50 twarzy Docenta ciąg dalszy, memy pisane 🤣
-
-
CRACOVIA CLJ
Czy Stawowy został już zwolniony? Czy jeszcze kilka dni dajemy mu na pakowanie walizek?
Widziałbym powrót Trenera Guji, zostawił po sobie bardzo dobre wrażenie z medalem na szyi.
- Edytowany
no tak medale najważniejsze :) przesunięcie do rezerw za karę to hit. granie o mistrzostwo Polski w juniorach celem samym w sobie. mam nadzieję, że filipiak tego nie czyta
#teamdocent
ten wątek nie ma żadnej wartości merytorycznej. służy grupom interesów, zwolnionym trenerom i rodzicom frustratom, którzy napierrdalają gdy ich synek nieudacznik nie gra. reszta to antyklub Stawowego, który istniej od lat.
Za to syn pana, którego nazwisko pisze się w skrócie dalej gra...
Nie obrażaj rodziców, którzy pomimo niezbyt fajnego traktowania ich pociech dalej trwają przy pasach.
- Edytowany
[quote]#post1559248 przesunięcie do rezerw za karę to hit. [/quote]
Możesz w to wierzyć lub nie , ale tak właśnie było !! Podobny los spotkał też Śmiglewskeigo, ale on wrócił do łask tak więc gra i trenuje dalej w drużynie CLJ 😁!! Zgadzam się że to jest hit, a raczej absurd , możliwy tylko w Cracovii, bo gdyby Mrozik nie podpadł , to grałby dalej w juniorach, a tak, żeby mógł zostać w Cracovii, to była jedyna drużyna , w której mógł trenować, bo gra akurat mało. To bardzo fajny piłkarsko chłopak i powinien grać w III lidze zdecydowanie więcej,( w sumie uzbierał 70 minut w 7 meczach w III lidze ) W Jagielloni zawodnicy z jego rocznika 2005, grają już regularnie w ekstraklasie , a u nas nie tworzą nawet trzonu drużyny U19.
Z czego to wynika ? Z braku materiału ? Przecież w ciągu ostatniego roku ściągnięto do klubu z różnych rejonów Polski ponad 10 zawodników z roczników 2005/2006 !!! A może po prostu braku planu czy pomysłu na szkolenie w grupach młodzieżowych ?
Na te pytania muszą sobie odpowiedzieć w najbliższym czasie zarządzający piłką młodzieżową w Cracovii. Tak aby w przyszłości rzeczywiście jak największa grupa zawodników z drużyn młodzieżowych zasilała szeregi 1 drużyny i aby nie tworzyć sobie dodatkowych presji, w postaci walki o utrzymanie drużyn w CLJ.
A może za ściąganie juniorków też są jakieś prowizje?
Albo premie...
Nawet juniorzy mają swoich menago , więc ...
Popieram kandydaturę Trenera Guji - kapitalny człowiek i szkoleniowiec. Osiągnął już jeden sukces, czas na drugi.
W kilku źródłach słychać, że to fachowiec, który fajnie się sprawdził już w grupach młodzieżowych w Cracovii.
Czas na koniec Stawowego i może powrót Guji.
czyim rodzicem jesteś? daj znać to będziemy śledzić jego poczynania
Chcesz dane rodziców małych Pasiaków, których odpalono w klubie i którzy grają w innych zespołach? Będziesz śledzić ich poczynania? A co z rodzicami innych dzieciaków, którzy przyprowadzili je do nas, a byli neutralni kibicowsko, a potem po dziwacznych zabiegach vice (często związanych z jego synalkiem), przenosili swoje pociechy nawet na drugą stronę błoń? Paru z tych chłopaków robi całkiem fajne kariery.
Problemem w naszym klubie nie są rodzice, ale chore sytuacje wykreowane przez vice i jego synalka. Żeby wyczyścić sytuację, należałoby usunąć z klubu wszystko, co kojarzone jest z vice, a więc także Stawowego, ponieważ jest wątpliwe, że został zatrudniony ze względów merytorycznych.
"Odpier..l sie od mojego syna" - te mówią wszystko , i odpierdol.ć sie powinien vive wraz z synalkiem !
Kaleb gość w pierwszym poście się zdradził:
[i]Skandaliczne wyniki zespołu u19!!!
Ten wislacki trener nie radzi sobie z młodzieżą, nie odnajduje się i podejmuje dziwne decyzje.
Przykładowo w każdym meczu na różnych pozycjach występuje Łunkiewicz, który nie mieścił się w podstawowej jedenastce w poprzednim sezonie, i gra w meczach poniżej pewnego poziomu ale wyglada jakby wąs był w nim zakochany.
Dodatkowo większość zawodników występuje na nieodpowiednich dla siebie pozycjach.
A co raz częściej pojawiają się popisowe i impulsywne pewnie zmiany w I połowie…
Jeżeli chcemy mieć zespół na poziomie centralnym w najstarszej kategorii trzeba jak najszybciej zmienić trenera. Z wąsatym nie mamy czego szukać![/i]
potem reszta całej forumowej działalności tylko w tym temacie. każdy kto troszeczkę czuje piłkę widzi, że to rozżalony rodzic - janusz, który nie ma zielonego pojęcia o piłce i szkoleniu młodzieży.
