[img=324x577]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/42796010_10156641080692173_1553599519046762496_n.jpg?_nc_cat=111&oh=094952417e24b9595237032c43cef419&oe=5C59AE15[/img]
-
-
Zagłębie Sosnowiec - CRACOVIA 30.09.2018 (niedziela), godz. 15:30
Zenjov zrobi robote :D 0-3 na luzaku :D
Nieważne kto ważne żeby były 3 pkt!
Panowie macie jakiegos linka do streamu?
Brak Hernaneza to błąd Probierza, podobnie jak wystawienie Datkovica (popełnił poważny błąd z Płockiem przy bramce dla przeciwników) zamiast ciut pewniejszego Dytiatiewa.
Zanim się cokolwiek wydarzy .. to ...
Qrwa co za drewniaki! Kto ich wogole trenuje! Ja pyyerdole jak oni mogli tak łatwo to spyyerdolic...
Co oni wogole qrwa grają..... ja pyyerdole i po meczu... statysci. Pyyerdole nie oglądam dalej... Na to się qrwa nie da patrzeć...
;)
ja pierdole
kurwa mac, po kiego chuja Helik do tego podchodzi!!!!! ja p..
Jak jeszcze raz Helik podejdzie do karnego to mnie qrwa szlag trafi!!!
Kur...... znów Helik do karnego.
Helik...karny... i bez oglądania wszystko wiadome... tak się kończy wystawianie na siłę zawodnika do karnego... brawo .. poprostu qrwa brawo...
Mam nadzieje, że Helik juz nigdy nie dostanie karnego.
Ale Helik zawalił z karnym, chyba nawet nie patrzył na piłkę
Podoba mu się w naszym mieście ?
Michał, daj sobie spokój z karnymi...
Helik jest na sile wystawiany na karne. Ma nastrzelać, zostać wytransferowany. Probierz do CV wpisze sobie kolejny tranfer za granice, a Januszek będzie miał $$$... TAKI CHU@
Z lechem też spie*rdolił..Jak mozna tak strzelać?! Qrwa jego mać...
Ja pie...lę.
No to się zaczyna.
Drugi mecz w tym sezonie, który niestrzelonym karnym przegrywa nam Helik.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)