Witajcie,
mam zapytanie zapewne w Waszej opinii retoryczne, a mianowicie, czy na jednym z POKów od ul. Kraszewskiego znajduje się wizerunek Józefa Kałuży, czy kogoś innego?
Dodatkowo dołączam obrazek, aby jednoznacznie określić, który wizerunek mam na myśli.
Dziękuję za Waszą odpowiedź, wskazówki.
S.C.
-
-
POK - czyj wizerunek
To jest Steblecki tylko nie pamiętam który.Zdjęcie zrobione przed wojną tylko nie pamiętam którą.Koloryzowane tylko że czarno białe.
A nie Kraszewski?
Kajak ma rację. To jest zdjęcie sprzed 1. wojny światowej (dokładnie z 1913 roku). A kogo przedstawia? 17-letniego chłopca. A dokładniej?
Trawestując forumowego guru:
Biorę przykład z elegancji dyktatora Kaczyńskiego. "Wiem ale nie powiem". A mógł był powiedzieć po prostu "pocałujta w d..ę wójta" Dlatego idąc za jego myślą, będę wszystko pozostawiał w domyśle ;).
Na tym POK-u jest wizerunek Kałuży.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)