Nikt nie powinien zwalniać Stawowego dlatego, ze ten "uchodzi za człowieka tabisza" bo to byłaby patologia w zarządzaniu. To czy został zatrudniony z powodów merytorycznych czy też nie to z pewnością nie jest kwestia rodziców. Przez lata czytałem tutaj, że się nie nadaje do seniorów i niech wraca do tego na czym zna się najlepiej czyli do dzieciaków. Wrócił. Też źle bo synkowie kibiców nie grają. Zawsze będzie conajmniej 10 niezadowolonych tatusiów. Musicie z tym żyć. Jak nie pasuje to klubów w Krakowie nie brakuje. Jak chcecie umierać za Cracovię to proszę cierpieć i znosić sytuację z godnością. Może przyjdą lepsze czasy dla Waszych dzieciaków.
@SaNtO#842
Nie jestem żadnym rodzicem żadnego chłopaka.
Natomiast o Tobie można powiedzieć, że to Ty może jesteś rodziną wąsatego bo piszesz paranoiczne jego obrony. Człowiek, który sprzedaje się do Tabisza, bez własnego zdania, który nie osiąga nic w tym klubie z juniorami, ściągnął po koleżeńsku kolegę czarnego Garrosa, który rozwalił akademię po Trenerze Hajdo w Twoim odczuciu jest zajebistym szkoleniowcem…
A to, że szatnia go nienawidzi to kolejny dowód świadczący, że nie umie odnaleźć się w relacjach międzyludzkich. Bo jak zapytasz ludzi, którzy z Nim pracują lub pracowali to mówią, że to psychopata.
Młodzi ludzie powinni mieć autorytet, ludzi z wartościami, a nie psów z wariatkowa lecących na pieniądze.
"Ekspercie" od wszystkich i od wszystkiego😉
A możemy przeczytać coś merytorycznego o grze naszych dwóch najstarszych Clj czyli 17 i 19 nadzorowanych bezpośrednio przez ponoć "najlepszego trenera ligowego", któremu sciągnięto do nich przed sezonem wg. jego życzeń kilkunastu zawodników?
Obydwie te drużyny znajdują się w strefie spadkowej i ciężko im będzie się z niej wygrzebać w rundzie rewanżowej, a są to rozgrywki na poziomie centralnym, jak zresztą sama nazwa na to wskazuję i jest tam dość wysoki poziom, a same mecze są nagrywane i raportowane do PZPN dla trenerów reprezentacji.
Widziałeś może jakieś mecze tych drużyn, to opisz styl ich grania i wymień chociaż wyróżniajacych się tam zawodników pod kątem 1 drużyny, bo przecież choć wg. słów "eksperta" wyniki się w tych ligach nie liczą,
Mam nadzieję, że chociaż widziałeś tabele i bilans bramkowy jednej i drugiej drużyny, a to już wiele o tych drużynach i o ich trenerze koordynatorze mówi, przy czym U-19 on osobiście prowadzi, a Clj-17 do niedawna prowadził z jego polecenia przydupas z Łodzi, po czym go po cichutko zwolniono z Klubu. Chyba jednak ktoś popatrzył na wyniki tej drużyny, a wcześniej z tego samego powodu zwolniono Hajdę, mimo że on bezpośrednio tej drużyny nie prowadził, tylko zwrócił uwagę na patologię jak jest od lat w tym roczniku i dlatego się go pozbyto.
Santo, coś słabą kwerendę sobie zrobiłeś, bo wypowiadam się zarówno w kwestii hokeja, który kocham od dziecka, jak i historii, bo jestem trzecim pokoleniem pasiackim w mojej rodzinie z 50-letnim stażem przy Kałuży. A nazywanie mnie Januszem mógłbyś sobie darować, bo pierwsze wyjazdy zaliczałem w początkach lat 80.
Kaleb nie pisałem o Tobie bo Ciebie z forum rzecz jasna zna tylko o januszu "DumaKrakowa"
nie widziałem żadnego meczu juniorów, nie mam czasu na takie rzeczy, więc się nie wypowiem na ten temat. ja po prostu celuję antywąsy, które walą w trenera na oślep bo go nie lubią. czy zawodnicy go lubią? gówno mnie to obchodzi. miałem trenera w juniorach co wszedł do szatni i mówi: nazywam się xxx nie jestem tu poto żebyście mnie lubili tylko poto by was nauczyć grać w piłkę. inna sprawa, że mu nie wyszło bo nikt z nas kariery nie zrobił, ale trener jak nauczyciel nie jest od tego by go gówniarze lubili. po latach zresztą najbardziej wymagających nauczycieli w szkole (których się nie lubiło) wspomina się najlepiej.
sikam na relacje międzyludzkie z gówniarzami i roszczeniowymi rodzicami. proszę mi więc takich argumentów nie prezentować. reszty o przydupasach, o ściąganiu, wypieprzaniu nie rozumiem i nie potrzebuję zrozumieć bo niczego to nie zmienia w kwestii poznawczej.
jeszcze raz chcę podkreślić:
A) w grupach młodzieżowych wynik sportowy drużyny to miły ale niekonieczny dodatek
B) pracę koordynatora grup młodzieżowych sprawdza się w dłuższym okresie czasu
C) wynikiem tej pracy jest TYLKO I WYŁĄCZNIE liczba młodych zawodników zasilających PIERWSZĄ drużynę
reszta nie ma absolutnie żadnego znaczenia. czy jest chamem, czy jest pijakiem, czy jest pedałem, czy ściągnął 30 chłopaków znad morza czy z gór, czy bzyka matkę jakiegoś chłopaka, czy nie podaje ręki jakiemuś tatusiowi. mnie jako kibica gówno to obchodzi.
chcę w kadrze kolejnych Myszorów, Rakoczych i koordynatora z tego będę w przyszłości rozliczał. na resztę sram
czy to jest jasne?
Przy tym koordynatorze to prędko nie zobaczysz, najwyzej młodego vicka .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)