Dobrze było, a chwilami nawet bardzo.
-
-
Puchar Polski 2017
Trochę się boję że pierwsza piątka..za szybko złapała formę....
- Edytowany
Wygrali i super, finał jest nasz. Kibicowsko też daliśmy radę. :)
Tylko ja mam takie wrażenie, czy nasz pałacyk jakoś tak się ożywił z tymi reklamami Lotto? Niby głupie reklamy, które znikną po PP, ale jakoś tak nadały kolorytu. :)
Dobry meczyk,wygrana cieszy , mecz w bardzo dobrym tempie. Przy bramce Drzewka na 5-2 miałem wrażenie jakby w bramce Katowic bronił Odrobny a nie Kosa.Jutro finał trzeba zagrać jeszcze szybciej i składniej i będzie dobrze.
Dzisiaj praktycznie deklasacja, jednak w 1 tercji my graliśmy, a gole strzelały Katowice, dobrze, że na 5 sekund przed końcem tej tercji wpadło na 3:2, bo mogło być różnie ! [emoji6]
Bardzo ale to bardzo podobają mi się nowe bluzy Katowic, zrobione na wzór galowego munduru górniczego, są świetne i aż dziw bierze, że dotąd żaden inny śląski klub nigdy nie wpadł na pomysł, żeby takie bluzy sobie sprawić ! [emoji33]
Jeszcze powinni zamienić kaski na czapki z pióropuszami.
MVP u nas równie dobrze mógł zostać Kosowski ;) takich jak on i pOdrobny to ze świecą szukać :)
nareszcie zaczęliśmy próbować strzelać z niebieskiej albo okolic i proszę bardzo - piękna bramka Ziba w końcówce pierwszej tercji, w ogóle dobrze że szybko się zbieraliśmy po stracie bramki - gdyby odskoczyli na dwie to mogło być różnie, ale tak ogólnie patrząc to całkiem niezły mecz z obu stron.
Bluzy mieli fajne, ale nawet szykowny strój nie spowoduje ze wieś z chłopa wyjdzie - jak nikomu źle nie życze tak Strzyżowski mnie drażni strasznie i podobało mi się jak nasi we dwóch go w bande wprasowali :)
Działa wam ebilet? Od wczoraj próbuję kupić i przy płatności strona się wysypuje
Czy mógłby ktoś ogarnąć te flagi centralnie przed kamerami TV. Jedna polepiona od góry na kiju lepcem a inna z kolei podarta z dziurą w środku. Przynajmniej niech idą na bok.
Wszystko inne w TV jak najbardziej OK.
[quote='jurassic' pid='1297192' dateline='1514419600']
Bardzo ale to bardzo podobają mi się nowe bluzy Katowic, zrobione na wzór galowego munduru górniczego, są świetne i aż dziw bierze, że dotąd żaden inny śląski klub nigdy nie wpadł na pomysł, żeby takie bluzy sobie sprawić ! [emoji33]
[/quote]
[size=small]Przecież my mamy podobne wyjazdowe "żałobniczki". :D[/size]
[size=small]No dobra, przyznaję. Gieksie bardziej pasują.[/size]
[quote='zubereg' pid='1297182' dateline='1514413448']
Trochę się boję że pierwsza piątka..za szybko złapała formę....
[/quote]
Otóż to, mam podobnie.
Ci gracze w gazie będą nam potrzebni w marcu.
Oni nie są w gazie ;)
Rotacja w pierwszej piątce, spowodowała że grają jak powinni.
zwłaszcza ze bramki tracą ;)
myślę ze moze byc i u nich jeszcze lepiej ale oby to co jest na dzisiaj wystarczylo :)
Nasza obrona, to zupełnie inna bajka niż atak... niestety.
Wcale tego tak nie odbierałem - zagraliśmy dobrze w obronie! Najważniejsze jest to, że nasi obrońcy w wielu sytuacjach byli szybsi od niezłych przecież napastników GKS (Wronka, Malasiński), a także - że nie faulowali, bo kary łapali raczej napastnicy.
Dobry, szybki mecz z naszej strony - tylko czy to na tyskich wystarczy .Wydaje mi się, że nasi dzisiejsi rywale grają bardziej pod ustaloną taktykę, nasi zaś często atakują bez zabezpieczenia tyłów . Pytanie , który z trenerów wymyśli cos lepszego i który z zespołów będzie potrafił to zrealizować ?
Spodziewam się świetnego, twardego meczu - wszak zagrają najlepsi .
czy jest gdzieś relacja video ale nie
czy jest gdzieś relacja video ale nie w TVP Sport bo w Tajlandii nie da się obejrzeć> Wie ktoś ?
PASY ASY
[quote='krew na butach' pid='1297250' dateline='1514479790']
czy jest gdzieś relacja video ale nie w TVP Sport bo w Tajlandii nie da się obejrzeć> Wie ktoś ?
PASY ASY
[/quote]
Ściągnij sobie jakąś wtyczkę VPN/proxy, albo zainstaluj Operę która ma wbudowany VPN - wystarczy wejść w ustawienia i włączyć (http://www.opera.com/computer/features/free-vpn).
FRAJERSTWO do potęgi n-tej!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)