienie dla przelewow zagranicznych, nie znam sie, ale chyba najlepiej PayPal
[/quote]
Dopisujesz PL przed numerem konta (numer IBAN) i wysyłasz z zagranicy. Jeśli przelew jest z UE to powinien być bez opłat następnego dnia na koncie.
IBAN: PL45 1160 2202 0000 0001 1540 0797
@gbialas, tylko przelewy SEPA ( czyli w euro ) są 'bezpłatne', chociaż i tutaj banki potrafią rzucić ładną prowizję. Cała reszta idzie SWIFTem, a to już nie jest tania sprawa.
- Edytowany
BuzzY, ja często w sieci płacę z konta klasycznym przelewem i mam dodatkowy koszt w wysokości 5 zł. Przewalutowanie z PLN na EURO w moim banku też nie jest złodziejskie. Nie wiem czy z UE w nasza stronę to działa tak samo, ale nie spodziewam się większych obciążeń niż 1-2% od kwoty.
Z hokejem bardzo dobry pomysł, ale wg. mnie kluczem jest piłka nożna. Będzie TOP na piłce automatycznie przełoży się to na frekwencji na innych sekcjach. Reasumując najpierw piłka, a później można zbierać np. na hokej.
Wiem, że klub obserwuje ten temat.
Może czas pomyśleć o ufundowaniu nagrody dla Pasiaka Roku :)
Kapituła mogłaby się składać z przedstawicieli Zarządu, Zespołu, kibiców, ew. dziennikarzy i wyłaniać spośród osób nominowanych.
Na tą chwilę nominacja jest jedna i oczywista, Daniel.
Niech marketing i Zarząd pomyślą co wiązałoby się z nagrodą - karnet VIP to oczywistość, wyjazd na obóz z zespołem? Nie wiem?
Taka nagroda to nie tylko forma docenienia wkładu w rozwój Cracovii ale także promocja podobnych zachowań wśród rzesz kibiców.
"POZYTYWNYM DOPINGIEM, A NIE PRZECIWKO"
Jestem za. 2011 rok mecz z Lechem i bramka Klicha, mój pierwszy mecz na stadionie, pozytywny doping średnia frekwencja ok 8 tys. Przyjemnie chodziło się na mecze. Z biegiem czasu atmosfera robiła się coraz bardziej przykra, do tego dochodziły tak proste sprawy jak to, że bilet kupuje się na dane miejsce, później to miejsce jest zajęte, trzeba kogoś przeganiac. Dla mnie to nie problem, ale osoby, które przyprowadzalem na stadion były tym zniesmaczone. Zwłaszcza jak sprzedaż przez internet miała być" za 5 tygodni" do tego wyprawa na początku tygodnia po bilet ok 80 km w jedną stronę, a na stadionie zamiast radości frustracja
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Nr rachunku Stowarzyszenia to było to czego brakowało dla nie-twitterowców czyli m.in. dla mnie :)
Dobra robota chłopaki (i dziewczyny rzecz jasna ;;) niech żyje WIELKA CRACOVIA !
Myslalem wczoraj o tym samym - po zakupie karnetow pileczka po stronie mlynu po to aby zajebistą, ale kulturalną atmosferą zarazić tych wszystkich ludzi miłością do Cracovii!!!!
[quote='konserwa' pid='1361885' dateline='1549641736']
Wiem, że klub obserwuje ten temat.
Może czas pomyśleć o ufundowaniu nagrody dla Pasiaka Roku :)
Kapituła mogłaby się składać z przedstawicieli Zarządu, Zespołu, kibiców, ew. dziennikarzy i wyłaniać spośród osób nominowanych.
[color=#ff3333]Na tą chwilę nominacja jest jedna i oczywista, Daniel.
[/color]
Niech marketing i Zarząd pomyślą co wiązałoby się z nagrodą - karnet VIP to oczywistość, wyjazd na obóz z zespołem? Nie wiem?
Taka nagroda to nie tylko forma docenienia wkładu w rozwój Cracovii ale także promocja podobnych zachowań wśród rzesz kibiców.
[/quote]
[b][size=xx-large]Brawo za akcję.[/size][/b]
PANA DANIELA może pobić tylko Michałek zdobywając PODIUM.
P.S.
Czy zamawiając Kartę Kibica przez neta, może odebrać to inna osoba i wysłać za opłatą do Bytomia ? PW . Hmm..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)