przegrał rywalizację ;) podobno, idzie na wypożyczenie.
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2018/2019:
Majchrowicz słabszy od Stepniowskiego? No bez jaj :-D
[quote='Sehtan' pid='1358854' dateline='1547915472']
[/quote]
No włąśnie bardzo dziwny ruch do tego ściąganie z powrotem Wilka który i tak nie pojechał na obóz a pojechał za to upasiony Gostomski ...
Stępniowski PODOBNO jest w niesamowitym gazie, na treningach jest perfekcyjny. Co by nie fantazjować, to w sparingu zaprezentował się naprawdę fajnie. Jest dobrze po względem obsady bramki, a jest jeszcze ten młody Konrad Mrózek.
[quote='piotrek67' pid='1358855' dateline='1547915708']
[quote='Sehtan' pid='1358854' dateline='1547915472']
[/quote]
No włąśnie bardzo dziwny ruch [font=Arial Black]do tego ściąganie z powrotem Wilka[/font] który i tak nie pojechał na obóz a pojechał za to upasiony Gostomski ...
[/quote]
Wilka sciagneli dlatego bo nie gral... Na konferencji lub w wywiadzie gdzies trener mowil ze Wilk bedzie wypozyczony nawet jeszcze nizej niz byl w ruchu ale ma grac ... Nie bylo sensu go trzymac w Chorzowie skoro nie gral...
tak jeszcze wracając do sparingu w Mielcu. Fajnie wyglądały te ćwiczenia gry. Raz to był niesamowity pressing, praktycznie już na bramkarzu rywala, a tak około 60 minuty, nie wolno naszym było przekraczać linii środkowej, gdy rywal miał piłkę. Temu oczywiście służą takie sparingi.
Gdybym miał po pierwszym meczu wydać opinię na temat nowych nabytków, to by była pozytywna. Natomiast Culina w pierwszym sparingu to było ho ho ho, a potem wiecie sami.
Ten Cecaric dobrze biega jak na swój wzrost. Jest szybki, agresywny, walczy w powietrzu. Szybko wyczaił o co kaman w grze, i to na dwóch skrzydłach.
Hanca tyle nie biega, ale technicznie jest niezły. Z rodakiem na boku drużyny, fajnie kopał.
Strózik nieźle, pomimo że dostał ochrzan. Raz fajnie, agresywnie poszedł po boku pomocy. Musi to ustabilizować, bo u niego jest taka amplituda zachowania, jak chyba u nikogo innego.Fajnie wszedł do gry Pik. Mimo paru minut, oddał nawet strzał na bramkę.
Coś czuję, że będzie dobrze na wiosnę ;)
Ja też mam dobre przeczucia co do wiosny, ale pożyjemy - zobaczymy :)
[quote='Fabian_wolf' pid='1358893' dateline='1547929210']
[/quote]
poniekąd, to jest przyjemne uczucie, gdy spodziewa się optymista sukcesu ;) To troszkę jak dziecko, gdy czeka na rozpakowanie prezentu w Wigilię pod choinką. Takie przyjemne smyranie w brzuchu ;)
Oczywiście, kibic Cracovii co pół roku czeka na to lepsze "jutro" i ciężko go przekonać, ze tym razem będzie inaczej, bo często jest rozczarowanie, ale ….no może teraz ;)
Mi też się udziela optymizm, jak co rundę. Ale znając życie 1-2 punkty w pierwszych trzech meczach i powrót do rzeczywistości. Szczególnie że na początek Piast, Legia i Jagiellonia.
[quote='ian thorpe' pid='1358896' dateline='1547929737']
[quote='Fabian_wolf' pid='1358893' dateline='1547929210']
[/quote]
poniekąd, to jest przyjemne uczucie, gdy spodziewa się optymista sukcesu ;) To troszkę jak dziecko, gdy czeka na rozpakowanie prezentu w Wigilię pod choinką. Takie przyjemne smyranie w brzuchu ;)
Oczywiście, kibic Cracovii co pół roku czeka na to lepsze "jutro" i ciężko go przekonać, ze tym razem będzie inaczej, bo często jest rozczarowanie, ale ….no może teraz ;)
[/quote]
Dokładnie o to chodzi. Patrzymy spokojnie na przygotowania,nie pompujemy żadnych baloników (choć wiadomo,ze po grudniowych wyczynach apetyt wzrósł dosyć sporo). A tak poza tym wszystkim mega podobają mi Ian Twoje powiedzonka - Takie przyjemne smyranie po brzuchu - no mistrzostwo,chapeau bas :D
[quote='Cthulhu' pid='1358901' dateline='1547931805']
Mi też się udziela optymizm, jak co rundę. Ale znając życie 1-2 punkty w pierwszych trzech meczach i powrót do rzeczywistości. Szczególnie że na początek Piast, Legia i Jagiellonia.
