Komentator Laskowski.....
"Sędzia sprawdził jakość lodu wywracajac się za bramką " :D :D
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
1 tercja słabo, jak Katowice przyspiesza to się gubimy. Rohtla kręci sobie kółka u nas w tercji... Do boju Panowie!
I tercja raczej wyrównana, z małym wskazaniem na gospodarzy. Dwie niepotrzebne kary z naszej strony.
po co tak gramy na faul??
gramy słabo!!
Niepotrzebne faule, a przy grze 5-ciu przeciwko 3-em naszym nie mogło być pressingu, stąd gracz Katowic mógł swobodnie przymierzyć z daleka i niestety 1:0 w plecy :(
A jak się nie strzela na 1 : 1 to się przegrywa 2 : 0 .
Bepierszcz NIE WYRÓWNAŁ miał setkę i to się zmieściło przegrywamy 2-0
nie tędy droga !!
Dramat
Jest nadzieja
Bepierszcz zrehabilitował się za niewykorzystaną "setkę" :) wracamy do gry :)
3 tercja będzie nasza
Charnaok gra niezły hokej, ale kurde - taki doświadczony zawodnik nie może się zachować w podobny sposób jak on to zrobił przy karze na 5vs3.. Dobrze, że złapaliśmy kontakt. Bardzo wyrównany mecz.
Witam w większości jak widzę "starych znajomych", trochę mnie nie było, ale to nie znaczy, że nie jestem z Pasami.
Do rzeczy... razi nieskuteczność z przodu, ale mam nadzieję, że powalczymy w 3 tercji.
JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSST
Wracamy do gry!!!!!!!
Nie łapać teraz głupich kar i jedziemy z nimi!!
Taaaaaaaaaaaaaak
no i jeeeeest!!!!
:cool:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)