Kiedy się kończy?
-
-
SERIALE !!!
Teraz jak nie ma megaupload to nic nie idzie zobaczyć w necie na iitv itp.
gra o tron dopiero gdzies w kwietniu niestety
Nie oglądałem nigdy seriali, stwierdziłem ściągnę "Grę o Tron" i muszę powiedzieć, że lepiej tego nie oglądać, bo zobaczycie jeden odcinek, a później dziewięć kolejnych tego samego dnia. Później was ch.uj strzeli, że to już koniec i trzeba czekać na kolejny sezon jeszcze kawał czasu. :D
11 dni później
Alcatraz - niezłe 7/10
http://www.filmweb.pl/serial/Alcatraz-2012-597666
Ruszył kolejny sezon Spartakusa, http://www.youtube.com/watch?v=tNdutDDCUQU
ja ruszam z Dynastią tudorów 2 seria ;)
http://www.filmweb.pl/serial/Dynastia+Tudor%C3%B3w-2007-313990
jak ktoś lubi seriale kostiumowe to polecam !
Ja zacząłem oglądać American Horror Story i jak na początek bardzo wciągające ;)
4 dni później
Tudorowie 2,3 seria poleciała w 4 dni , teraz ruszam z 4 ostatnia :)
Dynastia Tudorów 2,3 seria 10/10
do roboty LENIU !!
Przykra wiadomość.. 8 sezon Housa jest ostatnim sezonem ...
ParuKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przykra wiadomość.. 8 sezon Housa jest ostatnim
> sezonem ...
I Bogu dzięki. Zniżka formy w porównaniu do 5., 6. sezonu jest znaczna. Co za dużo, to nie zdrowo ;)
Jakiś serial z kategorii sci-fi macie do polecenia? Niedawno skończyłem Battlestar Galactica i z chęcią bym kontynuował fabuły międzygalaktyczne. ;)
house sie wypalil
gentlemen nie ogladaj SGU
Już Ci mówiłem, obejrzyj sobie "Caprikę", choć o kilka klas słabszy serial to jednak przyjemne uzupełnienie (a właściwie prequel) BSG - stworzenie pierwszego cylona, dzieciństwo Williama Adamy... tylko zakończenie robione niestety "na szybko" bo serial został skasowany.
A w ogóle to "Doctor Who" (restart od 2005, bo do tych archaicznych z lat 60. i dalej nie mam czasu zajrzeć), z każdą kolejną serią jest coraz lepiej i polecam każdemu, po prostu genialne, szalenie inteligentne, wzruszające s-f.
No właśnie zrobiłem sobie listę seriali do obejrzenia "na już"
- Life on Mars
- Ashes to Ashes
- Dr Who
- Camelot
- Merlin
- Firefly
- Dollhouse
Tylko skąd na to, kur..., czas wziąć :D
zapytaj KKK on zAWsze na seriale ma czas
z gatunku SF jeszcze jest V, nie wiem tylko czy to z tych " na juz" , musze do niego wrocic bo w pewnym momencie mieli przerwe, a to bylo juz pare lat temu i wspomnienia mgliste ;)
Z tej listy:
Life On Mars 6/10
Ashes to Ashes 9/10
Dollhouse 5/10
Doctor Who - 10/10
Na "Firefly" też sobie zęby ostrzę od dawna.
Tymczasem obejrzałem dzisiaj pierwszy odcinek "Sherlocka" (BBC) - uwspółcześniona wersja przygód Holmesa i Watsona (Watson jako żołnierz, który wrócił z traumą z Afganistanu) i zapowiada się genialnie.
dev Napisał(a):
> Tudorowie 2,3 seria poleciała w 4 dni , teraz
> ruszam z 4 ostatnia :)
>
> Dynastia Tudorów 2,3 seria 10/10
Zaryłem wczoraj noc i oglądnąłem na TVP 1 i 2 odcinek pierwszej serii. Bardzo dobre, oddają klimat epoki.
Czekam niecierpliwie na drugą serię Gry o Tron.
W ciągu ostatnich lat wypuszczona wiele b.dobrych seriali, niestety czas pozwala na śledzenie max 1-2.
Od siebie po raz kolejny polecam Futurame.
A.W.B. Napisał(a):
> Czekam niecierpliwie na drugą serię Gry o Tron.
nie tylko ty ziomuś :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)