Probierz pseudo trenerze zostań juz na tych trybunach i nawet nie wracaj do Krakowa
-
-
[8] Baba Jaga - Cracovia piątek 14.09 20-30
Stałe fragmenty gry ... kurtyna.
Ktoś mi kurwa w sensowny sposób powie czemu do chuja Pana Strozik siedzi na ławce?! Ja pierdole.
Ale mamy gola.
Dobra, jedziemy. Mamy ich.
[quote='obiektywny92' pid='1337793' dateline='1536955500']
Ktoś mi ***** w sensowny sposób powie czemu do ***** Pana Strozik siedzi na ławce?! Ja pierdole.
[/quote]
już nie siedzi :)
Ja napiszę że super gramy, przynajmniej nikt mi później nie zarzuci że ciągle napie....r......dalam :) brawo Panowie, oby tak dalej, kolejny meczyk z Płockiem i już śmiało możemy śpiewać, MISTRZ MISTRZ CRACOVIA!!!
Dawać Zenjova i ich rozpierdolimy jeszcze
Serderov byl podobno dlugo obserwowany, sprobuje podpuscic ktoregoa dziennikarza by zadal na konferencji pytanie do PANA TRENERA, jak dlugo ? skurwysynsko mnie to ciekawi
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=10852]@msc[/url], chodziło mi o to dlaczego nie gral od początku...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ktos sie tym jeszcze denerwuje?
toż to widać że my nie mamy na kim punktu zrobić
Panie Profesorze - szkoda było na prawdziwego napastnika...
i raźno maszerujemy do pierwszej ligi z uśmiechem na ustach
nie mam nerwow na to łyżwiarstwo figurowe
Chytry dwa razy traci - idealne hasło na flage/transparent czy inny nośnik który nie zrobi na nikim żadnego wrażenia w w korpopasach
ja już sobie wpisałem w kalendarz zeby nie zapomniec - zabrac coś do czytania na mecz bo mnie cholera wezmie
Ale w strzałach prowadzimy!!!!
Czuję, że remis jest zagrożony
- Edytowany
"Serderov byl podobno dlugo obserwowany, sprobuje podpuscic ktoregoa dziennikarza by zadal na konferencji pytanie do PANA TRENERA, jak dlugo ? skurwysynsko mnie to ciekawi"
Pewnie omyłkowo założyli mu monitoring w ubikacji
[quote='pasiak na zawsze' pid='1337801' dateline='1536955756']
Serderov byl podobno dlugo obserwowany, sprobuje podpuscic ktoregoa dziennikarza by zadal na konferencji pytanie do PANA TRENERA, jak dlugo ? skurwysynsko mnie to ciekawi
[/quote]
Tak długo go obserwowali, że procesor kazał ograniczyć transfer danych w necie
Zauważyliście że jak zszedł javi, zaczęliśmy stwarzać sytuacje bramkowe? [emoji57]
[quote='pasiak na zawsze' pid='1337801' dateline='1536955756']
[/quote]
Wpisz na YT Sederov i zsumuj czas trwania wszystkich filmików z jego udziałem. :)
[quote='Korba' pid='1337794' dateline='1536955574']
Ale mamy gola.
[/quote]
Mamy 2 gole o ja pier...
[quote='Camron' pid='1337812' dateline='1536956248']
[quote='Korba' pid='1337794' dateline='1536955574']
Ale mamy gola.
[/quote]
Mamy 2 gole o ja pier...
[/quote]
Nie potrzebnie ściągnął gola mielibyśmy dwa:)
:( jest coraz gorzej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)