Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> -nie wiesz gdzie mogę naprawić mojego walkmana?
> - ??!... pewnie tam gdzie naprawisz Atari
>
> z Prokuratora, ciagle brechtam
To było kozak. Tak samo jak go gość wyyyyebal zr sklepu że ktoś go podesłał z tym walkmanem...
-
-
SERIALE !!!
21 dni później
PAKT na HBO po dwóch pierwszych odcinkach zapowiada się rewelacyjnie :)
A kiedy był ten drugi odcinek, czyżbym coś przeoczył?
Ja oglądałam dzisiaj online na HBO GO :)
16 dni później
Tymczasem w "Gotham" akcja nabiera rozpędu i muszę przyznać, że nie spodziewałem się aż takiego progresu tego serialu.
Serial opowiada o młodym Brucie Wayne, który później staje się Batmanem (info dla "niekumatych" )
I z każdym odcinkiem coraz bardziej żal mi Pingwina :( Ale teraz zaczyna się to czego się spodziewałem czyli współpracy z Riddlerem :)
serial raczej opowiada o Gordonie, a Bruce jest tylko tłem.
4 dni później
kkk_84 Napisał(a):
> serial raczej opowiada o Gordonie, a Bruce jest
> tylko tłem.
No tak, ale Bruce już zaczyna wychodzić z cienia ;)
W poniedziałek miał miejsce ostatni odcinek 2 serii, a już od 1 marca rusza 3 sezon :)
Bardzo dobry nowy sezon South Park!
Ogólnie szukam teraz jakiegoś serialu na jesień. Ostatnio po paru latach obejrzałem jeszcze raz The Wire - dalej wespół z Twin Peaks nr. 1 w moim rankingu. Miałem też 2gie podejście do Breaking Bad - znowu zrezygnowałem na 3 odcinku, nudny aż zęby bolą. Słyszałem, że trzeba przeczekać pierwsze kilka i później jest lepiej, ale kolejne podejście nieudane.
Zacząłem oglądać Jinx - 6 odcinkowy serial stylizowany na dokument - b. polecam.
[url=http://www.filmweb.pl/serial/Przekl%C4%99ty%3A+%C5%BBycie+i+%C5%9Bmierci+Roberta+Dursta-2015-737090]filmweb[/url]
Obejrzyj sobie Narcos, wciąga ;)
The Jinx jest świetny :)
gruszka Napisał(a):
> PAKT na HBO po dwóch pierwszych odcinkach
> zapowiada się rewelacyjnie :)
Naprawde bardzo dobry serial polecam !
Pakt fajny serial, ale to de facto kalka skandynawskiego "Układu" choć jak na polskie warunki dobrze i sprawnie zrealizowany. Jak widziałem już całość, niestety IMHO finał rozczarowuje, szczyt serialu to 4-5 odcinek
Narcos polecam, po rekomendacji z tego forum sprawdzę The Jinx
Zakończenie PAKTU mocno rozczarowujące :(
gruszka Napisał(a):
> Zakończenie PAKTU mocno rozczarowujące :(
gdzie w necie 6 odc obejrzeć ? nie mogę znaleźć :/
[url=http://kinoman.tv/pakt11-5/s01e06/odcinek-6-108]http://kinoman.tv/pakt11-5/s01e06/odcinek-6-108[/url]
28 dni później
jak by kogoś interesowało, netflix.com działa już w Polsce
Ciekawe czy usługa się przyjmie w Polsce, gdzie nie mamy zwyczaju płacić za seriale. Chociaż z drugiej strony Spotify przyjęło się całkiem nieźle. NetFlixa na pewno wypróbuję, szczególnie że z tego co widzę pierwszy miesiąc jest darmowy.
Czy wygra z masowymi w Polsce kradzieżami własności intelektualnej?
Wygra, ale trochę potrwa zanim do ludzi dotrze, że Netflix działa w Polsce, potrwa również uzupełniane treści dla Polaków na Netflixie bo jest sporo okrojona w porównaniu do np. USA.
Przede wszystkim muszą przeliczyć Euro na Złotówki oraz wprowadzić polskich pośredników do płatności bez tego lipa. ~35zł za podstawową wersję to nie jest wcale tak dużo.
[b]Można im pozazdrościć supportu[/b] - nie jeden serwis / firma itd. mogłaby się od nich uczyć.
Obawiam się, że mogą ponieść spektakularną porażkę z podejściem: w internecie jest za darmo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)