CRACOVIA to IDEA, to nie obecni ludzie nią zarządzający. To IDEA wspierana przez tysiące kibiców, to przekazywanie JEJ z OJCA na SYNA, to walka starszych, młodszych by PRZETRWAŁA. To walka o nią na Basztowej. Ale przecież już za okupacji Niemieckiej, kibic Cracovii walczył o jej przetrwanie w zamieszkach z "onymi" .
Pasiaku, jeżeli protestujesz "nogami" przeciwko ludziom, którzy wg Ciebie fatalnie zarządzają NASZĄ CRACOVIĄ, to nie bojkotuj tylko PRZYJDŹ na stadion, bo inaczej robisz ruchy na którym im zależy.
Kibic zwany kibolem jest wg nich zbędnym balastem, a nieobecni nie mają racji. Stara zasada.
PRZYJDŹ więc na mecz z Lechem, daj wszystko z siebie podczas protestu, wesprzyj piłkarzy biegających w naszych najwspanialszych barwach, bo oni są tylko skutkiem zarządzania a nie przyczyną.
Poczytaj GŁOS KIBOLA, który znowu się pojawi z ciekawymi nowymi informacjami, przekaż go sąsiadowi by wiedza o zarządzaniu roznosiła się szerokim echem. Weź parę sztuk, i połóż gdzieś w widocznym miejscu na stadionie.
Pamiętajmy, zostając w domu, chcemy by zarząd wciąż w ten sam sposób prowadził NASZ klub.
My nie jesteśmy jakimś klientem, nie mamy wyboru iść gdzie indziej, właśnie z powodu IDEI. Dla nas Cracovia to cos najbardziej wartościowego, a dla nich mało rozumiejących to ( są z Bydgoszczy, nie wyssali tego) jest czymś być może przejściowym.
Mobilizacja starych, młodych i NA STADION, dla CRACOVII, nie dla nich.
-
-
CRACOVIA TO IDEA !!!
Zostając w domu, przegrywasz walkę z F i T.
Brawo Ian! Ruszymy wszyscy tyłki na mecz i pokażmy jak kochamy Naszą CRACOVIĘ! Cracovia to My!
CRACOVIA była, jest i będzie, choć nas już nie będzie... I to jest budujące!!!
"Z ojca na syna" i na zawsze nasza CRACOVIA była i będzie .
hank, Ty wreszcie idź na mecz :D
Trzeba sobie jasno powiedzieć. Nie chodząc na stadion nie obrażasz się na Okupanta. Obrażasz się na Cracovię, a jak wiadomo powszechnie "NA CRACOVIĘ NIE WOLNO SIĘ OBRAŻAĆ".
Nieobecni głosu nie mają!!! Trzeba być i głośno upominać się o swoje!!!
Cracovia Pany!
Kotlety w gazety, musztarda do tubki I na stadion!
Będę, ale nie wierzę, żeby uzbierało się nas chociaż 6 000.
Do tych co tu wpisują w godzinach meczu u siebie a mogliby na nim być .
Szanowni koledzy to jest dla nas czas ciężkiej próby i każda osoba na meczu jest wielkim zyskiem dla nas .Szczególnie tyczy się to sektorów D i B .Z tamtych sektorów pochodzi doping i potrzebujemy każdej osoby dosłownie .Protest Filipiaka bardzo denerwuje i boli .Na tyle że wypuścił na swoich kibiców ochronę w zółwiach by pozabierała płutna na Filipiaka ,Tabisza i zarząd .W pogotowiu jak za komuny czekał pluton milicji w pełnym rynsztunku .
Zostając w domu robicie krzywdę klubowi a jest to na rękę tabiszowi ,bałdysowi i filipianokio .Każdy ma dość tego ,,zarządzania ''tych frazesów .Na stadion nie przychodzimy dla tych nieudolnych ludzi tylko dla Cracovii i dla poparcia tego że inni koledzy po szalu walczą o radykalne zmiany .
Staniecie przed lustrem i powiedzie robię wszystko by zmienić ten stan .Ja mogę tak powiedzieć bo byłem z Cracovią jak była biedna w 3 lidze i jestem teraz w czasach kolejnej próby .Specjalnie zmieniłem karnet z I na D po to by wspomóc jak się da i namawiam kolejnych .