[/quote]
Dlaczego nie 9 punktów i dopiero zacznie się dziać na forum.
jak będzie 9 punktów, to nawet Pasiak64 napisze, że Michał Probierz jest najlepszym trenerem :D
- Edytowany
Jak będzie 9 punktów to w tej doniczce Probierza urośnie kaktus. ;)
Dla Tabisza dobrze, bo będzie oszczędność na wodzie hehe.
[quote='ian thorpe' pid='1358909' dateline='1547938265']
jak będzie 9 punktów, to nawet Pasiak64 napisze, że Michał Probierz jest najlepszym trenerem :D
[/quote]
Jak zdobedzie mistrzostwo to ja sie otwarcie deklaruje sfinansowac mu sektorowke,a moze nawet ja namalowac.
[/quote]
Chciałbym tak zmienić zdanie ze względu na wyniki jakie OSIĄGNIE w PASACH, ponieważ do tej pory raczej dużo gadał, chociaż od jakiegoś czasu się wyciszył ;-)))))))
[quote='MakuKSC' pid='1358918' dateline='1547971245']
[/quote]
Jak zdobedzie mistrzostwo to ja sie otwarcie deklaruje sfinansowac mu sektorowke,a moze nawet ja namalowac.
[/quote]
nic mu nie trzeba robić, po prostu wykona dobrą pracę za którą pobiera wynagrodzenie. Nie ma co go podrzucać, bo potem zapomnimy go złapać gdy będzie słabiej. Jest zawodowcem, i zawodowej postawy od niego oczekuję, tak samo jak od piłkarzy. Drużyna ma być jak najlepiej przygotowana, ma być progres wyniku, zawodnicy mają się rozwijać z największym naciskiem na młodych. Transfery mają mieć jak największy procent trafień, bo 100% nikt na świecie nie ma itd. Jednym słowem, oczekuję od trenera rzetelności. Gdy będzie sukces, wtedy każdy będzie zadowolony. Oglądałem na Instagramie filmiki i zdjęcia z Turcji. Musze przyznać, ze warunki mają niczym drużyna przygotowująca się do MŚ. Sam basen zrobił na mnie wrażenie. Mają więc wszystko do pracy i do relaksu, koszta poniesione na takie warunki, zwracają się tylko w dobrym, bardzo dobrym wyniku sportowym.
[quote='Pasiak64' pid='1358919' dateline='1547973546']
[/quote]
Chciałbym tak zmienić zdanie ze względu na wyniki jakie OSIĄGNIE w PASACH, ponieważ do tej pory raczej dużo gadał, chociaż od jakiegoś czasu się wyciszył ;-)))))))
[/quote]
Swojego czasu wyciszył nieco Piątka to czemu jak tamto poskutkowało nie mógł zastosować tego wobec własnej osoby ?
Juz widze te nasze 9 pkt. po przerwie zimowej ... ;) no ale nic, cuda sie podobno zdarzaja.
[quote='wrobelson' pid='1358948' dateline='1547983070']
Juz widze te nasze 9 pkt. po przerwie zimowej ... ;) no ale nic, cuda sie podobno zdarzaja.
[/quote]
Aż tak wielkie chyba nie :D. Ja bym z 5 pkt był zadowolony :)
Przepraszam bardzo, ale w czym jesteśmy od nich gorsi?
Piasta powinniśmy rozjebać. Innej opcji niż 3 pkt nie przewiduje
cska? Jeśli będą ciągnięci za uszy (jak zwykle) to przegramy. Jeżeli Probierz jest madrym trenerem i wyciagnie wnioski z jesieni, to tez mamy szanse ich rozjebac.
Jaga jest druzyna mocna, ale w naszym zasiegu.
0/1 pkt - to wynik chu*owy
3-5 bardzo słabo
5-7 jest git
9 - jedziemy dalej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)