Nie zapomnijcie wziąć dowodów osobistych.
-
-
CRACOVIA - Pogoń Szczecin sobota 15 12 2018 godzina 15:30
https://mobile.twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1073930018944925696
Mój tata powiedział,że wygramy 3-0.Aha,mój tata jest kibicem gts-u.
P.S.Rodziców się nie wybiera.
Nosz kur*a, gramy w przewadze i przegrywamy. Jeszcze 45 minut na uniknięcie blamażu
Był karny? Bo z trybun nie było widać
Spoko luz. Klub krakowski jest zadowolony.
Nabił mu ręke ale Rapa chował ją ..jeden by odgwizdal ,drugi nie. .ale w kutas szkoda bo szproty będą się bronić a my nie potrafimy grać z przewagą. Mecz z Ległą pokazał ..
Ludzie, z czym do czego.
Przecież Pogoń ma sześć boisk....
Pan Slawek powie ze nie bylo. Zagranie nie bylo celowe, zawodnik mial reke z tylu i ja nieumiejetnie chowal. A druga polowa komentatorow powie ze karny na 100 %.
A co z tym Airamem ? Kontuzja ?
Podobno wstrząśnienie mózgu
Trzymać wynik I dzisiaj pije!
Pięknie, Strózik i Piszczek na przełamanie, dawać jeszcze jeden
W 2 polowie gramy prawie jak Barcelona ;)
[quote='krzysiek bielsko' pid='1351875' dateline='1544890558']
Trzymać wynik I dzisiaj pije!
[/quote]
Trzymać wynik i jebać wisłe!
wygląda na to, że na Lubin tracimy obu stoperów :/
Huj z tym..Nawet mogą przegrać w Lubinie za ta piękna walkę dzisiaj. Ceni się to bardzo ! Piszczek i Strozik strzelili gole . W końcu jakieś przełamanie . Brawo.
Brawo druzyna, brawo trenerze, zmiennicy wygrywaja mecz, piekna bramka Piszczka i zamkniecie akcji Strozika. Super, gratulacje, ale za pierwsza polowe nalezy sie zjebka ;)
no i gitara :)
Hank obowiązkowo zakładasz wątki meczowe do końca sezonu...i mamy MP!
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)