W Sanoku musimy wygrać! Nie można odpuszczać takiego meczu, bo to może skończć się fatalnie. A co do wyniku to stawiam zwycięstwo PASÓW, ale po bardzo cieżkim meczu.
Wiadomość zmieniona (15-03-04 16:42)
-
-
Typujemy Sanok - CRACOVIA cz. 3 (i miejmy nadzieje ostatnia)
Cracovio, gramy do końca!!!!!
W piątek trzeba wygrać i mieć awans już w kieszeni. Nie bawmy się w krakanie, że lepiej by było, żebyśmy zakończyli rywalizacje plat off w Cracovie, bo z tym później może być różnie...
[b]Hej Heja Heja Cracovia Mistrzem Hokeja!!!![/b]
5 - 4 dla Pasów po dogrywce tak nam mówił dzisiaj Mietek, a on zawsze ma racje!
Sanok - Cracovia 2:6 (1:0, 1:2, 0:4)
Sanok:Cracovia 3:4!
Wygramy, ale po nerwowej końcówce. Nie mkożemy kalkulować. Musimy wygrać.
Nasi odpoczną do piątku i pójdzie łatwiej niż ostatnio ;-)
KH Sanok - Comarch Cracovia 3:5
4-3 to wynik ostatnio na topie:)
o Cracovio ten mecz musimy wygrać!!!!!!!!!
a ja wierzę,ze będziecie mogli jeszcze obejrzeć hokej w krakowie w niedzielę - sanok wygra nie ważne w jakich rozmiarach :)
Remis w meczu i dogrywce 2:2
Karne dla Cracovii.
Awans!!!
czy wygramy... czy przegramy... ekstraligi nie oddamy!!
Kalkulacja jest jedna - gramy na maxa w Sanoku wygrywamy obojetnie ile
np. 3:5 i tyle. Żadnych kalkulacji - a powitanie hokeistów pod halą na Siedleckiego ok. godz. 0.00
Tragedii by nie było jakby nasi przegrali, bo byłaby feta po uzyskanym awansie u nas... czy jednak na pewno...lepiej nie ryzykować i wygrać. Nie będę typował... będzie bardzo ciężki mecz i kazdy wynik jest możliwy...
Mam lepszy pomysł. Jeżeli wygramy w piątek, (co absolutnie nie jest pewne bo
mamy wprawdzie lepszą drużynę od Sanoka ale nie na tyle by być pewnym wygranej)
zaprośmy drużynę w całości na mecz z stasioakoniewiadomocoiskadaktualnie
w niedziele na Kałuży i zróbmy im fetę w przerwie!
icek66 świetny pomysł już widze triumfalnie wchodzących zawodników przy jakiejś odpowiedniej muzyce ( Qeen?) ale teraz to nie ma co gdybac poczekajmy do piatku...
No istotnie niezłe, szkoda, że ja na to nie wpadłem wcześniej i Michalski i jeszcze inni też......
Przestańcie gadać o fetowaniu awansu którego jeszcze nie ma...
3-3 i wygramy po dogrywce!!!!
Wygramy skromnie 1-0 po ciezkim meczu
Musimy to wygrac tam,bo nie wiem czy czwarty raz moje osierdzie wytrzyma taki cisnienie jakie panowalo w dotychczasowych meczach! 2-4 dla nas!!!!!!!!
1-1 i wygramy ale w karnych!
I Żadnych kalkulacji a cieszyć się przecierz w Krakowie też można po przyjeździe hokeistów lub na drugi dzień.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)