Nawet Wuefista potrafił remisować z bardzo mocną gwardią. Ty trzeci raz nas kompromitujesz w meczu z przeciętnym bankrutem.
Rok temu znalazłeś sobie winnych i ich wyrzuciłeś. Czy dzisiaj tez cię ktoś sprzedał ? Cierpliwość się skończyła, niech przychodzi ktokolwiek, na twojego r.yja nie mam ochoty już patrzeć , zabieraj swoje wynalazki i w.ypierdalaj !!!
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Jesteśmy wspaniałą drużyną ale poprostu prześladuje nas pech.
No ok. Albo Probierz, albo ja. Dopóki on będzie trenerem, ja się na stadionie nie pojawię.
Wiem, że jego zmiana niewiele da, bo problem jest inny, ale 1,5 roku i właściwie cały skład wymieniony 2 razy wystarczy, żeby ocenić "rewolucje".
Panie trenerze bardzo nurtuje mnie pytanie czy pańscy piłkarze nie chcą czy nie potrafią ?
Największe rozczarowanie odkąd pamiętam w Cracovii. Żegnam bez żalu.
Łysyyy, łysyyy...
05-10-2018, 12:40 #6,189
Probierz zarabia za duże pieniądze w stosunku do tego jakie wyniki osiąga. Dostał jeszcze ostatnio podwyżkę jak się o nim mówiło w kontekście trenera kadry.
A może czas zarobki trenerów również powiązać z wynikami . Taki system mógłby być przydatny tylko do trenerów no name bo trener ze znanym nazwiskiem i wyrobioną marką na to by się nie zgodził.
Pomyśl ile Januszek by mu musiał płacic jakby wygrywał.
Ulubiony trener Cracovii wsrod kibicow gtsu
- Edytowany
Mam prośbę do założyciela wątku lub moderatorów. Zmieńcie tytuł na [u]Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[/u]
Ewentualnie można dodać wymiana zawodników co 12 miesięcy lub w skrócie przeprowadzanie transferów.
Wypierdalaj.
Bye Bye bez żadnego żalu. Trener na równi z Ulatowskim czy Podolińskim.
22 października na meczu z Zabrzem nie chce cie już widzieć - wypad!
Idż już w ch.uj ćwoku.
Zooooostań z nami, nie słuchaj szkodników Cracovii. Tylko Ty Januszek i dwa przydupasy znacie słuszna drogę.
derbow to pan nawet nie umiesz zremisowac :(
Zabieraj swoje transfery, pomysły, roślinki i WON!!!!!!!!
- Edytowany
won najlepiej jeszcze dziś
Panie Michale miał pan promować młodych a gdzie oni są na trybunach ,woli pan grać szrotem niż dać młodym się ogrywać , lepiej sadzać ich na ławce i na rybunach a szroty niech grają
Zapewne masz w c.huju nas kibiców. Dzisiaj my, wczoraj ci z Białegostoku , jutro jacyś z Łęcznej czy i innego Bełchatowa.
Więc ja dzisiejszy mecz tak ci podsumuję: w pojedynku Sobolewski - Probierz jesteś ruchany w d upę TRZY do Zera !!!
Kury ci szczać prowadzić,a nie trenerkę robić-parafrazując klasyka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)