Znów minuta podwójnej przewagi... i tym razem gol. Ale słabo to wygląda.
Walczyć Pasy!
3:2, wracamy do gry!
-
-
Play - Off 2018. To już jest koniec, nie ma już nic ..., ...i kamieni kupa ...
Pięknie, nawiązaliśmy kontakt! Walczy Pasy walczyć!!!
Jest kontakt. Wracamy do gry. :)
Ciekawe czy Przemo ciągle wierzy????? :D
Dawno go nie widziałem. ;)
bojkotuje
Uwaga, Polonia rozpoczęła pogoń za tyskimi. :)
Nie uznali nam gola na 3:3.
Był?
Myślałem ze zniechęcanie do hokeja w Cracovii jest tylko w zasadniczym sezonie ,ale zawodnicy wspólnie z trenerem w play-offach widać tez robią wszystko by zniechęcić resztę kibiców do hokeja !!
podsumuje jednym słowem dotychczasowy sezon mistrzów Polski, jeszcze aktualnych !!
WSTYD!!
Oby te porażki wyszły nam na dobre i obudziły drużynę.
Koniec. W plecy 2-3! :(
Smutne to , na papierze dream team a na lodzie szkoda gadać. Pisać się nie chce.
Wyczuwam brak chemii. Szczególnie brakuje związków miedzi.
Po tym co widziałem w Krakowie, Unia nie miała prawa wygrać 2 meczów u siebie. Jeden przypadkowo może ale nie dwa
Moim skromnym zdaniem jest to działanie celowe
Kto będzie pamiętał w jakim stylu zdobyli złoto :)
9 dni przerwy w play off dobrze nie robi ;)
Oczywiście spodziewałem się ciężkich potyczek w Oświęcimiu, ale miałem raczej na myśli to, iż to Unia podniesie nam poprzeczkę, a nie że sami sobie ją wysoko zawiesimy.
No nic, nie ma co płakać, musimy spiąć poślady i pchać ten wózek, oby wszyscy w tą samą stronę...
Gol prawidłowo został nieuznany, był spalony w polu bramkowym. Grając tylko przez 25 minut nie da się wygrać meczu. Jak wyszedł Dziura na lód, to myślałem, że nie będzie tego koszmaru początków meczów z Unią, a tu jeszcze gorzej 0:3. Nasze początki wszystkich 4 meczów: 0:1, 0:2, 0:2 i 0:3 to jakiś koszmar ! [emoji34]
- Edytowany
Panowie,
Wstyd...niestety problem tkwi w niesportowych aspektach...nieoficjalnie wiem, że do kadrowiczów były podchody o zmianę barw za konkretne pieniądze. Prof tym razem nie ogłosił wysokiej premii za walkę o tytuł i nie ma motywacji...Jak będą chcieli to rozniosą tą unię w każdym meczu, ale po co się starać za drobne...
Panowie Hokeiści - jak dla mnie jesteście Amatorami i na ten moment nie zasługujecie na grę w Cracovii !!!!!
Koniec głaskania się po jajach i cel minimum na dziś to wejście do finału Play Off. A jak nie, to wszyscy poza młodymi out na zbity pysk !!!!!!!
Proszę nie siać farmazonów na forum...nie manipulowac wrzucając kłamstwa, drużyna ma premię od Profa i to wielką, zawodnicy wiedzą o co grają a dlaczego tak grają to proszę ich zapytać, jak będą mówić że sil im brakuje to chyba widać gołym okiem że to Unìi brakuje pary w każdym meczu, nie nabierać się na jakieś kity, z normalnym podejściem Cracovia nie ma prawa przegrać meczu z Unią a dlaczego przegrała dwa ? Wiem ale wam nie powiem...i róbta lokomotywy dalej powodzenia
- Edytowany
[i]"Wiem, ale nie powiem ... Ale nie siać farmazonów". :D :D :D[/i]
Jak ludzie mają nie kminić domysłów skoro jest jak jest?! A tacy ludzie KMWTW tylko podkręcają wszelkie plotki.
[i]"Nie róbcie lokomotywy"[/i], ale powodu nam nie poda. Im mniej wiemy, tym dłużej żyjemy ... Oj Klekot, Klekot ...
Jest i klekot, oczywiście jak zwykle Prof i trener ok. Zawodnicy ch.je
nie pojmuje o co tu chodzi, ale bardzo bym chcial zeby mnie nikt w ch.. nie robil
ktokolwiek/cokolwiek jest odpowiedzialny(e) za taka szopke jak widzimy
przekonamy sie w niedziele
Rok temu też graliśmy padakę w Oświęcimiu ale jakimś szczęśliwym zbiegiem okoliczności wygraliśmy tam oba te mecze i wracaliśmy do domu ze stanem 3:1, a to co widziałem wczoraj i przedwczoraj, to tak, jakby nam w ogóle nie zależało na zwycięstwie, a zawodników wysokiej klasy jak na naszą ligę przecież mamy ! :( A Unia zdeterminowana chciała i wygrała ! :@
Wszyscy w Niedzielę na Hokej. Zróbmy w końcu porządny doping.I proponuję ściupać Unię tak jak oni wyzywali nas w Oświęcimiu.
