Czy na zgrupowaniu jest Piszczek? Czemu go MP nie wstawia ?
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2018/2019:
Jest na zgrupowaniu.
- Edytowany
Mieliśmy okazję zobaczyć tradycje pasterskie górnego Karabachu.
Ale generalnie, to oni nawet nie zbliżają się poziomem do poprzednich sparingpartnerów. CZołówka naszej 2 ligi w okresie przygotowawczym?
Piszczek właśnie wszedł na murawę
A Helik?
Helik się kuruje .
Ale zj..ebał
Strózik dostał porządną zje.bę za to że się nie wystawił na pozycję. :D
Piszczek ma taki sam początek jak Piątek: robi setkę, po czym...
- Edytowany
Wracają do nas z wypożyczeń:
Dominik Ochal
Obrońca
25 sie 1996 (21)
Przemyslaw Pyrdek
Lewy pomocnik
12 lip 1996 (21)
[s]Mateusz Cetnarski[/s] - Z tego co mi wiadomo rozwiązanie za porozumieniem stron
[s]Ofensywny pomocnik
6 lip 1988 (29)[/s]
Hubert Adamczyk
Ofensywny pomocnik
23 lut 1998 (20)
Anton Karachanakov - To jest jeden z dwóch wypożyczonych zawodników któremu wartość wzrosła
Lewy napastnik
17 sty 1992 (26)
Szymon Kiebzak
Lewy napastnik
22 lut 1997 (21)
Grzegorz Gawle
Prawy napastnik
14 kwi 1998 (20)
Mateusz Szczepaniak
Środkowy napastnik
23 sty 1991 (27)
Tomas Vestenicky - Tutaj drugi nasz zawodnik któremu wartość wzrosła
Środkowy napastnik
6 kwi 1996 (22)
Wiecie Panowie co z resztą?
[quote='KamilloLce' pid='1323209' dateline='1530726012']
Strózik dostał porządną zje.bę za to że się nie wystawił na pozycję. :D
[/quote]
konkretna wiązanka :)
[quote='niegramotnyj' pid='1323204' dateline='1530724744']
Mieliśmy okazję zobaczyć tradycje pasterskie górnego Karabachu.
Ale generalnie, to oni nawet nie zbliżają się poziomem do poprzednich sparingpartnerów. CZołówka naszej 2 ligi w okresie przygotowawczym?
[/quote]
T[b]ylko JAKIMŚ dziwnym trafem sezon temu grali w grupie LE...[/b]
, odstrzelili w 4 rundzie Maribor a w 3-ej Lile.
A w tym sezonie Jagę a odpadli z Panatinaikosem....
[size=small]Dobry sparing w naszym wykonaniu!!![/size]
No ale co ja zrobię, jak czarno na białym widziałem, jak jest TERAZ? Może są w takim stadium przygotowań, że nic się nie klei, ale oni w 2 połowie nie oddali celnego (ani niecelnego chyba też) strzału na naszą bramkę.
To nie oznacza, żeby nie pochwalić naszych. W 2 połowie w obronie nadspodziewanie dobrze, chyba ten Kajpust ładnie wypadł. Do przodu też nieźle.
Coraz lepiej to wygląda. Fajnie zaczyna wyglądać Culina, po raz kolejny bardzo pozytywnie zaskakuje mnie Danek. Oliva otoczony lepszymi zawodnikami pokazuje, że styl gry ma bardzo podobny do Brock-Madsena.
[quote='KamilloLce' pid='1323222' dateline='1530727290']
Coraz lepiej to wygląda. Fajnie zaczyna wyglądać Culina, po raz kolejny bardzo pozytywnie zaskakuje mnie Danek. Oliva otoczony lepszymi zawodnikami pokazuje, że styl gry ma bardzo podobny do Brock-Madsena.
[/quote]
A co to był za styl ?! :)
[quote='piotrek67' pid='1323226' dateline='1530727624']
[/quote]
A co to był za styl ?! :)
[/quote]
Abbota ;)
Można tak powiedzieć. :D Bazując na tym, co do tej pory zobaczyłem uważam, że nie jest to typowy "goleador", cofa się do rozegrania, i widać że szuka gry kombinacyjnej. A z Piątka też co nieco ma - nieraz zdarzyło mu się machać rękoma jak piłka do niego nie dotarła czy też gdy popełnił jakiś błąd. ;) Na poważniejsze oceny czas przyjdzie już niedługo, po rozpoczęciu sezonu.
No to powoli wchodzimy na europejski poziom, bo pragne zauważyć że wygraliśmy z uczestnikiem ligi europy i wicemistrzem ligi która jest mocniejsza niż Polska na ten moment! Nadzieje są ogromne na ten sezon i myślę że w 2019 na rynku będzie feta mistrzowska
[/quote]
am podobne zdanie. Culina mnie zaskakuje, gra tak....sprytnie. Jest też niezły technicznie. Diego dostał mocnego konkurenta w postaci Danka, który gra tak pewnie, jak gdyby w Pasach był ze dwa lata. Zaskakuje pozytywnie Adrian Kajpust, gra jak wyga, a ma dopiero 19 lat. Strózikowi brakuje ewidentnie drugiej nogi, oraz takiego "parcia" na grę. Jeszcze pochwalę Pestkę, uważam że zagrał naprawdę dobrze, dość pewnie i w końcu ostro.
Sparing ewidentnie na plus pod wieloma względami. Szkoda tylko kolejnych kontuzji.
Jeszcze jedna sprawa - gdy chamsko doszło do faulu, w końcu nasi ruszyli do "zadymy". Niby nic, ale to świadczy o dobrej atmosferze.
[quote='starysqrczybyk' pid='1323250' dateline='1530737819']
No to powoli wchodzimy na europejski poziom, bo pragne zauważyć że wygraliśmy z uczestnikiem ligi europy i wicemistrzem ligi która jest mocniejsza niż Polska na ten moment! Nadzieje są ogromne na ten sezon i myślę że w 2019 na rynku będzie feta mistrzowska
[/quote]
Najlepiej nie podkręcać atmosfery... Powoli małymi kroczkami bez podniety, jak w tym sezonie będzie górna 8 i LE to będzie dobrze, ja uważam że jednak na LE w tym sezonie nie ma szans. Ale JEŻELI się uda coś ponad górną 8 (czyli miejsce 1-3 ewentualnie 4miejsce dające LE ) będę zadowolony. Ale nie liczył UM na fetę na rynku czyli na majstra.[size=small] [/size]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)