"Frontier" , kanadyjski serial z akcje w XVIII wieku , walki kompanii handlowych o zarobki, skóry , zemsta i dość wartka akcja . 6/10
-
-
SERIALE !!!
6 dni później
Skończyłem Lacky! na Viaplay. Trochę inaczej patrzę na Berniego ale dalej mam mu za złe przystanie na limity budżetowe i blokadę rozwoju silników przez długie lata.
Mega serial jak to kiedyś wyglądało i czego jednak dokonał oczywiście patrząc by na tym dobrze zarobić. Nawet mniej lu ującym się w F1 polecam do obejrzenia w wolnej chwili.
15 dni później
Forst - tak jak wyżej napisano - PRZEPIĘKNE ujęcia Tatr + świetna oprawa muzyczna. Gra aktorska nieco słabsza, ale i tak trzyma poziom wyższy od standardu polskiego.
Fajne sceny erotyczne i ciekawa fabuła. Na minus standardowe wepchanie gejowskiej sceny w dodatku maglowanej kilka razy.
a czy sceny są cycuszkowe?
- Edytowany
Dwie pary fajnych cycków plus jeden duży cycek, ale nie w scenie erotycznej.
- Edytowany
Apple ma promkę , dwa miechy za friko, dla nowych i powracających.
Warto skorzystać jak ktoś nie ma.
Z tego co mi znajomi mówili, to mus do obejrzenia z seriali:
Ted Lasso, Severance i Hijack.
Jest też pewnie pare filmów, Napoleon od piątku wchodzi np.
Link do promki.
https://redeem.services.apple/messi-sp-emeia-2024
7 dni później
Wojownik na Netflixie - mnie wciągnął - trochę mniej znana część historii San Francisco i USA końca XIX wieku - serial dotyczy chinskich emigrantów i ich wojenek między sobą i z Irlandczykami
W tle też walka o władzę
Wszystko oparte na pomyśle i notatkach Bruce’a Lee (ponoć)
Ogląda się nieźle polecam
Dla @SaNtO#842
jeden gej
Dwie lesbijki
Dużo cyckow we wszystkich kolorach
Zachęcony:) aż żałuję że brakuje czasu na seriale..
- Edytowany
Kończymy z Miłą sezon 1 Ted Lasso, Apple TV.
Solidny powiew świeżości, no i serial piłkarski.
Odcinki półgodzinne, serial dosyć lajtowy, z przesłaniem pozytywnym, sporo ostrej beki na zasadzie zderzeń kulturowych - mały spoiler, bo to wiadomo praktycznie od razu - klub z Premmier League zatrudnia na Manadżera Amerykanina, który wcześniej trenował jakieś drużyny futbolu amerykańskiego w USA.
Podchodziłem sceptycznie, ale bardzo dobrze się bawię, a ostatnio cieżko trafić na coś nowego w kategorii komediowej.
Polecam ;)
Zachęta dla Santusia, weteran drużyny to gostek, który wcześniej wygrał CL z Chelsea ;) he he
fajny serial, wszystkie sezony trzymają poziom, również polecam.
[quote]#post1608204 Kończymy z Miłą sezon 1 Ted Lasso, Apple TV.
Solidny powiew świeżości, no i serial piłkarski.
Odcinki pół godzinne, serial dosyć lajtowy, z przesłaniem pozytywnym, sporo ostrej beki na zasadzie zderzeń kulturowych - mały spoiler, bo to wiadomo praktycznie od razu - klub z Premmier League zatrudnia na Manadżera Amerykanina, który wcześniej trenował jakieś drużyny futbolu amerykańskiego w USA.
Podchodziłem sceptycznie, ale bardzo dobrze się bawię, a ostatnio cieżko trafić na coś nowego w kategorii komediowej.
Polecam ;)
Zachęta dla Santusia, weteran drużyny to gostek, który wcześniej wygrał CL z Chelsea ;) he he[/quote]
Widziałem całość, bardzo przyjemny serial. Trzeci sezon odrobinę słabszy wg mnie ale obejrzałem do końca. Dość często można się uśmiechnąć, jest kilka postaci które bardzo można polubić. Podchodziłem sceptycznie nie wiedząc czego się spodziewać po amerykańskim podejściu do futbolu w serialu a wyszło bardzo dobrze, polecam, jest to znacznie więcej niż po prostu serial o piłce nożnej.
16 dni później
Nowy teaser Pingwina : https://www.youtube.com/watch?v=DQghiGQi6Lo
Nooo pozycja do oglądnięcia.
Dżentelmeni
Serial na Netflixie, 2024
5/10
Jako że jestem fanatykiem Guya Ritchiego miałem nadzieję, na kawał dobrego serialu, a tu niestety miałka papka. Jedynie odcinek 1 trzyma jego poziom i klimat.
Plus: nie ma gejozy. Minus: nie ma cycków.
27 dni później
Silos, Apple TV
Dość fajne post apokaliptyczne SF, na podstawie trylogii Hugh Howey'a.
Sezon 1 pokrywa połowę pierwszego tomu ksiązki i na tyle mnie wciągnęło i zaintrygowało, że zabieram się za powieść nie czekając aż Apple to skończy kręcić (pewnie pare lat patrząc jak się do tego zabrali)
[quote]#post1610370 Dżentelmeni
Serial na Netflixie, 2024
5/10
Jako że jestem fanatykiem Guya Ritchiego miałem nadzieję, na kawał dobrego serialu, a tu niestety miałka papka. Jedynie odcinek 1 trzyma jego poziom i klimat.
Plus: nie ma gejozy. Minus: nie ma cycków.
[/quote]
Właśnie nie wiem czy się za to zabierać. Głownie dlatego, że w opisie jest, że to komedia kryminalna... A czy jest takową???
26 dni później
Reniferek 6/10 - serial mnie nie porwał a nawet irytował, ale ciekawostką jest, że historię głównego bohatera wyreżyserował i zagrał aktor który ją przeżył . Historia stalkowanego przez kobięte komika który w ciągu czterech i pół roku otrzymał od niej 41 071 e-maili, 350 godzin wiadomości głosowych, 744 tweety, 46 wiadomości na Facebooku, 106 stron listów i różne dziwne prezenty.
5 dni później
Jako że niedawno zmieniałem kod postanowiłem oglądnąc od deski do deski 40-latka.
I powiem Wam że mega mnie zaskoczył. Pamiętałem go z dzieciństwa jako komedię, a to jest świetny życiowy dramat z elementami komediowymi. W dodatku perfekcyjnie zagrany i zrealizowany.
[b]Dla mnie 10/10, na równi z Alternatywy 4 i Kariera Nikodema Dyzmy. [/b]
Jakby ktoś chciał obejrzeć to jest w sieci: https://cyfrowa.tvp.pl/website/czterdziestolatek,43533133
8 dni później
Na Netflixie pojawił się "Blood of Zeus 2"
9 dni później
"Blood of Zeus 2" - drugi sezon, nieco slabszy niz pierwszy. 6/10
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (1)