W Nowy Targu mecz bramkarzy, tempo gry też dość spore. Zerkam pod kątem naszego przyszłego przeciwnika w walce o złoto, i mam taki luzik emocjonalny :) Mam nadzieję, że mecze wtorkowe Cracovii się nie nałożą na siebie.
Co do spalonego, Katowice będą go widzieć, a my nie, sędzia nie gwizdnął, więc jest jak to Karvin napisał.
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
chcą pobić rekord długości meczu z wczoraj
Niech się biją. Lepiej dla nas ;)
No to dzisiaj już jakby zagrali dwa mecze, zaraz 6 tercja :p
Masakra te nowe zasady rozgrywania dogrywek bez karnych. Przecież oni mogą tak grać do rana :) Niestety trzeba rano wstać, więc idę spać :)
W sumie długość obowiązywania naszego rekordu w długości meczu, też jest chyba rekordowa - 1 dzień. :D
Rano zobaczysz końcówkę na żywo :)
- Edytowany
Już dwa dni grają. Bilety na mecz tanio wychodzą, drugi mecz gratis, a może nawet będzie trzeci. Tym przed TV już dawno alkohol się skończył, niektórzy wytrzeźwieli, a na hali w barze to chyba tylko już sól została :)
Bez jaj... . Żadna z drużyn nie zasługuje zeby z nami grać w finale. Powinni nam przyznać mistrzostwo z automatu.
Ze mnie pokusilo, teraz to juz siedze do konca, a mialem sie wyspac
Mam to samo, już się wkurzam gdy widzę niewykorzystane setki jak ta Cichego z przewagi na początku 7 tercji (jak to brzmi :D)
Dobra. Brawo dla Tyszan, a tymczasem dobranoc
Jednak lepiej jakby sie tak tlukli w 7 meczu ::)
No i bedzie szansa-Tyszanie wygrali
Ufff, nareszcie koniec :D
Strasznie męczące te dogrywki, ale może i dobrze, że tak wyszło - jest szansa, że ten system nie przetrwa.
Jeszcze podobny maraton w siódmym meczu proszę!
Jeżeli w finale będzie 3:3 po sześciu meczach, a mecz numer siedem nie przyniesie rozstrzygnięcia w czasie regulaminowym, to będą grać dogrywki do czasu wygaśnięcia kontraktów, a potem zejdą z lodu. ;)
System jest głupi i jestem przekonany, że kluby po sezonie go zlikwidują.
Nie zazdroszczę dziś kibicom Podhala, którzy siedzieli w swojej lodowni do końca. Tyle czasu i na koniec porażka.
Głupi?
... a w Europie tak grają w dużo poważniejszych ligach niż plastikowa.
O której godzinie zakończyli rywalizację Podhale-Tychy ?
Dobrze po pierwszej było
Ok 1 w nocy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)