Mistrzem Lech ,
my pierwsza 8
-
-
Sytuacja w tabeli - sezon 2017/18. Komu puchary? Komu spadek? Gdzie my?
1. Legia
2. Lech
3. Jagiellonia
12. Cracovia
15. Sandecja
16. Korona
1.Lech
2.Legia
3. Zagłębie Lubin
9.Cracovia
15. Wisła Płock
16.Korona
Na tydzień przed startem:
1 Lech, 2 Legia,
3-4 Zagłębie, Śląsk,
5-8 Cracovia, Jagiellonia, Piast, Pogoń,
9-12 Lechia, Górnik, Wisły Płock i Kraków,
13-16 Arka, Sandecja, Termalica, Korona.
1. Lech
Cracovia 6 lub 14 w zależności od ruchów prezesów.
15. Płock
16. Korona
Strasznie dużo osób obstawia Korone. Bez sensu. Co roku stawia się na nich, że spadną i co roku są w okolicach 8 miejsca :D. Spadną wtedy kiedy kompletnie nikt tego się spodziewał nie będzie :D
Tylko o Cracovii - najpierw pierwsza ósemka , później miejsce na pudle .
A ja mysle ze Sandecja spokojnie pogra w tym sezonie i raczej spadku jej nie wróżę. Pewne zespoły w walce o majstra to Lech i 7egia czy ktos do nich dołaczy?.. Na pewno! To przeciez EKSTRAKLASA! Czas pokaze kto.
Co do Cracovii - zadowoli mnie srodek tabeli, spokojna pierwsza 8 i nieco dłuższa walka w PP niz dotychczas
1-2 Lech legia
5-8 gts
9-11 Cracovia
Płock/ Nieciecza /Piast spadek
1.Cracovia
2.Arka
3.Legia
spadek Termalica i gts
1. Cracovia
2. Sandecja
3. Nieciecza
spadek
15. Legia
16. gts
A co, pomarzyć nie mozna???
Pogoń że Skorża na ławce b3dzie na pewno mocna...
1. Lechia
7. Cracovia
15. Zabrze
16. Korona
Czarno to widzę będzie powtórka z "rozrywki" i walka o utrzymanie do ostatniej kolejki /oby zwycięska/
Już się do tego przyzwyczaiłem i karnet ponownie przedłużę jak będzie coś lepiej to tylko się cieszyć
Mi sie wydaje, ze Sandecja bedzie jak Termalica, ze wiekszosc bedzie skazywac ich "na pozarcie" a beda sobie calkiem niezle dawac rade :P a co do Cracovii, to srodek tabeli bedzie okej.
[quote='KruszynaKSC' pid='1259428' dateline='1499621397']
Pogoń że Skorża na ławce b3dzie na pewno mocna...
[/quote]
Też tak uważam, tylko jeszcze mam wątpliwości czy na pewno w piłce. Pogoń od kilku sezonów bez względu na zmiany trenerskie trzyma stały poziom, w mojej opinii Skorża tu nic nie zmieni.
Co do Korony spadek sportowy im nie grozi. Tylko organizacyjnie mogą się posypać.
Co do Cracovii to nie jestem pewny o czym my tu rozmawiamy, wg ostatnich wpisów na forum raczej nie o rywalizacji sportowej zatem moje typu:
1. Odpowiedzialność społeczna ( z nią nie ma nikt szans).
2. Stały wzrost finansowy - tym razem stawiam na Q3 (nowo zalogowani księgowi wyjaśnią, nie mylić z grą).
3. Zrównoważona częstotliwość pierdów (największa zagadka a zarazem odbiegająca od finansowej rzeczywistości).
...
9. Ambicje sportowe (drugie i zarazem ostatnie kryterium nie spełniające wymogów finansowych).
Gdzie w tym wszystkim nowy trener M.P. nas zaprowadzi? Nie bede się wygłupiał i też mu dam jak inni spokojnie popracować. Widzimy się w 2031. Ten sezon ma być lekkim przetarciem przed trzyletnim okresem sparingów, które pozwolą dokonać selekcji i realizować ambicje właściciela.
Mistrz legła,
Spadek: Zabrze, Płock
Spadek marzenie: piast i gts
Ja jestem realistą i obstawiam "rozpaczliwą" "obronę Częstochowy", jak co roku ! [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES]
MP Legia
Cracovia 7 m
spadek Płock, Sandecja
Ja tradycyjnie:
1. Cracovia
reszta mnie mało obchodzi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)