Co z koszulką Hernandeza bo chyba coś mi umknęło w tym imponującym piłkarskim widowisku?
-
-
Piast Gliwice - CRACOVIA piątek 24.08.2018r. godz.18.00
- Edytowany
Koszulka jest z tamtego sezonu, ale od tego Hernandez zamiast "Hernandez" ma napisane "Javi", tylko, że na tej czarnej koszulce widać ślady po starych literach... Czyli jest na biało "Javi", ale widać ślady z "Hernandez".
Na koszulce Hernandeza widać pozostałości po wcześniejszym napisie na koszulce. Teraz ma "Javi H.", ale widać pozostałości po napisie "Hernandez". Nawet nie byli w stanie mu zrobić nowej koszulki..
[quote='Matthias89' pid='1333496' dateline='1535130910']
Koszulka jest z tamtego sezonu, ale od tego Hernandez zamiast "Hernadnez" ma napisane "Javi", tylko, że na tej czarnej koszulce widać ślady po starych literach... Czyli jest na biało "Javi", ale widać ślady z "Hernandez".
[/quote]
a po co generowac dodatkowe koszta ?? Komu potrzebna nowa koszulka ... produkcja nowej koszulki to ze 70 zl .. a tu przeciez wystarczy literki dokleic i po sprawie !
[quote='dzelo' pid='1333484' dateline='1535130403']
Nie pisałem tego wcześniej ale teraz Was uświadomie. Jesteśmy najgorszą drużyna tej śmiesznej ligi !!!!!!!! Sędziowanie fakt śmieszne. Co do Varu - Var Varem a i tak wszystko zależy od interpretacji sędziego.
[/quote]
To żeś odkrył Amerykę ;)
Z tą koszulką to jest naprawdę przykre. Nie mówię, że ma być nowa na każdy mecz, ale z poprzedniego sezonu? Tak poza tematem to jak na razie będziemy mieć 2 na 18 punktów możliwych..
Obaj, F i T, są w Gliwicach, choć i tak pewnie żadnych wniosków nie wyciągną.
Dzisiejszy mecz to jest kwintesencja ekstraklasy ... dno i 50m. mulu :sleepy:
Żenada na boisku żenada na ławce Probierz zostań juz na zawsze na trybunach i wypier.daj juz stąd
Budziński powinien sobie odpocząć na parę meczy. Ja przynajmniej nie mam ochoty go oglądać na długo.
Czerwona kartka, 3 bramki stracone, trener na trybunach, sedziowanie amatorskie, gra do du*y ... i jak tu zyc ja sie pytam :rolleyes:
- Edytowany
W słupkach excela wszystko się zgadza i tyle w temacie!!!! A My kibice jesteśmy w oczach pięterka pierdolonymi łosiami.
Zal patrzec co ta k..ur..wa Filipiak z drugim przydupasem Tabiszem zrobili z Cracovii !!!
Oglądam sobie transmisję i tak się zastanawiam z nudów: kto to k... jest Kornel?
Chyba już czas - Probierz Wyp...ad.
Gooooooool !! Wygramy ! :D
Filipiak i jego zderzak oglądają sobie spokojnie mecz... 2 punkty zdobyte po sześciu meczach nie powala na kolana. Ciekawe co sobie myśli tych dwóch mistrzów budowania wielkiej Cracovii od... 15 lat już w zasadzie...
To wszystko jest tak przykre i smutne - przyjrzałem się koszulce Javiego, ładny wstyd i padaka.
odnośnie koszulek, to Gostomki ma dwa różne numery na spodenkach i koszulce
[quote='Sehtan' pid='1333528' dateline='1535132135']
Filipiak i jego zderzak oglądają sobie spokojnie mecz... 2 punkty zdobyte po sześciu meczach nie powala na kolana. Ciekawe co sobie myśli tych dwóch mistrzów budowania wielkiej Cracovii od... 15 lat już w zasadzie...
To wszystko jest tak przykre i smutne - przyjrzałem się koszulce Javiego, ładny wstyd i padaka.
[/quote]
Ciekawe co myślą? Ile kasy mają na koncie
Gdyby nie ta idiotyczna kartka, mecz mógłby wyglądać zupełnie inaczej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)