To są jaja! Żadnego karnego nie było!
-
-
Piast Gliwice - CRACOVIA piątek 24.08.2018r. godz.18.00
Chcą nas na chama przekręcić ale sprawiedliwości stało się zadość
Z czarnymi nie wygramy
To co od.pi.erdala Raczkowski to jakiś zły sen
Jak można dyktować karnego, którego nie ma? Po co jest ten cały VAR? No i jeszcze faul Zenjova po tym jak czysto wyjął piłkę... nie no jakaś kpina. Ten mecz to parodia - ciekawe co zrobi Probierz po przerwie.
Zenjov czysto odbiera piłkę i wolny .Jebać czarną mafie
Czy oni mają inną transmisję na VAR? Nie było mowy o karnym! Na szczęście Gostomski obronił
Jest plus. Na meczu z Legią nie zagra Budzik :D
ps 1 ewidentnie czarni na nas siedza ... to nawet nie ulega watpiliwosci i kiedys przy temacie o VAR pisalem ze to nic nie da .. dalej bd nami krecic i co im zrobimy ???
ps 2 Pod koniec tamtego sezonu wydawalo sie ze nasza kadra jako tako sie klaruje .. 2-3 fajne transfery o mozemy powalczyc o pierwsza 8 ... tymczasem za to co zrobiono z druzyna i to jaka atmosfera panuje wsrod kibicow i pilkarzy i chyba pracownikow kluby . to sie nie miesci w pale ..
ps 3 Bardzo sie ciesze ze filipiak dzis jest w Gliwicach ... niech OGLADA !
Pierwszy raz w życiu wyłączyłem mecz Pasów. Mimo karnetu na kolejny mecz chyba się nie wybieram. Szkoda nerwów.
Mi się wydaje ze pierwsza bramka ze spalonego .
[quote='Jarek44' pid='1333444' dateline='1535129123']
Tak sobie myślę w jakiej my jesteśmy czarnej du.pie - załóżmy, że kiedyś odejdzie MP, który z trenerów zbuduje coś w oparciu o wynalazki naszego trenejro???
[/quote]
Dlatego jak zmieni się go teraz to nowy będzie miał jeszcze tydzień żeby kogoś sensownego sprowadzić.
Poziom sedziowania jest równy poziomowi naszego trenowania wiec nie rozumie o co Probierz ma pretensje tym bardziej ze czarny dał mu alibii w postaci czerwonej kartki
Nie wiem czy jestem w stanie oglądać II połowę...
Knura twierdzi, ze byl karny... I gadaj z nimi...
Na jednej z powtorek widac ze jest lekki kontakt Valencii z Gostomskim...
Nie pisałem tego wcześniej ale teraz Was uświadomie. Jesteśmy najgorszą drużyna tej śmiesznej ligi !!!!!!!! Sędziowanie fakt śmieszne. Co do Varu - Var Varem a i tak wszystko zależy od interpretacji sędziego.
Szkoda nerwów. Gra dziadowska, sędziowanie dziadowskie. A to jakie dziadostwo jest w naszym klubie, to najlepiej świadczy koszulka Hernandeza... To jest świetne, takie symboliczne podsumowanie tego całego dziadostwa.
Dobra, nie oglądam, poddaję się. Idę po Mistrzostwo ale w Fifie.
ta koszulka Hernandeza to juz nawet sie do komentarza nie nadaje, ekstraklasowy klub co za KUR.WA WSTYD - ale komponuje sie z zarzadem i druzyna
[quote='Matthias89' pid='1333489' dateline='1535130617']
Szkoda nerwów. Gra dziadowska, sędziowanie dziadowskie. A to jakie dziadostwo jest w naszym klubie, to najlepiej świadczy koszulka Hernandeza... To jest świetne, takie symboliczne podsumowanie tego całego dziadostwa.
[/quote]
A co z tą koszulką, bo od kilku tygodni nie jestem w stanie oglądać meczy Cracovii ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)