A może razem do kina ? Radar , Kruszyna, Malarz, Ian???
-
-
Razem
Ja nie lubie chodzic do kina... ogolnie to ciezko mnie przekonac do jakiegos nowego filmu...lubie ogladac klasyki... ale z checia sie wybiore poznac...czemu nie...Tylko nie na jakiegos gniota romantycznego ;)
Do kina 3 na film? Często pojawiaja się takie pytanie w takich sytuacjach. Ja pamiętam tylko jedno grupowe wyjście do kina Kibiców Pasów. Kino Wanda, Przegląd Filmów Brytyjskich, film ID, specjalne efekty dźwiękowe podczas scen batalistycznych w wykonaniu Naszej grupy i 2 radiowozy pod kinem, tak na wszelki wypadek. Bo jak powiedział jeden policjant zapytany przez dziennikarza o Kibiców Cracovii "Im się zAwsze nudzi."
ŚWIEŻO MALOWANE
Już się przestraszyłem że temat polityczny :)
Mnie to się pomija rzecz jasna w takich zaproszeniach ;)
Nie czuję się zaproszony ale mogę bojkot tego tematu założyć :P
Bo mnie nikt nie zaprosił :P
[quote='pocahontas' pid='1308262' dateline='1520775793']
A może razem do kina ? Radar , Kruszyna, Malarz, Ian???
[/quote]
[img]https://files.list.co.uk/images/c/ChippsARMY_forUKb.jpg[/img]
Ten w czarnych majtkach to Malarz, reszty nie znam osobiście ;)
A ja z przyjemnością pójdę z chętną na kino... domowe
Jak wygląda kolega Sterby(zwolennik zabaw S-M) , wie każdy forumowicz, bo jego podobizna widnieje pod każdym postem. Oryginalnie, miał jeszcze piłeczkę kneblującą w pyskna pasku, ale wyretuszował. No więc jak dla mnie bez niespodzianek, że został pominięty na liście Poca-loca-hontas.
ŚWIEŻO MALOWANE
Pocahontas ..... nie wiem, co mam napisać ;)
Jak ktoś tu słusznie zauważył, nie pisz nic,wtedy żona o ni3m się nie dowie.
ŚWIEŻO MALOWANE
[quote='the Painter' pid='1308269' dateline='1520777730']
Do kina 3 na film? Często pojawiaja się takie pytanie w takich sytuacjach. Ja pamiętam tylko jedno grupowe wyjście do kina Kibiców Pasów. Kino Wanda, Przegląd Filmów Brytyjskich, film ID, specjalne efekty dźwiękowe podczas scen batalistycznych w wykonaniu Naszej grupy i 2 radiowozy pod kinem, tak na wszelki wypadek. Bo jak powiedział jeden policjant zapytany przez dziennikarza o Kibiców Cracovii "Im się zAwsze nudzi."
ŚWIEŻO MALOWANE
[/quote]
Ja pamiętam takie wyjście do kina siemaszek na symetrie bezpośrednio po którym kolejny niewinny został zawiniety do puchy. W sumie z tym multikinem to więcej kibicowskich wspomnień
No tak. Jak mogłem zapomnieć o tym seansie [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180311/b3cf1f44f14c6cb08785e6b860a5bf3a.jpg[/IMG]
ŚWIEŻO MALOWANE
Kino kinem, ale tak zebrac sie dobra ekipą do teatru czy opery na barwach rzecz jasna to by bylo cos :cool:
[quote='świątnik' pid='1308823' dateline='1520958900']
Kino kinem, ale tak zebrac sie dobra ekipą[font=Arial Black] do teatru czy opery na barwach[/font] rzecz jasna to by bylo cos :cool:
[/quote]
Ja odpadam bo mi sie dresik pod pacha rozprul ;)
Jak teatr to polecam „ Boeing, Boeing-odlotowe narzeczone”.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)