Spoko, przyjdzie Procesor z walizkami do szatni przed meczem, to nabiorą ochoty do gry ! :D
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
Przy okazji niech do szatni sędziów zaglądnie.
Panowie, prośba do wszystkich użytkowników naszego forum. Co by się w sobotę nie stało ...nie skaczmy sobie do gardeł z naszymi braćmi tyszanami pisząc głupie komentarze w internecie , podejdźże jeden z drugim po meczu do kibica jak coś nie jest jasne zaproś na browara i wyjaśnij sobie wszystko. Nawet se po ryjach dajcie jak trza (hehe) .Jutro Tychy grają z ŁKS w piłkę i większa cześć będzie na Edukacji (niestety) może jakimś cudem do nas przyjadą w co wątpię , szkoda bo to dodaje smaczku i bez nich mecze u nas nie mają sensu .
Pasy & GKS
Jakubie, ci co mają przyjechać to będą. Są tam tacy dla których hokej jest numerem jeden, są tacy dla których kopana w ogóle nie istnieje. Lepiej wykorzystajmy to i wypełnijmy halę swoimi kibicami, skupmy się na sobie.
Napisałem większa cześć masz problem ze zrozumieniem?
Odniosłem się do tego, że wątpisz w ich przyjazd. Natomiast pozostała część posta jest już do ogółu. Wykorzystajmy powyższy fakt i pomóżmy naszym.
Jeszcze powrócę do tematu Kopřivy. Naszą kartą przetargową może być występ w CHL, a jak zostaniemy ze srebrnym kruszcem to nadzieja w lidzę open, że przyjdzie więcej wartościowych zawodników i poziom się podniesie, do tego Kontynentalny Puchar i chęć ewentualnego (oby nie) rewanżu. Mam nadzieję, że awaryjna walizka czeka na negocjacje.
No cóż, jesteśmy w trudnej sytuacji, ale z większego szamba potrafiliśmy się wygrzebać, więc jeszcze nie wszystko stracone.
Zróbmy dziś atmosferę godną finałowego meczu u siebie, bez względu na wynik.
Doo boooju Cracovia!
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą!
Chodziło mi o kibiców , którzy nie zdążą z piłki czyli ta zorganizowana grupa kibiców , która robi kibicowską różnice. Napisałem to , ponieważ jest to dla mnie ważne , żeby ta kibicowska jakość gościła na naszej hali bo czymże były by mecze gdyby nie my . Nie zapominajmy , że to są finały i na takich meczach musi być pompa , nawet po to żeby przyciągać kibica na naszą hale.
od której na hai jest sprzedaż biletów? Chciałbym kupić bilet przed piłką
[quote='hryztuz' pid='1373507' dateline='1555163743']
od której na hai jest sprzedaż biletów? Chciałbym kupić bilet przed piłką
[/quote]
[url=https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/trwa_sprzedaz_wejsciowek_na_ostatni_mecz_przy_siedleckiego_7][cracovia.pl/hokej][/url]
To co dziś bez Csamango i Tvarrdonia...
Z Kisielem i Musiołem na nich.
Życie.
Wiecznie finałów z Tyskimi nie będziemy wygrywać.
W dodatku tyszanie dziś praktycznie grają u siebie.
U siebie są słabsi.
- Edytowany
[quote='jurassic' pid='1373404' dateline='1555069251']
Spoko, przyjdzie Procesor z walizkami do szatni przed meczem, to nabiorą ochoty do gry ! :D
[/quote]
Patrząc na dzisiejszy skład, to może istotnie Procesor był z walizkami.... Tylko, że nie z kasą, ale pustymi i ze słowami: "Ty, ty i ty - pakować się... " ;)
No chyba że jakieś kontuzje.
Ależ szmatława bramka na 1:1....
Parę minut wcześniej tzw. sędziowie "nie zauważyli" zapaśniczego chwytu i powalenia Kapicy na lód.
PO OSTATNIEJ przegranej pisałem ze trener po pierwsze powinien zamienić u nas bramkarza ,co on wyprawia sam sobie wrzuca krążek !?i to gol do szatni!!
- Edytowany
Krążek się chyba odbił od Noworyty, ale i tak powinien bramkarz lepiej krótkiego rogu pilnować... A szkoda, bo naprawdę dziś ładnie grają. Przynajmniej do tej kary Vachovca.
Murray podcina naszego zawodnika, sędziowie znowu "nie zauważyli". Za to nam gwiżdżą kolejną (choć zasłużoną) karę,
kolejna bezsensowna kara ?Nie rozumie jak można tak grać w takim spotkaniu !?
Oni co sie poloza to kara...na nas fauli nie widac...ciekawe-znowu Filipiak w zla strone sedziow oplacil...
Koncentracja i zapierdalac,i walczyc...jak przegramy po walce to nikt zlego slowa nie powie
- Edytowany
Widać wysłał przelew w piątek wieczorem, więc dojdzie w poniedziałek. :D
"Aktor" Murray, ślepi sędziowie no i mamy to co mamy.
To i ja se zaśpiewam: "ZŁODZIEJE ! ZŁODZIEJE !!!"
Przekrecili nas dzisiaj ciężko. Jebane śląskie lobby. Kto mi wytłumaczy karę dla Turtiainena??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)