Pisz pisz... denerwuje się czyli prawda w oczy kole...
-
-
CRACOVIA CLJ
[quote='lukasz00' pid='1446939' dateline='1598247232']
[quote='TFT' pid='1446906' dateline='1598208201']
[quote='lukasz00' pid='1446897' dateline='1598205151']
Zgadzam się, patologia w piłce młodzieżowej w Cracovii to nie wina młodego T, on jest też poniekąd ofiarą działań tatusia :(
[/quote]
Patologią jest to ,że relacjonujesz na żywo każdy mecz U15 ,wyglądasz jakbyś był psychofanem T,
na wisle właśnie się dowiedziałeś,dowiedziałeś się też,rozmawiałem z rodzicami i tam,,,
mącisz wode i to strasznie piszesz na forum czasem od 6 rano,temat zawsze ten sam-przypadek?, wygląda jakbyś miał obsesję na punkcie T,
rada dla Ciebie jest taka-zajmij się swoim dzieckiem, sprawdż czy Ty czasem nie jesteś problemem ,może nawet problemem wiekszym niż Ci sie wydaje.
[/quote]
Dzieci na szczęście mam już dorosłe i same się sobą zajmują, nie jestem żadnym psychofanem T, chodzę od lat na mecze wszystkich naszych drużyn CLJ, wczoraj byłem nawet na meczu U16, ale jak jestem problemem i mącę to mogę na tym forum nie pisać
[/quote]
Pisz, nie przejmuj się......
Powinieneś pisać, ale nie zapominając też o swoim synu, prawda?
wiedzę masz ,chodzisz na mecze wszystkich grup tylko U15 tak trochę z daleka ;)
każdy może pisać, nawet ex trener Marcin;)
TFT - skoro jesteś w środku to pisz jak to wygląda a nie czepiaj się osoby która pisze. Młody Tabisz zasługuje na ciągnięcie? Jest lepszy od reszty?
[quote='Rock' pid='1446974' dateline='1598255525']
TFT - skoro jesteś w środku to pisz jak to wygląda a nie czepiaj się osoby która pisze. Młody Tabisz zasługuje na ciągnięcie? Jest lepszy od reszty?
[/quote]
Rock tu nie chodzi o to czy zasługuje na ciągnięcie za uszy,
tu chodzi o postawę dorosłych, którzy swoje sprawy załatwiają pod przykrywką zatroskania
Normalnie widząc sie z JT podają rękę ,poklepują i wychwalają syna;)
Jeden z nich widział ,,młodego prezesa'' nawet w jeszcze starszym roczniku,a co;)
na tą chwilę tyle wystarczy,
Panowie, to czy młody T ma grać czy nie, nie nam oceniać. Chodzi o podejście dorosłych ludzi, starego T, trenera, koordynatora, nie może być tak, że pod syna vice jest ustawiana cała drużyna, począwszy od treningów, ustalania składu na mecz, itp. Przecież reszta drużyny to widzi i na 100 % nie wpływa to motywująco na nich. Niech każdy sportowo udowodni, że zasługuje na plac, a nie, że decydują o tym znajomości, poklepywanie po ramieniu, itd.
Z tego co się orientuję już kilku chłopaków ( lepszych, gorszych ) musiało odejść z drużyny, bo mieli konflikt z młodym T.
Młody jest nie winny? Popytaj rodziców, jak młody odnosi się do innych chłopaków i dlaczego doszło do powstania jednoosobowej drużyny z dwoma trenerami w MKS dla niego. Chłopaki go nie lubiły za to, jak się do nich odnosił, skarżył się tacie itd. W pełni korzysta z tego, że jest synem vice, więc nie piszcie, że nie jest nic winien. Mam takie wrażenie, że wszyscy, którzy go bronią, to pracownicy zmuszani przez vice do pisania takich idiotycznych postów. No cóż, patologia związana z dwójką młodych przenosi się niestety na nasze forum. Niestety, jestem wychowany w trochę innych klimatach i mój ojciec, który grał kiedyś w młodzieżowych drużynach Cracovii opowiadał mi, w jaki sposób Książek traktował młodych zawodników i jaka atmosfrea panowała w klubie.
Jestem bardzo daleko od tego żeby bronić młodego T, on po prostu wykorzystuje sytuację jaką stworzyli dla niego dorośli, jakby stary miał choćby trochę honoru i wstydu to nie robiłby takich jaj na które muszą wszyscy patrzeć. Koordynator, trener robią wszystko co im karze stary T.
Atmosfera w tym roczniku jest taka, że każdy się boi odezwać, bo wyleci z drużyny. A vice z kolegą Bzdylem robią co chcą, łącznie z tym, że młody Bzdyl został kapitanem drużyny nie mając żadnych predyspozycji do tego.
