I to "hej Pasy gol..." z głośników przez cala druga połowę, to wlasnie caly sietniok.Weź ,ty Janusz wypirdalaj śmieciu.
-
-
CRACOVIA - gts Myślenice 7.10.2018 (niedziela), godz. 18:00
Niestety jakie trybuny w dzisiejszym meczu taka drużyna.
Alez zainteresowanie meczem ... az forum siada z ilosci osob online :cool:
A Janusz w jakiej czapce dzisiaj na meczu? Z borsuka czy w gts?
Ja tam lepiej grającej Cracovii nie widzę. Widzę słaby gts, który dopuszcza nas zbyt blisko pola karnego. Jeżeli ktoś widzi jakieś symptomy lepszej, przemyślane gry, to gratuluję poczucia humoru :(
Zmiana budzinskiego i nagle tyle sytuacji...?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A to plan jest wymienić na kibiców gts ;) to rzeczywiście dobrze idzie haha
ale mnie wqrwia ten doping z glosnikow ;>
no ja pierdole...
brakuje jeszcze do tego dopingu kibiców z kartonu :P
Przecież nigdy nie powiedział że szuka akurat kibiców Cracovii. Pewnie 14tyś psiurów i on tańczący w zamkniętym skyboxie zupełnie by mu nie przeszkadzał. Kurwa i taki prezes ma jeszcze poklask na trybunach.
I nie strzelilismy nawet 1 gola ... ostatni raz taka sytuacja miala miejsce w 2012 r. czyli 10 spotkan derbowych temu :dodgy:
Chuj z wynikiem, ważne że przebiegliśmy więcej kilometrów, dla Probierza to jest najważniejsze.
po kiego wacka Probierz ściągnął Gola? Dopóki on grał do coś się działo!
0-2 w tym meczu uznaje za sukces prezesa, sukces trenera i sukces tej drużyny zbudowanej miesiąc temu.
Będzie dobrze, ale jeszcze nie teraz. Widzę jeszcze pewien margines dla "sięgnęliśmy dna" zatem wszystko przed nami.
Dzisiejszy mecz to apogeum żenady (wkłady w koszulkach + szczeniaki z gts na trybunach) :( Sietnioku jesteś mistrzem żenady.
powinni dostać z liścia każdy
[quote='quentin' pid='1341735' dateline='1538934973']
0-2 w tym meczu uznaje za sukces prezesa, sukces trenera i sukces tej drużyny zbudowanej miesiąc temu.
Będzie dobrze, ale jeszcze nie teraz. Widzę jeszcze pewien margines dla "sięgnęliśmy dna" [b]zatem wszystko przed nami[/b].
[/quote]
O Boże, znowu zacznie gadać o zdobyciu mistrzostwa? :huh:
Graliśmy w 9-ciu tj. bez bramkarza i Budzińskiego. Nie rozumiem dlaczego Ogrodnik najpierw ściągnął z boiska Gola... Druga połowa wyglądała dużo lepiej, ale zabrakło szczęścia po strzałach w poprzeczkę. U nas nie ma kto bramki strzelić, a Szczepaniak zdobywa gole dla Miedzi... Jak co roku czeka nas walka o utrzymanie. Rzygać się chce.
Kurwa dawno się nie czułem tak upokorzony, wpierdol i psy na młynie, kurwa jak można do tego dopuścić, przecież przynajmniej opiekunów da się zweryfikować, a opiekunami były psy. Jakby mnie wielki spocony murzyn zgwałcił.
[quote='19Rudi06' pid='1341731' dateline='1538934872']
***** z wynikiem, ważne że przebiegliśmy więcej kilometrów, dla Probierza to jest najważniejsze.
[/quote]
Lepiej madrze stac, niz glupio biegac :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)