puk-puk, Szaleniec, potwierdza się to co pisałem :) Wiśniewski oraz Ożóg w kadrze na jutrzejszy mecz :) Pisze o tym, byś czasem dyskutując brał pod uwagę opinie osób, które mecze obserwują :)
Jak widać, mam oko jak trener ;)
Kto się znalazł w kadrze, kto nawet zadebiutował z CLJ ? Strózik, Pik, Kanach, Kruppa, Ożóg, Wiśniewski. Z moich obserwacji brakło tylko bramkarza Majchrowicza :)
WIELKA PROŚBA DO OSÓB KTÓRE NIE JADĄ DO MIELCA
Jutro o 13.00 na Wielickiej, nasi podejmują Stomil Olsztyn. Ja niestety nie będę a z ciekawością bym przeczytał RZETELNĄ recenzję występu. Może Szaleniec się wybierze ? ;)
-
-
CRACOVIA CLJ
Ale ja nawet plik excelowskich naszych talentów robię na podstawie twoich wpisów ;-) Plus piszę, żeby młodym teraz dawać szansę. Żeby być precyzyjnym Kanach już wcześniej dostawał szansę niż w tym roku.
prostuje, wg najnowszych wieści, jadą z Probierzem Wiśniewski, Pik oraz Lusiusz
Czy ktoś jest na meczu CLJ? Proszę o choć skrótowe relacje, bo ja siedzę w pracy!
Wg SofaScore prowadziły 1-0.
Wg naszego twitter również :) Strzelił Strózik
Niestety, w 80. minucie tracimy bramkę i jest remis.
Dlaczego zarząd osłabia ich na sam koniec sezonu, gdy są najważniejsze mecze? Gdyby dziś wygrali to awans do finałów MP mieliby w kieszeni. A tak to zostały im 3 mecze w tym dwa bardzo trudne, derby i SMS Łódź
Można jaśniej helmucie?
Kosza trawę u Tabisza w ogródku zamiast grać w lidze?
Mecze ligowe są o typową pietruszkę, więc zamiast brać Pika, Wiśniewskiego i Lusiusza na Sandecję, ta trójka powinna zostać na mecz ze Stomilem, bo w CLJ cały czas Korona depcze nam po piętach i sprawa awansu do finałów MP nie jest jeszcze oczywista.
A Korona wygrała ?
Korona też remis i na 3 kolejki przed końcem mam nadal 6 punktów przewagi. Powinno wystarczyć...
Nie.
[quote='helmut' pid='1316194' dateline='1526136065']
Mecze ligowe są o typową pietruszkę, więc zamiast brać Pika, Wiśniewskiego i Lusiusza na Sandecję, ta trójka powinna zostać na mecz ze Stomilem, bo w CLJ cały czas Korona depcze nam po piętach i sprawa awansu do finałów MP nie jest jeszcze oczywista.
[/quote]
Dzisiejszy mecz powinien zakończyć się z 5-0, to był klasyczny mecz do jednej bramki. Szwankowała skuteczność. Goście wyszli raz i zrobili karnego. Niefart, zdarza się nawet najlepszym. Gra w ekstraklasie nawet w znikomym wymiarze oraz obywanie się w pierwszej drużynie może tym chłopakom dać niesamowitego kopa i zaprocentować w meczach decydujących o podziale medali.
- Edytowany
Spokojnie mamy dalej 6 punktów przewagi.
Teraz najważniejsze to derby. 19 maj godzina 11:00.
http://www.90minut.pl/liga/0/liga9589.html
gdzie ten mecz będzie rozgrywany?
Na ten mecz nie warto podbierać zawodników. Niech Piki grają w CLJ i niech rozwalą psiarnię.
Nie chodzi tylko o prestiż, wygrywając mamy szansę spuścić towarzystwo na niższy poziom, a to strategicznie idealna sytuacja. Niech na najwyższym poziomie zostanie tylko Cracovia, psy i Progress niżej i żaden zdolny juniorek z regionu nie będzie miał dylematów gdzie się rozwijać :)
też jestem tego samego zdania, na derby najsilniejszy skład. Mamy szansę spuścić GTS, a to pomoże wybrać odpowiednią stronę Błoń młodym zawodnikom. Musimy się stać hegemonem w tej materii
Wklejam link po meczu ze Stomilem
http://www.dziennikpolski24.pl/region/a/centralna-liga-juniorow-tylko-remis-wicelidera-cracovii-na-wlasnym-boisku-ze-stomilem-olsztyn,13170271/
Kiedy dokładnie gramy te derby CLJ?
19 o 11tej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)