Sofa score pokazuje mi coś takiego. Mamy jakiś dodatkowy sparing w tajemnicy ?
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2018/2019:
Coś tu nie gra - Sigma miała grać za godzinę z Piastem?
Miała, nawet na oficjalnym FB podali skład na mecz z Piastem, pomyłka sofascore.
z oficjalnej strony Puszczy Niepołomice - ..Dzisiejsze spotkanie rozpocznie się o godzinie 19:15. Klubowa telewizja Cracovii przeprowadzi z tego meczu bezpośrednią transmisję. [b]Sparing będzie meczem otwartym.[/b]
Czyli futbol na TAK. To lubie.
[img]https://www.sendsport.pl/pol_ps_Engel-Futbol-na-tak-2435_1.jpg[/img]
Nic tylko obstawiać! :D
To jest inauguracja światel w Niepołomicach?
https://www.youtube.com/watch?v=mHN2bv6orfA
Nareszcie komentator!
Nie najlepiej to wygląda. Ehh
Nie no trochę ruszyło ale jak na razie ze dwie dobre akcje tylko to za mało...
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Jest gol, ale szału nie ma z gry.
Klasyczny Helik i lekko pozytywny Hernandez, ktory zaczal cos szarpac, a reszta taka sobie.
Diego tragicznie to chyba nie jego strona?
Widac,ze trenujemy wyjscie spod pressingu a'la "Stawowy" i bardzo dobrze, bo wszyscy na dzide narzekali. Pozytyw jest tez taki ze widac wyraznie ktora druzyna gra w wyzszej lidze.
Ja pierdziele jak oni mają takie problemy żeby wyjść spod pressingu średniaka z 1 ligi to z czym do ludzi? Tragedia
Zalozyc pressing nic trudnego, utrzymac go przez 90minut jest sztuka
A co sądzicie o Serafinie ? Mi się jego gra nawet podoba
- Edytowany
Ta najbliższa runda musi być ostatnią szansą na pokazanie się dla Culiny bo gość gra totalny piach ...Nic nie wnosi do gry..
Serafin nie odstaje.
Skrzydeł brak.
Diego w ofensywie dobrze, karny na nim.
Generalnie szału nie ma.
No generalnie o ile w środku pola gramy spoko to nie ma totalnie kto pociągnąć gry po skrzydle nie napawa to optymizmem przed startem ligi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)