No to jak mody T będzie miał 18 lat to roz...li pierwszą drużynę!
ja jestem bardzo ciekawy jak potoczą się dalsze losy.
i czy tatuś będzie jego menadżerem, obstawiam, że tak i jaką prowizję menadżerską sobie wypłaci za pierwszy profesjonalny kontrakt i spodziewam się kominów płacowych, które do tej pory tak przeszkadzają Filipiokowi
Po jakiego diabła piszemy wszyscy o młodym vice, który kopie się po czole ? Dlaczego nie ruszamy tematu chorych układów w drużynie, typu chwast Bzdyl , którego młody biegać nie potrafi, ale kapitanem musi być, ustalanie składu zaczynając od tych co w dupę włażą staremu Bzdylowi , a ten czując się ważny z T . ustalają kto ma grać. Trener koordynator wiecznie z nosem w telefonie, asystenci, jak trafi się kumatyy i mądrzejszy od Lutaka to go wypierdalają, bo nie może mieć własnego zdania. Hitem było wyjebanie asystenta, który zwrócił uwagę młodemu vice że 16 raz pali. w jednym meczu. Jak miał GOSC śmiałość zwrócić uwagę młodemu T.. To jest pojebane, że tacy ludzie jak vice, Bzdyl swoje niespełnione marzenia, przez układy chcą realizować przez synów.
Kim jest w klubie stary bzdyl?
[quote='audax' pid='1447072' dateline='1598294620']
Kim jest w klubie stary bzdyl?
[/quote]
Prywatnie kumplem Tabisza,ale jakbyś popatrzył na jego zachowanie to raczej sługus, który loda mu zrobi żeby jego
nieudolny syn kopał. Taka klika razem wakacje, raz staże młodych za pieniądze Cracovii, a z gadki taki cwaniak, że nic tylko lać bez pytania.
Napisałem sporego posta i przypadkiem usunąłem .:) W skrócie jak Wam zależy na młodzieży w Cracovii, to skrzykujcie ludzi z osiedli, miejscowości i nich głośno wyrażą opinie na ten temat podczas meczu CLJ U15, gdzie vice stoi z Bzdylem jakby Cracovia była jego nie Nasza.
[quote='squier strat' pid='1447045' dateline='1598280845']
ja jestem bardzo ciekawy jak potoczą się dalsze losy.
i czy tatuś będzie jego menadżerem, obstawiam, że tak i jaką prowizję menadżerską sobie wypłaci za pierwszy profesjonalny kontrakt i spodziewam się kominów płacowych, które do tej pory tak przeszkadzają Filipiokowi
[/quote]
To może być pierwsza perełka z tzw fabryki piłkarzy netto
Jeśli chodzi o kasę to się ustali czy to netto czy brutto.
Pierwszy raz w dziejach umówią się na netto a wypłacą brutto.
Link do wywiadu z Trenerem zespołu CLJ u-17 - Michałem Gują
https://cracovia.pl/aktualnosci/druzyny-mlodziezowe/m-guja-rozwoj-indywidualny-przeklada-sie-na-sukcesy-druzynowe/
Nie jest dobrze, kolejny fajny chłopak z 2006 zrezygnował, bo przez chore układy kopał same ogony w meczach. Nie liczą się umiejętności tylko znajomości. W tym klubie chyba nigdy się to nie zmieni. Jak Kasperczyk ściąga do drużyny jako wzmocnienie chłopaków gorszych niż ma w drużynie, tylko po to aby pokazać, że coś robi to jak ma być dobrze ? Pseudo trener Lutak, zabrał swoje dwie gwiazdy Tabisza i Bzdyla na obóz kadry 2007, bo jakby mógł zrobić inaczej, skoro balkonik kazał. Młody vice i przydupas Bzdyl muszą kopać, w kadrze, zawsze pierwszy plac, pomimo, że jeden ma w dupie resztę drużyny, a drugi wstyd przyznać nawet biegać nie umie
Kilkukrotnie słyszałem, że Bzdyl czlapie jak kaczka, mały słaby fizycznie, technicznie, ale co tam, kapitanem jest, bo ojciec staremu vice do dupy włazi bez wazeliny.
kto poleciał?
działania Kasperczyka to nie nowość. ściąga zawodników którzy nie przebijają się umiejętnościami na tle drużyny, rodzicom obiecuje złote wieże, a później są rozczarowania i pretensje.....
Czytam to wszystko i nie mogę uwierzyć za bardzo, że można w taki sposób pogrywać sobie dzieciakami o które powinno się akurat dbać by były przyszłością naszego klubu.
Jedno jednak wiem na pewno - nic się nie zmieni dopóki rodzice się nie zbiorą i nie zaczną o tym mówić głośno występując z imienia i nazwiska. Wtedy znajdą się dziennikarze, którzy chętnie to opiszą w swoich artykułach. Bez tego będziemy ciągle kopać się z koniem i nic z tego nie wyjdzie, układy pozostaną dalej. W takim wypadku nie ma się chyba czego bać - najwyżej dzieciaka przeniesie się do innej szkółki i tyle. Ważne żeby się rozwijał skoro jest ktoś dobry, a nie męczył bo dwóch tatusiów sobie rządzi i dzieli w danym roczniku.
Skoro macie tutaj swoje dzieciaki to się skrzyknijcie i powiedzcie o tym oficjalnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)