Dwa zwycięstwa z rzędu, coś czuję, że się internet w Bytomiu naprawi :D
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='pawelski' pid='1502680' dateline='1630160386']
Przed chwilą zagadnąłem Mielcarskiego spotkanego w sklepie na ul.Łokietka.
Jako że wkur..a mnie gdy komentuje nasze mecze, zapytałem czy mógłby coś pozytywnego o Cracovii w L+Extra powiedzieć.
Chłop mnie tak przegadał, że aż go polubiłem :/
Długo gadaliśmy o klubie, o wynikach, a przede wszystkim o Probierzu.
Choćby Filipiak z Tabiszem zmądrzeli, choćbyśmy mieli furę szczęścia i sędziów za sobą, z tym trenerem nie ma szans na prawdziwą drużynę.
Uparty, zawzięty, obrażalski, mściwy, kłótliwy. To wszyscy wiemy, Mielcarski jako jego kolega takich słów wprost nie użył, ale z uśmiechem nie przeczył.
Poruszył kwestię rozmów między nimi (nawet my koledzy mamy z nim ciężko), to jak traktuje piłkarzy, jak na nich się drze, gwiżdże od drugiej minuty, jak traktuje młodych. Zero empatii i szacunku. I wie, że większość zawodników Probierz swoim zachowaniem wqrwia.
Na pytania o Dąbrowskiego kiedyś, o relacje z młodymi tylko się na nich (jego kolegów z boiska) Probierz poobrażał.
*****, już po nas.
[/quote]
To wszyscy wiemy w korporacji lubią takich menago więc Filipiakowi pasuje z tym że klub to nie korporacja.
[quote='zubereg' pid='1502455' dateline='1630057232']
Podsumowanie MP w Cracovii
https://plus.dziennikpolski24.pl/trener-probierz-i-jego-cracovia-status-zwiazku-to-skomplikowane/ar/c2-15774390
[/quote]
Cygan odniósł się do artykułu w konferencji po meczowej, kwitując ze to stek kłamstw. Ojj Cygan, Cygan Ty nigdy się nie przyznasz z własnej woli do błędów.
[quote='VelVet' pid='1502703' dateline='1630164766']
https://plus.dziennikpolski24.pl/trener-probierz-i-jego-cracovia-status-zwiazku-to-skomplikowane/ar/c2-15774390
[/quote]
Cygan odniósł się do artykułu w konferencji po meczowej, kwitując ze to stek kłamstw. Ojj Cygan, Cygan Ty nigdy się nie przyznasz z własnej woli do błędów.
[/quote]
Oj, zabolało .
[quote='hank' pid='1502707' dateline='1630169387']
[quote='VelVet' pid='1502703' dateline='1630164766']
[/quote]
[/quote]
Oj, zabolało .
[/quote]
ogrodnik sie zagotował. Bredził cos o kłamstwach i pomówireniach, buc j...e...b.a.ny
Ta historia w miejscu o dymisji jest o tyle niewiarygodna, że to zawsze klub jest zakładnikiem piłkarzy i trenera. Po prostu i piłkarze i trener są uprzywilejowaną stroną, mogą zacząć odstawiać kaszanę i to klub będzie stawał na głowie by rozwiązać kontrakt. Piłkarze i trenerzy mają tu pełne pole do popisu. Czasami nawet wyglądało to tak jakby Probierz próbował tej metody, wystarczyłoby wytrwać w tych porażkach, w wystawianiu przypadkowego składu, w tej grze bez bramkarza, itd.
On nawet jak śpi to kłamie
Stokowiec wolny to może Probierz też jest do ruszenia
[quote='paluch' pid='1502740' dateline='1630180576']
[/quote]
zamienił by stryjek siekierkę na kijek :D
Stokowiec to niezły trener.
