[quote='wrobelson' pid='1282186' dateline='1506674518']
[quote='szaleniec' pid='1282169' dateline='1506669911']
Zwycięstwo Arki obstawione- albo będę zadowolony jako kibic Cracovii, albo będę zadowolony jako kibic sukcesu finansowego.
[/quote]
Jest tez 3 opcja - remis. A w naszej sytuacji 1 pkt. to jak porazka ... i raczej nie ma wtedy co sie cieszyc.
[/quote]
W obecnej sytuacji remis w Gdynii traktuje jak nasze zwycięstwo.
-
-
Arka Gdynia - Cracovia, 29 września 2017 (piątek) godz. 20:30
Chyba bym trafił do psychiatryka gdybym powiedział, że Cracovia dzisiaj wygra. :-)
Więc cichutko. Nie mówię takich rzeczy nawet.
[quote='hank' pid='1282187' dateline='1506674597']
A na jakiej pozycji ? Jako wykidajło , przepraszam wymiatacz ? ;)
[/quote]
Będzie pilnował obu słupków.
[quote='Rock' pid='1282214' dateline='1506678115']
[quote='hank' pid='1282187' dateline='1506674597']
A na jakiej pozycji ? Jako wykidajło , przepraszam wymiatacz ? ;)
[/quote]
Będzie pilnował obu słupków.
[/quote]
No to się chłopina musi bardzo starać , żeby mu przypadkiem nie podskoczyło . ;)
W dotychczasowych 10 kolejkach tylko raz byłem tak pewny naszej porażki jak dzisiaj. Było to przed drugą kolejką a moja pewność była tak duża, że rękę bym sobie dał obciąć, że przegramy i... dzisiaj ku.rwa nie miał bym ręki :(
Miałem ochotę stawiać duże pieniądze, że przegramy ale jakoś nie mam sumienia stawiać przeciwko nam.
Ciekawostka: też graliśmy w Trójmieście... Jak się to skończyło chyba nie muszę przypominać ;) Fajnie byłoby gdyby dzisiaj się to powtórzyło ale jakoś nadzieja - która podobno umiera ostatnia - po tym co oglądnąłem w meczu poniedziałkowym mnie opuściła.
[quote='Merol' pid='1281922' dateline='1506520243']
Statystyki w obecnej sytuacji można sobie podarować i liczyć na cud.
[/quote]
Zgadzam się w pełni ale skoro przed ostatnim wyjazdem chcieliśmy przełamania fatalnej passy bez wygranej w W-wie to przed tym nie jest lepiej bo w Gdynii z Arką nigdy nie wygraliśmy...
[url=https://www.fotosik.pl/zdjecie/380dea97b79a41ae][img]https://images84.fotosik.pl/830/380dea97b79a41aemed.jpg[/img][/url]
Nowe szale, od dziś dostępne w sklepie stacjonarnym i przez internet
https://www.arkowiec.com.pl/szale[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170929/94a97b03f538f015a022b0abf8d5f6f4.jpg[/IMG]
Wysłane przy użyciu Tapatalka
[quote='szaleniec' pid='1282169' dateline='1506669911']
Zwycięstwo Arki obstawione- albo będę zadowolony jako kibic Cracovii, albo będę zadowolony jako kibic sukcesu finansowego.
[/quote]
dyszka z Elą na Arkę poszła
ja też zagram dzisiaj w lidze biznesowej :)
Oczekuje dzisiaj walki od "Amatorów" bo czuje że w dniu dzisiejszym mogę dostać bana..
- Edytowany
[quote='PrzemoWZG' pid='1282273' dateline='1506700233']
Oczekuje dzisiaj walki od "Amatorów" bo czuje że w dniu dzisiejszym mogę dostać bana..
[/quote]
Dobra recepta na to nie wchodzic na forum az do konca meczu, a najlepiej poczekac do Niedzieli;)
Tak btw widze ze za nasze zwyciestwo daja juz 4.15, przed meczem moze pojsc wyzej,a prawda jest taka,ze Arka(with all due respect) jest pelna drewna i osiaga wyniki ponad stan od jakiegos czasu. Jedyne co maja,to team spirit zbudowany przez Ojrzynskiego, ale na tym nie mozna obskoczyc calego sezonu, wiec czekam cierpliwie na wzrost kursu do 20:00 :)
[quote='MakuKSC' pid='1282276' dateline='1506700628']
[quote='PrzemoWZG' pid='1282273' dateline='1506700233']
[/quote]
Dobra recepta na to nie wchodzic na forum az do konca meczu, a najlepiej poczekac do Niedzieli;)
Tak btw widze ze za nasze zwyciestwo daja juz 4.15, przed meczem moze pojsc wyzej,a prawda jest taka,ze Arka(with all due respect) jest pelna drewna i osiaga wyniki ponad stan od jakiegos czasu. Jedyne co maja,to team spirit zbudowany przez Ojrzynskiego, ale na tym nie mozna obskoczyc calego sezonu, wiec czekam cierpliwie na wzrost kursu do 20:00 :)
[/quote]
Chyba masz racje heh,ale zobaczymy jak to będzie. Ty z kolei uważaj ,bo wspominałeś że Partnerka potrafi być nerwowa :D
- Edytowany
Ja od 20:30 znikam z forum, chyba ze bedziemy prowadzic do przerwy:)
Poza tym nie mam zadnych oczekiwan co do meczu, moge byc jedynie pozytywnie zaskoczony, a tak sie latwiej oglada i czuje ze morskie powietrze sluzy naszym grajkom,wiec czekam na wzrost kursu i jazda z signlem na zwyciestwo:)
11 Wspaniałych :)
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22046632_516529412017290_3053025882841450740_n.jpg?oh=a0c5ef87004b16a57c9c81792bfbfe0e&oe=5A81F193[/img]
Mihalik i Zejnov na ławie, Kanach także.
W ataku Szczepan a na skrzydle Wdówka.
- Edytowany
Budzik w przedmeczowym wywiadzie powiedział wyraźnie że gdyby Probierzowi zależało na tym żeby został w Cracovii to by został ale nie było ze strony trenera takich chęci i dlatego odszedł.
Powiedział też, że Filipiak zmienił do niego stosunek (na mniej pozytywny) pod wpływem Probierza.
Jeszcze fajny weekend. Oby do końca ?
Zaraz poczatek meczu....
No to...Coco Jumbo i do przodu...
Do boju moja kochana Cracovio...
Wiara umiera ostatnia...
Hymn Cracovii w Gdyni. Brawo Arkowcy!
- Edytowany
Czekam na mecz, oglądam wywiady w NC+ i zastanawiam się komu wierzyć, Budzikowi, który twierdzi, że zostałby w Cracovii, czy ogólnie rozgłaszanym stwierdzeniom, że na 100% chciał spie.rdolić z Pasów. Powiem tak, bardziej wierzę Budzikowi, niż Probierzowi... Budzik powiedział, że w dzisiejszym meczu bardziej kibicuje Cracovii...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)