ku rwa jak tak ma wyglądać nowoczesne sędziowanie to ja pierdole kurwa
-
-
Lechia-Cracovia 22.07.2017 g 18:00
- Edytowany
JESTEM DUMNY Z DZISIEJSZEJ CRACOVII!!!!
[b][u][color=#ff3333]JESTEM DUMNY ZE SZROTU KTORY NASPORWADZALI ZEBY PODETRZEC KOLEJNY SEZON DUPE SZKLEM Z ODPADOW KTORE NASPROWADZALI!!! [/color][/u][/b]
Siplak,Drewniak byli dzis jednymi z lepszych na boisku!! A Siplak dla mnie Man of The Match!!!!
Tak WALCZACA CRACOVIE CHCE OGLADAC!!!!!
Brawo!!!
Teraz ide sie napic !!!
Na zdrowie Panowie!!
I sprawiedliwie BRAWO!!!
Uśmiech się sam pojawia widząc faktycznie wzmocnienia w formacji, która była u nas od dłuższego
czasu utrapieniem. Pestka naprawdę solidnie, Helik się rozkręca, Spilak świetnie. Z przodu też
Zenjov potrafi pociągnąć i wziąć grę na siebie, Piątek byleby strzelał jak mu dadzą, a Mihalik w
końcu może grać pełne mecze od samego początku. Chłopaki mimo ciężkich i kontrowersyjnych sytuacji
się nie złamali i walczyli. Brawo Panowie! A łysego jeb*ć :)
Patrzac na to co sie odkurwialo na meczu to [b]ZWYCIESTWO BEZCENNE[/b] brawa i szacunek.
Gdzie był var przy pseudo faulu na kuciaku? Wtedy nie było powtórki. Masakra jebać to całe pzpn
bravo!!!!!
i jebać ten VAR
Dzięki Panowie!!!
Ten mecz pokazał różnice między Probierzem a Zielinskim
Panowie, grajcie tak co tydzień! Może wam braknąć umiejętności, szczęścia, ale ja oczekuję od Was zawsze walki i w tych dwóch meczach za kadencji trenera Probierza ja to widzę! DZIĘKUJĘ!
Gratulacje.
Dzisiaj Cracovia pokazła charakter. Gryźli trawe aż miło byl patrzeć.
Coś mi sie wydaje, żeprzygotowanie fizyczne naszych zawodników jest na dużo lepszym poziomie niż w ubiegłym sezonie.
Dziekuje miłego weekendu:):):)
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1263796' dateline='1500746220']
bravo!!!!!
i jebać ten VAR
[/quote]
nie tyle var co ch.ja gila, który jako jedyny został wyznaczony przez RRR na obsługującego. I może kręcić do woli.
widać, że w każdym meczu musimy strzelać 4 gole, aby go wygrać ;)
BRAWO
Szczególne brawa dla wielki pozytywu dzisiejszego meczu, a właściwie dwóch:
Siplak - jak będzie tak grać, to niektórzy przestaną tęsknić za Hoskiem
Pestka - twardziel jakich mało.
No dobra, całkiem poważne już pytanie. Jakie są przepisy jeśli chodzi właśnie o podobną sytuację z 2 golem Piątka? Jaki jest odstęp czasu w którym sędzia może cofnąć grę? Zakładam że 15 sekund minęło od spalonego do gola.
Czy jeśli Barcelona rozgrywałaby 1 akcję przez 7 minut i zdobyła gola to sędzia ma prawo cofnąć się do jej początku (powiedzmy do pierwszej minuty akcji) i zobaczyć, czy być może ktoś z Barcelony nie przyjął piłki ręką przy pierwszych podaniach?
Bo jeśli coś takiego jest możliwe to teraz przy każdej bramce będzie dokładne sprawdzenie, BEZ SENSU!
Marciniak perfekcyjnie, zgodnie z założeniami VAR, trzeba go uczyć piłkarzy i trenerów.
Brawo Pestka, od dawna nie widziałem piłkaza tak zmęczonego, spoconego, czerwonego, widać że zasuwałi dał z siebie wszystko.
- Edytowany
Największe kurestwo - komuchy i maszyny przeciwko Cracovii
Nareszcie, bardzo dobry występ właściwie na każdej pozycji (poza prawym obrońcą). Pierwsze 10 min zwiastowało katastrofę, ale później już tylko lepiej. Po takiej grze możemy mieć nadzieje na dobry sezon.
Brawo Panowie!!!! Dla mnie wygraliście 4:0
Jebać marciniaka, brawa dla trenera i piłkarzy, wygrana cieszy teraz trzeba sobie whisky pierd....ć!
Brawo! Właśnie o to chodzi! Walka, ambicja, determinacja, granie na 100%. Pięknie wywalczone i wyszarpane to zwycięstwo. Drużyna żyje i to widać na boisku, kompletna odmiana w porównaniu do Cracovii z zeszłego sezonu. Taką Cracovię chcę oglądać. I prośba do prezesa - nie sprzedawać Mihalika!
Siplak gość dzisiaj mega, może być stoper na lata, w ogóle obrona dziś jak nie z Cracovii(oczywiście poza prawą stroną, ale tam i tak grali stoperzy), Pestka kolejny dobry mecz, nikt za Jaroszyńskim tęsknił nie będzie, jazda na dupach i walka cały mecz tak to ma wyglądać, młode wilki z Cracovii mogą podbić w tym sezonie eklapę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)