Wójcickiego nie ma, Sadomierskiego, chyba serio na wylocie.
-
-
Górnik Zabrze - CRACOVIA 18.12.2017 (poniedziałek), godz. 18:00
Można było dać szanse Strózikowi w tym meczu od początku, a tak kolejną dostają Ci dwaj na skrzydłach.
Mamy kim straszyc na tej lawce rezerwowych .... :rolleyes:
[quote='soyer' pid='1295912' dateline='1513613617']
Można było dać szanse Strózikowi w tym meczu od początku, a tak kolejną dostają Ci dwaj na skrzydłach.
[/quote]
A jak inaczej sprzedasz Mihalika ?!
[quote='piotrek67' pid='1295916' dateline='1513614117']
[quote='soyer' pid='1295912' dateline='1513613617']
[/quote]
A jak inaczej sprzedasz Mihalika ?!
[/quote]
Moze sie mylę, ale po tych czystkach w zespole moze w koncu sie otworzy bo nie bedzie mial sie czego obawiac ze komus z druzyny nie spodoba sie jego zaangazowanie i dobra gra.
Oby, oby.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Zaje*iście..Z ofensywnych są tylko Wdowiak i Strózik..Lepiej byłoby wywiesić białą flagę i liczyc an najmniejszy wymiar kary (a wczesniej byłem optymistą)
Włączamy Eurosport, odpinamy pasy i oglądamy to meczycho !! :D
[quote='Diabel' pid='1295768' dateline='1513582979']
0-4? Zespol stresu pourazowego powinno sie leczyc
[/quote]
0-4 w przypadku meczu na wyjeździe jest mile widziane :D:D:D
Podoba mi się ten skład.
Wcześniej chciałem taki skład zobaczyć - w końcu zobaczę co potrafią
Wilk błagam...
Wilk nie jest gotowy psychicznie. Pachnie Cabajadami w przyszłości. Zawsze uważałem, ze w piłce lepszy solidny wyrobnik, po którym wiadomo czego się spodziewać, niż elektryk co wszystko wyciągnie i wszystko puści.
[quote='19QbEn06' pid='1295928' dateline='1513617128']
Wilk błagam...
[/quote]
Nie duzo braklo, aby podal pilke pilkarzowi Gornika :rolleyes: .
Obawiam się że pierwsza poważna interwencja Wilka i będzie gol.
Obym się mylił.
Jeest!
Brawo :)
[quote='wrobelson' pid='1295886' dateline='1513609796']
Teoretycznie powinno byc jakies 3:0 dla Gornika, ale z racji ze nasza polska liga jest najlepsza na swiecie, to tragedii nie bedzie. [b]Nawet pokusze sie o stwierdzenie, ze to my strzelimy pierwsi bramke[/b] :cool: ... ale co bedzie potem to nie wiadomo.
[/quote]
A nie mowilem ;) .
jak się dziś Mihalik podoba? :P
Ale jaja! Dwaaaaaaaaa!
ale oso chozi??? druga bramka w 5 minut? OMG
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)