- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1345606' dateline='1541000769']
zszedł z boiska, mam nadzieję na długo. Jest surowy, nie ma tez głowy do myślenia. Samą siłą czy szybkością ( chociaż w meczu słabą) nawet Ekstraklapy się nie zawojuje.
[/quote]
Może i ma pan rację że Ekstraklapy się nie zwojuje ale żeby trener z uporem maniaka nie wystawiał go na skrzydło tylko dał mu szansę grać na pozycji na którą był szkolony to może wyglądało by to lepiej i może zaczął by strzelać bramki ,niech sobie pan przypomni Piątka jak zaczynał i jak po nim na tym forum jechano a teraz co chłop gra i strzela , a może niech z Piszczka zrobi skrzydłowego . Jak chłopak nabierał pewności siebie i zaczynał grać przypomnę mecz z jagą to sadza się go na ławie i tak ma się chłopak ogrywać i nabierać pewności siebie i nie chcę go bronić bo według mnie też słabo zagrał ale nie można na siłę robić z kogoś skrzydłowego . Proszę zwrócić uwagę jak jest ustawiany przy wrzutach z rogu czy z wolnego gdzie powinien walczyć w powietrzu przy jego wzroście a nie zamykać dalszy słupek.Takich małych szczegółów jest więcej ale to powinien wyłapać trener i trener powinien wymuszać poprawę gry na pozycji 9 a nie zmieniać mu pozycję .