C jak cymbał (wszelkie skojarzenia z osobami zarządzającymi klubem mile widziane).
-
-
SONDA TRENERSKA
A - w przypadku braku innych zmian personalnych (czyt. Zarząd)
C)
Ale naprawdę temat zupełnie niepotrzebny.
Niech zostanie, przegra kolejne trzy mecze derbowe z coraz słabszym gts ale niech buduje swój projekt przy wsparciu człowieka z Bydgoszczy!
Potter napisał wszystko, co sądzę na ten temat
B ...
C - mam całkowicie wyjebane na korporacyjną teraźniejszość, interesuje mnie tylko przyszłość Cracovii, a w niej nie ma miejsca na autokreatorów pokroju Michała Probierza.
B - od tego trzeba zacząć.
Chyba po raz pierwszy zgadzam sie z tym co nagryzmolił potter ! :)
Ale gdyby pan Michał miał odrobine HONORU to sam powinien podać sie do dymisji po tylu kompromitacjach choćby w derbach !!!
Jakoś nie miał z tym problemu w Gts a tutaj jak widać broni sie nogami i rekami przed dymisją pomimo bicia wszelkich rekordów w nieudolności.
Króciutko 3xB
B, ale trochę C. Dla zasady jestem za zwolnieniem Probierza, bo to jedyny logiczny ruch jaki pozostał Filipiakowi by ratować ligę. Z drugiej strony nie jest to jednak kwestia priorytetowa dla kibica Cracovii. Ważniejsza jest wymiana zarządu i modelu funkcjonowania klubu. Na trenera mam wyj..e, ale nie całkowicie. Jednak zrobi mi się lżej jeśli ten dyletant odejdzie, a wyniki powinny się poprawić, bo jest przygotowanie motoryczne i skład personalny na miejsca 7-10.
Nie wierzę w przyjście geniusza, który czarodziejskim dotknięciem odmieni grę zespołu i nawet tego nie oczekuję. Wystarczyłby normalny trener, który w meczu z Legią po czerwonej kartce nakazuje przyspieszyć grę i zróżnicować ją - poklepać na środku pola, rozciągać piłkę na skrzydła, podawać prostopadle na dobieg w pole karne. Gdyby w tym momencie trenował nas Stawowy to wygralibyśmy z Legią, bo w 2 połowie goście nie mieliby siły biegać za piłką, a Probierza ograli sobie jak chcieli ciągle kontrolując mecz. Chodzi o takiego kolesia, który nie wystawiłby w bramce nieprzygotowanego Wilka w derbach. Już nie chodzi o to który bramkarz jest lepszy (ja sądzę, że Sandomierski, ale nie znam się na grze bramkarzy), ale to kuriozalne, że na najważniejszy mecz sezonu na bramce stanął junior, który nie bronił w poprzednich meczach. Normalny trener nie opowiadałby kocopołów na konferencjach prasowych - pod tym względem Zieliński i Podoliński to klasa i przykład jak powinno się rozmawiać z mediami. No wiecie jakiego trenera mam na myśli - takiego, który patrzy na grę Culiny i widzi, że to szrot i rozumie, że Zenjov wykorzystuje swoje umiejętności jeden raz na sezon. Takiego, który ma spójne zdanie na poruszane przez siebie tematy i nie wycofuje się ze swoich słów oraz nie przeczy im poprzez swoje postępowanie.
Naprawdę trzeba się mocno postarać i być wybitnym kretynem żeby nie spełnić kryteriów, o których tu napisałem. MP dołącza do mojego subiektywnego rankingu najgorszych trenerów Pasów ery Comarchu obok RU i późnego SM.
D probierz zostało ci pie... whisky i spakować rzeczy !!!!
B
D wyje..bac zarzad i trenera
A - bo jak sam powiedział nie zamierza sam zrezygnować, a to oznacza że trzeba mu wypłacić odprawę. Biorąc pod uwagę, że naściągał przeciętnych grajków, to wielce prawdopodobny jest spadek z ligi (nieważny jaki trener przyjdzie) - niech więc pije piwo które nawarzył.
I co nam z tego picia?
Jak wypije za dużo, może przywalić łbem o coś twardego...
ABC - czyli "A Bądź Co"
A tak serio to B plus nowi piłkarze plus nowy zarząd (no co.... pomarzyć można).
B - w obecnej sytuacji tylko taka opcja!!!!
Giełda Trenerów -Diabeł pisze-kolejny temat zastępczy, ludzie, -Ian lajkuje, po czym zakłada tysięczny temat zastępczy
na prawdę nie widzicie co jest problemem Cracovii.
Budzik ma nakręcić Skrzydlate Świnie 2 z Filipiakiem w roli głównej, skupmy się na tym
Zdecydowanie A. Niech ponosi konsekwencję swoich czynów. Byle by tylko nie spier.... gdzie pieprz rośnie jak Nas spuści do 1. ligi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)