WTOREK 18:15
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
Gratulacje za zwycięstwo i walkę .
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1372830' dateline='1554661755']
Kiedy jest mecz nr 6 w Krakowie?
[/quote]
Jaki 6y mecz ? :P
ps: Termin jest zarezerwowany na 13ego na 20-30 czyli da sie z Kałuży dojechać.
2 tercja zawazyla, teraz wygrać u siebie i będzie już bardzo blisko
Jeden z komentatorów powiedział że w zeszłym sezonie Jáchym sięgnął po złoto na lodowisku w Tychach. Historia lubi się powtarzać.
Brawo Panowie :)
Mam wrazenie ze jestesmy o wiele lepsi,tylko zdqrzaja nam sie przestoje i oddajemy inicjatywe,jak gramy swoje to niesamowicie ich cisniemy-i to sie dobrze oglada :)
Oby tak dalej i oby oni skutecznosci nie znalezli :)
Klimienko chyba najlepszy grajek w naszej lidze
Szanowny Panie Sterby - chciałbym zauważyć, że Szanowny Pan Khalid napisał to samo co ja ::P Ino później, zapewne pod presją, wziął i dopisał to całe "ps". Ino nie wiem po co :D
Po co sie tak denerwuje - przeciez Cracovia mistrzem hokeja!!!!
[quote='Pasiak_od_1979' pid='1372844' dateline='1554664347']
Szanowny Panie Sterby - chciałbym zauważyć, że Szanowny Pan Khalid napisał to samo co ja ::P Ino później, zapewne pod presją, wziął i dopisał to całe "ps". Ino nie wiem po co :D
[/quote]
Szukałem w googlach terminarza PZHL :P
Przed finałami miałem nadzieję, że po 4 meczach nie będziemy przegrywać, a potem Tychy zaczną padać kondycyjnie. Teraz to pierwsze jest już pewne. Co więcej za bardzo nie widać czym Tychy miałyby nas zaskoczyć, choć może po części to wynik gry Koprivy. Jest moc.
BTW czy ktoś lepiej obeznany z przepisami gry w hokeja mógłby mi wytłumaczyć czy za zagranie obrońcy Tychów pod koniec I tercji, tuż przed karami i bramką na 1-1, który ręką w polu bramkowym zablokował krążek lecący do bramki powinien być karny?
Brawa dla Panów Hokeistów! Super mecz ,dziś skuteczni do bólu, mało kar, mądra gra. Kopriwa zasługuje na szczególne słowa uznania!
Kopriva super star!
Zwycięstwo cieszy :D
Z hurra optymizmem bym jednak poczekał. Tychy stwarzały sytuacje i tylko bramkarzowi zawdzięczamy, że straciliśmy tylko trzy bramki. Do końca play off mecze będą niezwykle zacięte i być może (oby nie) czeka nas batalia siedmio-meczowa. We wtorek czeka nas arcyważny mecz, który musimy wygrać.
Damy radę! :)
Ogromne gratulacje dla drużyny i trenera!
Rudolf Gang!
PS. Lubię Tyskich, ale jak bardzo trzeba być ograniczonym umysłowo, żeby przy okazji każdego finału pisać, że Filipiak kupił sędziów. Ja wiem, że 6 przegranych finałów musiało odcisnąć swoje piętno, ale bądźmy poważni. Pisanie takich kocopołów zwyczajnie nie przystoi.
PS2. Polecam zwrócić uwagę na nieobecność kilku nicków na forum, akurat w czasie bardzo udanego do tej pory play-off. Pewnie pojawią się przy okazji pierwszego, poważnego niepowodzenia. Sami sobie odpowiedzcie, czy są to kibice Cracovii.
Skala tej frustracji jest wręcz niewyobrażalna.
Tyszanie płakali zawsze i płakać będą pogódźmy się z tym. My nie jesteśmy placzkami umiemy przegrywać dlatego ich wspierajmy w ich głupocie niestety jesteśmy mądrzejsi jesteśmy silniejsi jesteśmy lepsi . Czy to oni czy my dla mnie bez znaczenia niech wygra lepszy . Pozdro
- Edytowany
Brawa za wygraną na trudnym terenie, za wykorzystaną przewagę. Gatulacje dla całej drużyny, a szczególnie dla Kapicy, Domogały i Kopřivy. Budźcie się Panowie Vachovec i Csamanagó, liczyłem, że też zapunktujecie. Poraz kolejny Zygmunt udowadnia, że rośnie z niego przyszłość hokeja. Teraz tylko powtórzyć to we wtorek. Ja póki co wstrzymuję się ze wznoszeniem plastikowego pucharu ale wierzę w drużynę. Może być nawet siedem meczów, każdy z nich jest inny, choć wygląda to jakbyśmy się rozpędzali. Dziś mimo otwarcia wyniku, trzeba przyznać, że Tychy optycznie prezentowali się lepiej ale ... Tylko do momentu kiedy nie złapaliśmy wiatru w żagle. Dobrze, że obyło się bez dogrywek i spokojnie można było wracać do domu. :) Póki co - moim zdaniem - lepiej nam leży ten GKS jako rywal od imiennika ze stolicy Śląska.
Z drugiej strony popatrzmy na to ze Czesi walczyli i robili wyniki wczesniej to mogli sie zmeczyc...teraz prym wioda Polacy takze chyba nie ma co narzekac,chociaz szkoda ze opadli z sil bo gdyby grali na poziomie wczesniejszym to o wyniki bylibysmy spokojni :)
Tez mi sie wydawalo ze tyszanin wybil reka krazek lecacy do bramki...takze chyba karny sie nalezal wzorem wczesniejszego analogicznego zagrania? Ale to ktos biegly w przepisach powinen sie wypowiedziec :)
Tyscy niech placza nad sedziami...tak samo sa ulomni dla wszystkich stron i jakos niezauwazylem zeby nam sprzyjali-w tv dokladnie widac przeszkadzanie Pokrzywie przy strzale
Jeśli liga open oznacza więcej Klimienków w naszej lidze, to jestem za. Meczyk fajny, chyba coraz bardziej widać naszą przewagę - byle tak dalej.
Ps. Przeżuty z Podwawelskiego są też na Klinach Borkowskich :)
Moim zdaniem ta "przewaga" Tychów to nasza taktyka, tak samo graliśmy z Katowicami...
Na hokej.net Tyscy wpadli w prawdziwą rozpacz. Przeklinają finały z nami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)