6534
-
-
Typer frekwencji: Cracovia - Piast Gliwice [9]
8555
- Edytowany
Typowanie kończymy 24h przed meczem czyli zakończyliśmy dzisiaj o 18:00.
Optymistycznie 10000
8965
5200
9261
Ludzie, rozumiem, że nie każdy czyta główny temat o podsumowaniach typera frekwencji, gdzie pisze o zakończeniu każdego typera co do zasady 24 godziny przed meczem, chyba że zostanie inaczej podane.
Organizator jednak wczoraj napisał wprost:
[quote] alocha napisał:
Typowanie kończymy 24h przed meczem czyli zakończyliśmy dzisiaj o 18:00.[/quote]
Czy wy nie czytacie choćby z ciekawości postów zamieszczonych przed waszymi? :) Od tej wczorajszej, wyżej zacytowanej wypowiedzi, wpisano kolejne 4 typy :)
Szkoda, że nie pomyślałem o zmianie typu o czasie bo teraz po tym wszystkim co się dzieje na pewno nie trafię, i dobrze :)
- Edytowany
Na chłodno - ok.6500
ps.
Przeczytałem wcześniejsze posty, ale trochę za późno! :)
Mój typ jest tylko dla mnie, żeby po meczu powiedzieć - a nie mówiłem. :)
Jakby nam dolepili trochę osób co nie przeszli przez kołowrotki to by było jak w 10. ;)
W każdym wątku dotyczącym typowania frekwencji 99% postów to cztery losowo wybrane cyferki podane przez kilkadziesiąt osób. Przepraszam zacne grono forumowiczów, że nie mam w zwyczaju czytać wszystkich typów po kolei tylko wchodzę w wątek i podaję swój typ. Przepraszam również osoby urażone moim wpisem po zamknięciu typowania, przysięgam iż nie chciałem nikogo obrazić ani oszukać. ;)
[quote='3lvis' pid='1362430' dateline='1549876794']
W każdym wątku dotyczącym typowania frekwencji 99% postów to cztery losowo wybrane cyferki podane przez kilkadziesiąt osób. Przepraszam zacne grono forumowiczów, że nie mam w zwyczaju czytać wszystkich typów po kolei tylko wchodzę w wątek i podaję swój typ. Przepraszam również osoby urażone moim wpisem po zamknięciu typowania, przysięgam iż nie chciałem nikogo obrazić ani oszukać. ;)
[/quote]
Przecież to tylko zabawa, nie ma się co przejmować ;)
- Edytowany
3lvis, pisałem to tylko po to żebyście na przyszłość wiedzieli, że Wasze typy nie będą brane pod uwagę, jeśli będziecie typować zbyt późno :) z poprzednich typowań zauważyłem, że organizatorzy typera przestrzegają zasady nie uwzględniania typów wpisanych później niż 24 godziny przed meczem :) moim celem nie była żadna złośliwość :)
Co do samych typowań to nie są to losowo wybrane cyferki, jest to oczywiscie strzelanie, ale przy uwzględnieniu jakichś czynników takich jak kwestia, jak nam idzie pod względem sportowym, czy pora roku jest ciepła czy chłodna, czy też w który dzień tygodnia jest rozgrywany mecz :)
Alocha napisał, że typowanie zakończone i nigdzie nie widzę pretensji że typy po czasie nie zostały zaliczone. Zasady są jasne i dobrze, że są przestrzegane.
Ja zaliczyłem typowe zaćmienie mózgu, wstałem po ciężkim piątkowym wieczorze, wszedłem na forum i odruchowo wpisałem typ zupełnie zapominając w tamtej chwili, że to już dzisiaj mecz i się z typowaniem spóźniłem. Jasne, moje stwierdzenie o losowych cyferkach było sporą przesadą natomiast nie mam w zwyczaju czytać kto jak typował więc i wpisu alochy nie widziałem.
Następnym razem postaram się typować wcześniej, pozdrawiam :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)