Dobra na dziś dość patrzenia na te męczarnie w naszym wykonaniu !!
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
Totalna anemia!
Nie anemia, 2 szczęśliwe gole dla Katowic, które ich poniosły...
Będzie wszystko fruwało w szatni. Panie Rudolfie do boju.
O wszystkim zdecyduje wtorkowy mecz w Krakowie. Jeśli nie wygramy, nie powstrzymamy już cyganów ...
Jebniemy ich we wtorek
Na którą godzinę "planowany" jest następny mecz?
Ależ tragicznie gramy. TRAGICZNIE.
Przykro sie na to patrzy...
Mecz o wszystko we wtorek
Chyba jeszcze nikt od kiedy są play - offy nie wyciągnął z 0:3 na 4:3
W erze Rudolfa tylko raz przegraliśmy play-offy wyraźnie prowadząc z początku, w 2007 w półfinale z Podhalem.
To tyle pocieszania, a gramy dzisiaj tragicznie.
5-2
Druga bramka w przewadze. :)
- Edytowany
każdy wie ze Katowice najlepsze mają pierwsze tercje ,później coraz gorzej
na pierwsze tercje MUŚMY byc mega skoncentrowani ,bo jak nam nastrzelają bramek (jak dziś ) siada u na morale i przegrywamy mecz po jednej tercji!!!
po dwóch tercjach Katowice strzelały 17 razy i aż 5 goli tracimy!! Kopriva po 26 minutach gry, tylko ze skutecznością 70.59%
My co prawda 22 strzały ,ale tylko raz pokonujemy ich bramkarza !!!
Ciężko zrozumieć taką huśtawkę w jakości bronienia u nas ??
Ja tam oglądam do końca i warto popatrzeć chociaż ze względu na postawę Kowalówki.
Również oglądam, szacunek za walkę, ale nie możemy tak źle wchodzić w pierwszą tercję. Fizycznie wyglądamy bardzo dobrze, i we wtorek trzeba to wykorzystać.
Ktoś wie o której mecz we wtorek?
5-3
Szkoda że tak późno
Rycerze ostatniego kwadransa ?
Brawo za walkę do końca!
Wypadaloby zebysmy jednak zaczynali grac porzadnie od pierwszej tercji a nie tylko w trzeciej. Trzeba miec nadzieje ze Pokrzywa mial tylko dzis slabszy dzien a we wtorek znow wyciagnie co trzeba i wygramy
Dzisiaj to im wszystko wpadalo a nam nie chcialo,nie bedzie tak zawsze takze wierze ze we wtorek bedzie dobrze :)
Nie wiem czy tylko ja mam wrazenie ze i Snopek i ci w studiu jakos podekscytowani tymi Katowicami i tym ze wygrali,no coz
ciekawe kto u nas zabroni we wtorek ,bo po dzisiejszych wyczynach Koprivy ,znacznie pewniejszy wydaję się Kowalówka ?
Dziś w sumie oddaliśmy aż 39 strzałów na bramkę Katowic !!
Katowice strzelały w sumie 27 razy (17 na Koprive i 10 na Kowalówkę )
SKUPIENIE NA MAXA w pierwszej tercji to wręcz konieczność !jeśli chcemy zagrać w finale !!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)