Jacek Zieliński !!!!
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Miszczu gdzie jesteś? Powiedz coś o transferach obroń Filipiaka i Probierza.
Ode mnie tylko takie pytanie:
Czy jesteśmy w lidze na tym miejscu, na którym jesteśmy dzięki Probierzowi czy przez to, że żaden inny trener nie miał takich warunków pracy jak on?
Ja rozumiem, że można w azylu chcieć grać defensywnie, liczyć na stałe fragmenty i/lub babole w obronie.
Ale u siebie, przed własnymi kibicami nawet nie próbować grać do przodu tylko...nawet nie wiem jak to nazwać, kopać się po kostkach w środkowej części boiska?
Wybaczyłbym porażkę, gdybyśmy się jakoś zaprezentowali, ale byliśmy niewyraźni do pożygu.
Przecież on prawdy nie powie że tego czy tamtego zawodnika chciał ale Filipiak nie dał kasiory.
kiedy wy zrozumiecie ze za wszystko odpowiada prezes???
No i cały plan poszedł w pizde się jebać ....
Pięknie nasza ofensywna gra wygląda: wolny z rykoszetem, centrostrzal z rykoszetem, dwa karne... Już nawet magiczne wrzutki nie funkcjonują
Kurwa grasz u sb i wychodzisz zesrany jakby conajmiej to był półfinał LM na bernabeu
Ponad 3 lata szlifowania taktyki,wyrywania chwastow,selekcji zawodnikow poprzedzonej spisywaniem w notesie.Ten trener nigdy nie wprowadzi zadnej Polskiej druzyny do fazy grupowej pucharow,nigdy.Jest za cienki,samym bieganiem sie nie zdobywa trofeow.Absolutne zaprzeczenie pilki noznej. A najlepsi sa ci kibice co wychodza z meczu I im sie morda cieszy,zartuja jak gdyby nigdy nic.Se wychowal Filipiak ferajne. Dalej lizcie sie nawzajem po jajkach.
Najgorsze jest to ze teraz będą jakies wygrane i znowu będziemy zmuszeni do oglądania tych miernot za pół roku w derbach
Jak masz honor to odejdź... zmień stanowisko na... nie wiem może konserwatora ale od trenerki odejdź.
Nadtrener Probierz zrobiony na miękko przez Skowronka, którego niektórzy tutaj nazywali nieudacznikiem.
No ale dzisiaj nikt nie chciał strzelić samobója, nie było ręki w polu karnym, nie było rykoszetu po wolnym, to skąd mają się wziąć bramki?
Jeszcze to notoryczne wykłócanie się z sędziami, słoma z butów wychodzi panie Probierz.
U nas piękny bilans bramek 1:8...
[quote='morata' pid='1425106' dateline='1583273111']
Najgorsze jest to ze teraz będą jakies wygrane i znowu będziemy zmuszeni do oglądania tych miernot za pół roku w derbach
[/quote]
za kilka tygodni, oni przecież w cuglach wejdą do ósemki
To jest niebywałe, żeby przez 3 lata nauczyć piłkarzy wyłącznie posłuszeństwa (widać, że ślepo wykonują co im trenerek każe, nawet jak nie mają pojęcia po co), a nie poświęcić ani minuty na trenowanie gry w piłkę nożną.
Wytresowałeś se pan 11 koni z klapkami na oczach. W dodatku pozbywając ich resztek jaj i ambicji.
Koniecznie trzeba się tą metodą podzielić na jakiś stażach, żeby młodzi polscy trenerzy nie byli w tyle za przereklamowanymi zachodnimim wschodnimi, północnymi i południowymi.
Czekam na kolejny wywiad "jak uzdrowić polską piłkę", a tymczasem dziękuję i życzę powodzenia gdzie indziej.
[quote='squier strat' pid='1425135' dateline='1583274259']
[/quote]
[/quote]
Przypominam, że jeszcze nie mamy zagwarantowanej gry w 1. Ósemce...
Gdyby teraz Filipiak zdecydował się na zwolnienie lysego chvja to może coś byśmy jeszcze ugrali do końca sezonu. Z innym trenerem A tak czyje, że będziemy dostawać wpierw.ole
no fakt, przy tej formie awans może być problemem
hehe, czuje otepienie, jakby mnie ktos obuchem pierdolnal, gorsza pyte to gralismy z Ruchem na Suchych Stawach, chyba 1-4, nie wiem nawet czy Pasieka kiedykolwiek nam taka pyte sprzedawal
wicelider, muahaha
naszlo mnie , pewnie przejdzie, bo na Kaluzy nasz dom, ze nie mam ochoty juz wiecej w tym roku takiego gowna ogladac, ja pierdole, nie miesci mi sie w glowie, to jest chyba jakis zly sen??? szturchnijcie mnie
[quote='squier strat' pid='1425135' dateline='1583274259']
[/quote]
[/quote]
Chyba w chuju, oni dzisiaj też grali pytonga, będzie jak z łksem, dostaną teraz 4 wpierdole od Lecha, Piasta, Ległej i Rakowa, bo tylko my jesteśmy takimi patałachami, ale niestety i tak się kurwy utrzymają.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)