Bohaterem niestety nie został, bo mecz z serii tych nie tworzących bohaterów, ale chyba posadził Grześka na dłużej na ławce.
-
-
Adam Wilk - Pasiasta Forteca
Chyba siebie posadził na dłużej na ławce... Życzę mu oczywiście samych sukcesów ale w momencie jakim jesteśmy nie powinien sie ogrywać. Zero kontaktu z defensywą, praktycznie przyspawany do lini.
Gdybyśmy mieli kilka punktow więcej, lepsze prognostyki na dalszą część sezonu, widziałbym go chętnie w bramce.
Na dzień dzisiejszy i położenie w tabeli Grzesiek jest lepszym wyborem.
Zmieńcie tytuł watku! Jaką z niego forteca? Sorry ,dzisiaj Gliwa pokazał jak się ratuje punkty!
[quote='etikan' pid='1286056' dateline='1508605070']
Chyba siebie posadził na dłużej na ławce... Życzę mu oczywiście samych sukcesów ale w momencie jakim jesteśmy nie powinien sie ogrywać. Zero kontaktu z defensywą, praktycznie przyspawany do lini.
Gdybyśmy mieli kilka punktow więcej, lepsze prognostyki na dalszą część sezonu, widziałbym go chętnie w bramce.
Na dzień dzisiejszy i położenie w tabeli Grzesiek jest lepszym wyborem.
[/quote]
Jakie przyspawanie do linii. W dzisiejszym meczu w większości elementów pokazał się lepiej niż Grzesiek. Na temat kontaktu z defensywą się nie wypowiadam.
Bardzo dobry występ! Jakoś dużo spokojniejszy byłem dziś - niż wiedząc, że w bramce stoi Sandomierski, który w każdej chwili może puścić jakąś szmatę... Niestety w tej feralnej 87 minucie bardziej doświadczeni partnerzy z obrony mu nie pomogli.
post etikana jest kwintesencją forumowego pierdololo. czyli nie znam sie ale chce się dopierdolic to napisze ze przyspawany do linii a ze nie wiem o czym pisze i ze nie ma to zadnego zwiazku z rzeczywistoscia to juz nie wazne.
konkretnie natomiast. to napiszę że zagrał naprawdę przyzwoite zawody i sam miałbym na dzisiaj dylemat. ale z bramkarzami powinno się robić tak że jak jeden wskoczył bo drugi chory i zagrał nieźle to gra aż nie popełni drugiego babola. sadzanie po jednym jest tez przejawem idiotyzmu
Obrona grała strasznie niepewnie wiedząc że za ich plecami gra młody Wilk :D. No po prostu musiałem.
Nie widzę innej opcji niż kolejne 90min z Bruk Betem, chociaż Probierz już udowodnił że mieszanie [s]bezsensowne[/s] składem to jego specjalność
gdybym miał porównać Wilka do Sandomierskiego.
- gra na przedpolu, pewny chwyt, facet po prostu nie boi się wyjść
- celniejsze wznowienia piłki nogą, chyba ogólnie lepiej kopie.
- nie ma dużej różnicy w grze na linii, a nawet uważam, ze Wilk jest taki bardziej charakterny, odważniejszy, co się powtarza do gry na przedpolu
- nieźle dyryguje obroną, mam wrażenie, ze mocniej krzyczy
Nie mam zastrzeżeń po tym meczu do niego. Powinien bronić w następnym meczu.
Pisanie, ze jest przyspawany do linii po meczu w Niecieczy, jest delikatnie mówiąc, mijaniem się z prawdą.
Gol dla Sączersow padł po strzale w środek bramki.!Trzeba noge wystawić tak jak w ręcznej a nie rzucać się....za blisko nogi i z bliska strzal...
[quote='Zibiland' pid='1286202' dateline='1508665931']
Gol dla Sączersow padł po strzale w środek bramki.!Trzeba noge wystawić tak jak w ręcznej a nie rzucać się....za blisko nogi i z bliska strzal...
[/quote]
Też o tym myślałem, ale Adam był przygotowany do obrony strzału na swoją lewą stronę w związku z czym stał na prawej nodze i nie mógł jej "[size=small]wystawić tak jak w ręcznej"[/size] Miał pecha. Piłka chyba otarła mu się o dłoń.
Ale nie przepuścił piłki pomiędzy nogami jak Grzesiu .Sprawia wrażenie bardziej spokojnego, pewnego .
[quote='hank' pid='1286233' dateline='1508677327']
Ale nie przepuścił piłki pomiędzy nogami jak Grzesiu .Sprawia wrażenie bardziej spokojnego, pewnego .
