2:0 dla Nas i jedziemy dalej. Cracovia Pany!
-
-
Pogoń Szczecin - CRACOVIA 10.03.2018 (sobota), godz.18:00
A ja sądzę że będzie gładko jak w Zabrzu. Obstawiam więc 4-0 i koniec odrodzenia Pogonii tak jak zrobiliśmy koniec górnikowi
Śniło mi się że grał Dąbrowski w tym meczu :D
[quote='morata' pid='1307807' dateline='1520614743']
[/quote]
Wszystko na to wskazuje, ze wlasnie tak bedzie. Podobno w meczu z Arka juz byl bliski skladu :P .
[quote='wrobelson' pid='1307809' dateline='1520614993']
[/quote]
Wszystko na to wskazuje, ze wlasnie tak bedzie. Podobno w meczu z Arka juz byl bliski skladu :P .
[/quote]
Będzie to zależało od tego kto ze środkowych pomocników będzie do dyspozycji MP .
Spodziewam sie szalonego meczu i jak widze w opozycji do wiekszosci - wielu bramek. Niech wygra My :P
Czy będzie dzida, gra z kontry, stałe fragmenty gry, ważne żebyśmy strzelili minimum 1 brameczkę więcej. Lekko jednak nie będzie. Jeżeli jednak wygramy, przy ew. porażce Zagłębia, w ostatniej kolejce może być ciekawie...(pod warunkiem wygrania z BB i Sandecją). Myślę, że jeżeli jednak awansujemy, to kosztem Zagłębia, a nie gts.
[/quote]
to napisz jeszcze jaki wynik się śnił :)
[img]https://d-pt.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/69/a3/55c23a6a6b196_o,size,969x565,q,71,h,b67e5a.jpg[/img]
jutro o tej porze wystawiamy oceny 9-10 dla naszych zawodników, a teraz idziemy spać :)
- Edytowany
Liczę dzisiaj na coś takiego: https://www.youtube.com/watch?v=o4YWg1QrsM4
Mateusz, pokaż, że potrafisz.
Widzę że nie brakuje optymistów...
Biorę remis w ciemno. Lubin ma jeszcze mecze z piastem i babąjagą + z nami, nie powinni wiele punkcików uciułać. Wszystko roztrzygnie się w bezpośrednim pojedynku :)
Biorę w ciemno zwycięski remis!
Ciekawe jaką 18 nastkę zawodników zabrał ostatecznie trener do Szczecina?
Na pewno Kanach został w Krakowie, bo właśnie je burgera w Bonarce :)
ktos ze Szczecina pisał że widział nasz autokar - bez Covilo i Rakelsa
[quote='dangorka' pid='1307907' dateline='1520690047']
ktos ze Szczecina pisał że widział nasz autokar - bez Covilo i Rakelsa
[/quote]
Oby to były brednie, wszak Mirek i Deniss to ważne ogniwa Naszej drużyny...
Ale zdrowie najważniejsze - nie w pełni wyleczeni wyjdą na boisko i urazy czy kontuzje tylko mogą się pogłębić . Będą jeszcze bardzo potrzebni ale zdrowi .
[quote='jaroksc' pid='1307901' dateline='1520685435']
[/quote]
Nie ma jak zdrowe żarcie dla młodego piłkarza... Mihalik coś po sobie zostawił. :)
[quote='Jarek44' pid='1307920' dateline='1520691574']
[quote='jaroksc' pid='1307901' dateline='1520685435']
[/quote]
Nie ma jak zdrowe żarcie dla młodego piłkarza... Mihalik coś po sobie zostawił. :)
[/quote]
burgera w lodówce ? To już chyba przeterminowany ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)