Przegrywamy 0:2 i nie wykorzystujemy podwójnej przewagi? Ojjjjjjjjjjj....
-
-
Play - Off 2018. To już jest koniec, nie ma już nic ..., ...i kamieni kupa ...
Brak dziś Domogały i Bryniczki
za łatwo ,,seryjne'' tracimy gole !!
Za łatwo? Co mecz tracimy gole na samym początku..
Dziś gramy taki chłam, że w zasadzie można już myśleć o jutrzejszym meczu.
- Edytowany
dwa gole dziś strzeliła nam 1 formacja Unii ,czy na lodzie tez była nasza 1 formacja ?
2-1 na początku 3 tercji!!
1-2 jeszcze walczymy
- Edytowany
3-1 znowu gol 1 formacji Unii!!czyli ,lubimy sobie utrudniać !
Już 3:1. Szkoda, że zaczynamy grać dopiero w trzeciej tercji, i że tak nieskutecznie. Siedzimy na nich 10 minut i nic, chwila minęła i bramka w plecy.
4-1 dziś dramat ,ale skoro lubimy ryzyko ?!
Jutro już Radzik powinien zagrać !!
dajcie lik do tv
Nie chce być złym prorokiem i wiem i Rudolf Gang dla nas wcześniej zrobił ale w tym roku skończymy na 1/2 finału Play off.
w zasadniczym Cracovia podbudowywała inne drużyny(głupie przegrane) ,ale w play- offach widać ze tez walczymy, o miano budującej wspierające ,inne drużyny(czytaj słabsze)
Rohaczek jeszcze bierze czas na minutę ,jak przegrywamy 4-1:P
Zaczęliśmy tak samo, jak oba mecze w Krakowie, jeszcze mecz się dobrze nie zaczął, a tu 2 do jaja dla rywali, oba gole Łuby, jak i 4 też. Nasi też tak grali, jakby im się nie chciało, tzw. machanie cepami ! [emoji34]
Oby jutro było zwycięstwo ! [WHITE SMILING FACE]
Rozpędzamy się powoli. W zeszłym sezonie też tak było.
[quote='RobertoBaggio' pid='1306298' dateline='1519844609']
Nie chce być złym prorokiem i wiem i Rudolf Gang dla nas wcześniej zrobił ale w tym roku skończymy na 1/2 finału Play off.
[/quote]
A liczby na najbliższe losowanie lotto też podasz?
Klasyczna porażka na własne życzenie. Unia nie zagrała nic lepiej od tego, co zaprezentowała w Krakowie. Połowę trzeciej odsłony nie potrafili wyjść z własnej tercji, grając w 5 na 5!
Inna sprawa, że nasze dzisiejsze przewagi to żenada wyższej kategorii. Łuba też nie pomógł i jutro wyczuwam Rafała w bramce.
O tej porażce zapominamy i jutro walka od samego początku!
Do boooju Cracovia!
Mogę Ci podać co za problem.
Wtyd Panowie, Wstyd ! Jak można przegrać w takim składzie z tak słabym przeciwnikiem jakim jest Unia????? Przecież oni nic nie grają! Jak może Mistrz Polski dać sobie strzelić dwie bramki w ciągu jednej minuty na samym początku meczu ???
Z taką grą, nawet jak przejdziemy Unię, to z gks nie mamy szans. Brak zaangażowania i pajacowanie na lodzie. Za co ten Da Costa dostaje pieniądze ??? Z takim przeciwnikiem powinien być wynik jak w pierwszym spotkaniu...
- Edytowany
a może Rudolf nie chce mieć 9 dni przerwy między 1/4 a półfinałem i jeb...ąć HeCę z rozpędu?
to tak pół żartem pół serio ;)
Dramatyzować mógłbym jutro, ale wierzę w to, że nie będę musiał. Radzik do bramki i jesteśmy w domu. Kibice Unii będę mieli okazać przyjechać jeszcze raz. ;)
Po 3 meczach Play - Off widać, że Łuba na pierwszego bramkarza nie ma jeszcze wystarczających umiejętności ! :(
Poza tym Naki dobrze prawi, a MSC też ! ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)