[/quote]
Grześ jak przyszedl grał n.dobrze na przedpolu a teraz,,,,! ::( wg mnie to ewidentna wina Palczewskiego ,który nigdy nie był solidnym bramkarzem,że spuścił z tonu.Jest przeciętnym bramkarzem,któremu raz na rok uda się uratować mecz drużynie! To jednak za mało!Gliwa Sączersom ratuje kolejne punkty! Wobec tego niech gra Wilk dopóki dopóty nie zepsuje go trener!
Adam Wilk ok, powinien zagrać w kolejnym meczu. Przyznam jednak, że nie musiał się wysilać tak w bramce jak w kilku interwencjach Gliwa. Zastanawiam się jakby sobie poradził właśnie w takich sytuacjach.
Co do trenera bramkarzy to już chyba od dłuższego czasu krąży opinia, że przydała by się tutaj zmiana na lepsze.
[quote='Sehtan' pid='1286293' dateline='1508687055']
Adam Wilk ok, powinien zagrać w kolejnym meczu. Przyznam jednak, że nie musiał się wysilać tak w bramce jak w kilku interwencjach Gliwa.
[/quote]
no jak to możliwe, przecież w Waszej opinii Sandecja nas zajechała, byli lepiej wybiegani, mieli więcej sił i to oni powinni wygrać, bo mieli ku temu sytuacje :P
No a kto ma u nas bronić ? Peskovic? Proszę was :). Tak jest prawda, że miernota na pozycji bramkarza u nas była zawsze nie pamiętam gościa o którym z czystym sumieniem mógłbym powiedzieć o to jest prze kozak. Wilk jest młody u dużo przed nim jeszcze. Aczkolwiek w naszej sytuacji w tabeli lepiej żeby stal Grzesiek jak może bronic, bo na ten moment jest po prostu lepszym bramkarzem z większym doświadczeniem i umiejętnościami. Śmiem twierdzić iż gdyby nie głupie testy probierza w naszej bramce z początku sezonu to bylibyśmy wyżej w tabeli.
[quote='Vola1906' pid='1286334' dateline='1508700279']
No a kto ma u nas bronić ? Peskovic? Proszę was :). Tak jest prawda, że miernota na pozycji bramkarza u nas była zawsze nie pamiętam gościa o którym z czystym sumieniem mógłbym powiedzieć o to jest prze kozak. Wilk jest młody u dużo przed nim jeszcze. Aczkolwiek w naszej sytuacji w tabeli lepiej żeby stal Grzesiek jak może bronic, bo na ten moment jest po prostu lepszym bramkarzem z większym doświadczeniem i umiejętnościami. Śmiem twierdzić iż gdyby nie głupie testy probierza w naszej bramce z początku sezonu to bylibyśmy wyżej w tabeli.
[/quote]
To może konkrety -ile Wilk zawalił bramek i w których meczach ?
[quote='piotrek67' pid='1286335' dateline='1508700687']
[quote='Vola1906' pid='1286334' dateline='1508700279']
[/quote]
To może konkrety -ile Wilk zawalił bramek i w których meczach ?
[/quote]
Słuchaj piłka nożna to gra zespołowa, więc kolego powiem Ci że lepiej się gra defensywie gdy ma świadomość, że mają pewniaka za plecami i dobra jest komunikacja między obrońcami a bramkarzem czego Wilkowi brakuje a że spokojna głowa gra się lepiej i pewniej. Na ten moment mogę przytoczyć bramkę w Kielcach jedną, której był na pewno winien. Pozatym zawodzi gra nogami, zobacz sobie statystyki ile podań jego jest celnych a do tego nie gra na przedpolu w ogóle. Linia to jest obszar na którym funkcjonuje. NIE MÓWIĘ że jest złym bramkarzem, ale brakuje mu jeszcze dużo do poziomu ekstraklasowego, aczkolwiek jest młody i jak będzie zapieprzał to bedziemy mieli z niego pożytek za sezon/dwa. Od stepniowskiego dużo lepszy, co nie znaczy że numer 1 :). O co się burzysz? Przecież każdy widzi jak gra i nie powiesz mi że to jest spełnienie twoich marzeń na pozycji bramkarza w Cracovii.
To może inaczej - ile bramek straciła ta defensywa której podobno lepiej się grało za Sando a ile za Wilka ?
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A może podaj przykład kiedy Wilk wybronił nam mecz? Albo oprócz 2 ostatnich meczy gdzie grała defensywa w tym samym składzie. Ja o czymś innym Ty o czymś innym :)
To Ty twierdzisz że Sando jest lepszy od Wilka i obrona przy nim gra lepiej tak że sorry ale brakuje Ci argumentów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)