Kapica wywiad w TV i za chwilę gol :)
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
Kalinowski to jest gość normalny do kurwy nędzy!?
jest brawo!!!!!
No to będzie dobry mecz w czwartek!!! :)
Cracovia Pany!
Pierwszy krok zrobiony! Jeszcze 3 :)
Z 2:0 na 2:3 brawo Panowie!!!!!!
co za mecz .!?
Ważne ze jest wygrana
Graty!!
:) dobrze jest :)
Koniec! 2:3 dla nas :) pisałem już w tym temacie, że zwycięstwa z Katowicami będą smakować bardziej niż z Unią :)
- Edytowany
Fajnie było by u nas podwyższyć stan rywalizacji na 2:0. Gratulacje!
Brawo! Po zasadniczym były obawy czy nie skończymy w ćwierćfinałach a tu jeszcze bez porażki w PO! Teraz wszyscy na S7 w czwartek i dopingujemy naszych po drugie zwycięstwo!
Miałem przeczucie że będzie dobrze teraz to Katowice muszą się spinać
W czwartek na Siedleckiego gromkie heeeej Pasy gol
Gratulacje dla zwycięzców!
No, gdyby tak Rohaczek odprawił Katowice w 4 meczach to sporo znawców "hokeja" miałoby nietęgie miny (Leszek również),
Cracovia - mordercy hokeja, gramy taką ohydę, że się niedobrze robi - na szczęście skuteczną.
W Tychach luzują guziki przy kołnierzykach :D
Fraszko - gol, sam na sam przegrane z Koprivą i patelnia, którą zmaścił Pasiut, ale w ogóle to cienki jest :D
Niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego karę dostał Kalinowski kiedy nogę podłożył mu bramkarz Katowic?
Irytowały mnie kary, ale odpuszczam - zwycięzców się nie sądzi :)
Gratulacje
W czwartek wszyscy na Siedleckiego!!!
Mecz jest w czwartek a nie w środę?
Zwycięzców się nie sądzi ale jednak prosiłbym o unikanie niepotrzebnych kar, zwłasza takich gdzie zmuszeni jesteśmy grać w podwójnym osłabieniu. Kopřiva zostawia odsłoniętą bramkę przez co doprowadza mnie do palpitacji serca. Ważne zwycięstwo, otwieramy serię na terenie rywala, ale pamiętajmy, że jedna jaskółka wiosny nie czyni. Katowickiego golkipera trzeba brać na dobitki, przy bezpośrednich strzałach jest bardzo dobry. Trzeba poprawić ten element. Ktoś powinien czyhać bezpośrednio przed bramką na dobitkę.
ocena na chłodno
Dziś oddaliśmy na bramke Katowic 38 strzałów i mamy 3 gole ,bramkarz Katowic broni z 92.11% skuteczności
Katowice oddały 33 strzały na bramkę Koprivy i broni ze skutecznością 93.94%
Do połowy spotkania nie wyglądało to najlepiej !!,ale druga cześć spotkania już na duży plus !!
Super ze odwróciliśmy losy tego meczu ,to bardzo budujące na kolejne spotkania ,byc może Katowice odczuwają ciężkie i długie spotkania z Oświęcimiem ?
Ogromne gratulacje dla drużyny i sztabu szkoleniowego!
Wyciągnąć z 0:2 na 2:3 w półfinale, mając za rywala wicemistrza Polski i najlepszą drużynę sezonu zasadniczego, w dodatku na jego terenie... szacunek!
Wygląda na to, że mamy w tym sezonie drużynę, przede wszystkim zdeterminowaną i głodną sukcesów o której mówił RR, a to w polskim hokeju już bardzo dużo.
Gieksa tak jak się spodziewałem, słabnie w trzeciej tercji, ale jeśli w dwóch pierwszych zbyt dużo nastrzela, to nie odrobimy.
Wszystkie ręce na pokład i jedziemy dalej!
PS. @qsss witamy ponownie! :)
Do boju Cracovia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)