no i chui
-
-
CRACOVIA - gts Myślenice 7.10.2018 (niedziela), godz. 18:00
Wyłączyłem
Wylaczam to szmaciarstwo, filipiak ty kurw...o jebana, caly stadion się cieszy, masz swoich kibiców ty mendo wislacka
zenada :@
Nasz bramkarz mógł to wybić :(
[hr]
No nie nie mogę na to patrzeć. Nadzieja umiera ostatnia
Wstyd i kompromitacja wpuszczenie malych szczeniakow na stadion. Ja wiem,ze to tylko dzieci ale to swiadczy o ilosci narybku... A filipiakowi ch do mordy!!!! Za caloksztalt
Skundleni dziennikarze po meczu będą piąć z zachwytu jak to dzieci z Reymonta się świetnie bawiły. Prezes oczywiście nie zrozumie ironii i będzie się tym chwalił w kolejnych wywiadach że na stadionie zapanowała normalność. Klakierzy będą klaskać a stadion będzie się dalej wyludniał.
Wynik w derbach widzę przewidywalny za Probierza. No cóż 70min zostało.
Zero pomysłu, zero gry, zero akcji, zero strzałów. Taktyka super.
Gdzie jest nasza druga linia ? Nie potrafimy wymienić kilku celnych podań .Dramat .
żenadą jest to że se korpo zwołało sobie psów na stadion i chwali się tym poprzez oficjalną stronę
Wciskam mute na pilocie, przynajmniej "doping" nie będzie mnie wk**wiał.
Nasz młyn,sektor D prawie cały z gorszej strony,dramat...Przed chwilą podszedł steward do opiekunów grup mówiąc,że jest prośba od prezesa F.coby nie skandować wisła.Uszy więdną,szopka jakich mało...
Nasze miejsce w tabeli to niestety nie przypadek ... jestesmy slabi jak dupa weza. Niby nasza gra wyglada coraz lepiej, a i tak caly czas nie potrafimy wygrac meczu ... ahh ten paradoks :rolleyes:
Puścić pchlarze na ziemie świętą w takiej liczbie to niedopuszczalne. Grają jak na wyjeździe chociaż u siebie. Puścili konika trojanskiego
Kurw@ zero agresji i jeżdżenia na dupach. Te ćwoki chyba nie wiedzą w jakim meczu grają...
Mnie martwi wiele rzeczy, ale nie rozumiem jak można grać bez napastnika na tym poziomie rozgrywek, ktoś do tego doprowadził, płakac się chce.
Serio prezio prosi żeby nie skandować "wisła" ???
Ja pier...
Ja pierdolę co ten Gostomski odpierdala to dramat, na drugą połowę zmiana bramkarza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)