Pelle po drugim golu jakby chciał zaprzeczyć tezie tu stawianej, że po nieudanej dymisji Ogrodnik stracił szatnię
[quote='zejniov' pid='1502741' dateline='1630180651']
[quote='paluch' pid='1502740' dateline='1630180576']
[/quote]
zamienił by stryjek siekierkę na kijek :D
[/quote]
Ja go nie chcę tylko wydawało się że jest "zabetonowany" w betonach.
[img]https://s9.gifyu.com/images/Pelle_ratujac6445b4a89a7c6e.jpg[/img]
- Edytowany
Warto by zapytać pana trenera dlaczego , w kolejnym już meczu nieżle grający zespół /prowadząc 2 : 0 /od około 70 minuty cofa się na własna połowę i zaczyna się obrona Częstochowy ? Brak sił , taktyka a może inny powód ?
Nie oglądałem ostatnich meczów, ale w kulisach mecz z Jagą był chyba fragment, gdzie Probierz marudził przy linii wqrwiony, bo drużyna znowu się cofnęła po strzeleniu bramki. Może to kwestia przygotowania fizycznego (co mecz widzę w statystykach, że odstajemy), może mentalności, a może faktu, że Probierz zawsze buduje formę na środkową/drugą część rundy
Cygan odniósł się do artykułu w DP zabolało bo prawda w oczy kole.Brawo panie Żukowski.
[quote="mariusz" pid='1502848' dateline='1630246003']
Cygan odniósł się do artykułu w DP zabolało bo prawda w oczy kole.Brawo panie Żukowski.
[/quote]
W Żenujący sposób się odniósł ! Na końcu konferencji w piętnastosekundowej pełnej chaosu wypowiedzi,czyli w swoim stylu. Brawo Panie Żukowski
Łatwo jest dziś być dziennikarzem. Wystarczy wejść na forum, trochę podzwonić ;)
mnie ten artykuł śmieszy. zwłaszcza opinia kibica, który wysłał maila i chce pozostać anonimowy. no nie wiem.. jakoś sobie nie przypominam żadnego ogłoszenia że Żukowski zbiera mailowo informacje. wygląda jak wygodna wstawka z czapy. dużo banałów wg mnie i dalej brak zwrócenia uwagi na sedno problemu. Probierz Probierzem..
Mam podobne zdanie jak SaNtO. Nie lubię tekstów anonimowych nakierowanych na "sprzedaż", tanich sensacji. Dziennikarz powinien w związku z informacją próbować się skontaktować z Tabiszem czy Probierzem. Ja już tyle słyszałem o tej awanturze, tyle informacji od świetnie poinformowanych, że już nie wiem co jest prawdą, bo nawet miejsca były różne.
Poza tym, dziennikarz napisał tekst a konferencje w pytaniach są nudne jak flaki z olejem. Dlaczego nikt nie podrążył tematu Olka. Jest w rezerwach, ale dlaczego tam go nie ma nawet na ławce rezerwowych. To samo Pik.
Dlaczego nie ma pytań konkretnych o transfery, kto je opiniuje, jakie są zasady, kto jeździ i ogląda. Jeżeli dziennikarz łapie trenera na kłamstwie, to musi mu to publicznie powiedzieć. Inaczej mamy bzdury do kwadratu.
- Edytowany
Panowie, można nie lubić wielu rzeczy. Ale Żukowski napisał prawdę i nie wiem o co się czepiacie? Przecież dopiero teraz np. do akademii przyszedł trener od wyszkolenia motorycznego. Wcześniej takiej osoby w akademii nie było nigdy... dlatego taki Lech ma młodzież, która jest wstanie się pokazać w seniorskiej piłce, bo jest odpowiednio do tego przygotowana. U nas nie ma pionu sportowego - Dyrektora i skautow. Wszystko jest wypadkowa jak sie uda... Probierz też przez tyle lat nie zatrudnił żadnych fachowców. Dla mnie jest w dalszym ciągu przeciętnym trenerem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)