Nie wiem jakie są powody słabej gry w Oświęcimiu , wiem tylko , że teraz panowie trzeba ścisnąć dupska iw Cracovie pokazać rywalom - kto tu jest mistrzem .
Chciałem podzielić się pewnym zdarzeniem z czwartkowego meczu.Ich tępy wodzirej mulny dziadek pod koniec
pierwszej przerwy między tercjami,podjechał do młyna i powiedział tymi słowami W NIEDZIELE WSZYSCY DO
KRAKOWA zbiórka o15 20 dworzec PKP Oświęcim.
Myśle,że jest czas żeby nasz MŁYN się OBUDZIŁ i OPAMIĘTAŁ i w odpowiedniej liczbie stawił się na LODOWISKU ,
żeby nie trzeba się wstydzić przyśpiewek typu GRAMY U SIEBIE lub co gorsze o "śmierdzielach" lub gwardyjskim
towarzystwie sportowym zza błoń
Zostalibyśmy pośmiewiskiem w całej kibicowskiej POLSCE
Pokazywanie się na swoich OSIEDLACH w barwach JUDE GANG,ANTY WISŁA nie pomaga naszym Zawodnikom .
Pokażcie że wam zależy i stawcie się na LODOWISKU,i pomóżcie[size=small] w dopingu bo będzie potrzebny.[/size]
Bardzo ładnie napisane Kolego Judestary !
Ostatnia wizyta uni u nas to już jest wstyd. Zamiast oglądać mecz, to człowiek tylko się spinał, bo nie było wiadomo co zaraz wykombinują, a tu może raptem z kilkanaście osób, które by się mogły postawić i to ze słuszną metryką w dowodzie...Jak wam się nie chce Panowie z JG i AW na mecze chodzić, to pokażcie chociaż, że w Krakowie jest Cracovia i zbierzcie ekipę ! Pod lodowisko przywitać buraków z Oświęcimia chyba wam nie zaszkodzi przyjść, pokazać, kto tu rządzi. A z tego co wiem, to już kombinują aby w mieszać do swojej grupy rexów i śmierdzieli. Bo liczą na drobne od lochy. A jest okazja się wykazać.
Więc apeluje nie tylko do naszych super hokeistów, trenera Rohacka i Profesora, ale i do kibiców ! - OBUDŹCIE SIĘ ZA NIM BĘDZIE ZA PÓŻNO!
Tym razem przyjadą z policją
Obojętnie z kim przyjdą czy z policją,czy z trzema ochraniarzami nie należy dopuścić do wstydu. Dlatego należy licznie wstawić się na hali , zedrzeć gardła pomóc hokeistom (będących w dołku) aby odprawili z kwitkiem podopiecznych Sejby.
Pełna zgoda:)
Tylko, że mecz jutro, a jakoś nie widzę wielkiej mobilizacji. Oby była to cisza przed burzą. Chyba, że poczta pantoflowa działa. ;)
Niech ktoś ogarnięty wrzuci jakieś info na facebooka SCTM. Najlepszy sposób na dotarcie do dużej liczby osób.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Dajcie spokój niech przyjadą trzeba ich ugościć ;)żeby znów nie było afery jak z 13.12.
[quote='Orlean' pid='1306715' dateline='1520077551']
Dlatego należy licznie wstawić się na hali , zedrzeć gardła pomóc hokeistom (będących w dołku) aby odprawili z kwitkiem podopiecznych Sejby.
[/quote]
Nie lepsza będzie zrzuta? Z tego co czytam bardziej do nich przemawia niż zdzieranie gardła. Podłożyli się w Oświęcimiu to niech zrobią jeszcze jeden krok.
Zobaczymy co Trener wymyśli na pierwsze 5 minut....
Jebac Tvp sport.
Bramka na 2-0 NHL na Siedleckiego! Klepka na najwyższym poziomie!
[quote='Cracovia RCJ' pid='1306952' dateline='1520187107']
Jebac Tvp sport.
[/quote]
http://sport.tvp.pl/36255505/hokej-na-lodzie-phl-1-runda-playoff-comarch-cracovia-ks-unia-oswiecim
Dobrze, że choć na stronie transmitują.
[quote='KruszynaKSC' pid='1306955' dateline='1520187521']
Bramka na 2-0 NHL na Siedleckiego! Klepka na najwyższym poziomie!
[/quote]
Szkoda, że w slow motion.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)