Do was pisze koledzy co siedzicie w domu w czasie meczu u nas ,do was pisze koledzy którzy zamiast na stadion idziecie do knajp blisko stadionu i tam siedzicie piijecie piwo .Potrzebujemy was i każda przekonana osoba jest na wagę złota .Można śmiało powiedzieć jest kolejnym małym gwoździem do pozbycia się tabiszmentu .
Weźcie przykład ze Siemiona .Przez całe lata miał do ,,współpracy ''tabiszment .W pewnym momencie już nie wytrzymał i odszedł (bo ile można ).Pokazuje jak bardzo mu zależy na klubie .MImo że chcieli mu dać karnet na Vip TOMEK ZREZYGNOWAŁ I SAM KUPIŁ NA SEKTOR D .Jest z nami na dobre i na złe na każdym meczu NIEZALEŻNIE OD WYNIKÓW SPORTOWYCH ,POGODY CZY INNYCH SPRAW.
Tomek wspomaga nas też w meczach wyjazdowych -był z nami w Kielcach .Zamiast w knajpie oglądać jest na stadionie .
Z Pasiastym pozdrowieniem i do zobaczenia na meczu .Mam nadzieje że to co napisalem dotrze do was .
Jeszcze Pasy nie zginęły,
Kiedy Potter pisze. :)
Ales mnie Potter zaimponowal tym postem ;)
No coz... ja dopiero w rundzie wiosennej najwczesniej na stadionie...
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1349281' dateline='1543575695']
Jeszcze Pasy nie zginęły,
Kiedy Potter pisze. :)
[/quote]
Może coś się zmieniło ... nie wiem nic, nie jestem jak policja, która wszystko obserwuje haha, ale ktoś w innym wątku napisał jeżeli dobrze pamiętam, że Potter dużo gada, a na D siedzi i dupska nie ruszy by swoim gardłem doping wspomóc. Czasem zdrowa krytyka też się przydaje ... bez obrazy Panowie. Mniej gadania więcej akcji (dawania z gardeł na stadionie)
Też jestem tego zdania, że konstruktywna krytyka jest przydatna, ale to nie wyklucza że trzeba się spiąć i działać.
[quote='k531' pid='1349283' dateline='1543577965']
Może coś się zmieniło ... nie wiem nic, nie jestem jak policja, która wszystko obserwuje haha, ale ktoś w innym wątku napisał jeżeli dobrze pamiętam, że Potter dużo gada, a na D siedzi i dupska nie ruszy by swoim gardłem doping wspomóc. Czasem zdrowa krytyka też się przydaje ... bez obrazy Panowie. Mniej gadania więcej akcji (dawania z gardeł na stadionie)
[/quote]
Będzie jak piszesz, szefie. Tylko dalej sprawuj swój "krytyczny" nadzór na forum.
za 17 godzin, wszyscy na stadionie, dla Cracovii.
- Edytowany
Z ojca na syna i wnuka choć zięć przeciwny ale źle trafił :)Nikoś będzie Pasiakiem bo urodził się 13.06 :)
Wszyscy na Kałuży !!!
p.s. 05 grudnia mija 70 lat od ostatniego Mistrzostwa Cracovii w piłce nożnej !
Panie Filipiak na co pan czeka ???
- Edytowany
podziękowania dla wszystkich, którzy przyszli. Śmieszy mnie to podawanie frekwencji. Na meczu dzisiejszym, było dużo więcej kibiców niż na poprzednim a podano liczbę 4261 wobec 4627 tydzień temu...przecież kto był na stadionie, to wie, że to totalna bzdura.
[quote='ian thorpe' pid='1349624' dateline='1543783355']
podziękowania dla wszystkich, którzy przyszli. Śmieszy mnie to podawanie frekwencji. Na meczu dzisiejszym, było dużo więcej kibiców niż na poprzednim a podano [b]cyfrę 4261[/b] wobec 4627 tydzień temu...przecież kto był na stadionie, to wie, że to totalna bzdura.
[/quote]
4261 to liczba składająca się z 4 cyfr
to tak na marginesie ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)