Czy ktoś zapytał MP ile lat będzie trwała budowa zespołu???
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Michał Probierz:Zdajemy sobie sprawę, powinnismy mieć więcej punktów. Będziemy nadal walczyć o wejście do pierwszej ósemki. - brawoooooooooooo!!!
[quote='Churchill' pid='1287339' dateline='1509219440']
Michał Probierz:Zdajemy sobie sprawę, powinnismy mieć więcej punktów. Będziemy nadal walczyć o wejście do pierwszej ósemki. - brawoooooooooooo!!!
[/quote]
Jeżeli wydanie z siebie takiej złotej myśli zajęło trenerowi aż 14 kolejek to aż się boję konferencji po 37 kolejce.
Może zabrzmi to tak:
"[i]Zdajemy sobie sprawę, powinniśmy się utrzymać w ekstraklasie. Będziemy walczyć o powrót do niej"![/i]
Frajerstwo...
[quote='Bruno' pid='1287145' dateline='1509175885']
[quote='Jarek44' pid='1287113' dateline='1509131361']
Panie trenerze mniej pyskowania (szczerze, w du.pie mam co Pan sądzi o różnych piłkarzach, czy też byłych pracodawcach), więcej skupienia na grze Cracovii, bo tu ma Pan dużo do roboty!!!
[/quote]
Skoro sam zadajesz głupawe pytania w temacie Kądziora, to czemu po chamsku komentujesz otrzymaną odpowiedź ? Napierdalasz w tego trenera jakby ci ktoś za to płacił[color=#000000][size=large]...[/size][/color]
W du.pie mam twoje prywatne animozje i żale.Podziel się nimi z kim chcesz, ale nie obrażaj przy okazji ludzi, których nie znasz.
[/quote]
Where is Bruno???
z tego nic nie będzie,
średniej klasy dziadki - Jovanovic, Piątek i Pawłowski, kręcą naszą pomocą aż miło
brak jakości aż nadto widoczny
Trenerze Probierzu, bez dwóch zdań praca w Cracovii całkowicie Cię przerosła!!! Nie masz kompletnie pomysłu na grę, a na haśle "może się uda" nie pociągniesz całego sezonu.
już Ci Churchill odpowiadam. Uważam, że zagraliśmy lepiej niż z Sandecją. Były próby rozgrywania piłki od obrony. Parę wznowień szybkich też było, nawet to po którym Hernandez uderzył nad bramką. Szybkie wznowienie, samo w sobie nie jest złe, musi być tylko jak najczęściej efektywne. Brakuje nam w grze drugiego napastnika, albo pomocnika z umiejętnością strzelania gola. Gnieciemy się w pomocy, a sam Piątek nie urwie się obrońcom. Nie ma pomysłu na poklepanie, na szukanie rozegrania akcji z takim ostatnim decydującym podaniem. Mnie zmartwiło coś innego, bo na konfie Probierz powiedział, ze ten element szwankuje też na treningu, czyli może być, powtórzę może być problem z pewnymi umiejętnościami poszczególnych graczy. Straciliśmy gola, przez Zenjova. Obserwowałem go gdy przeciwnik w tej akcji miał piłkę. Rozgrywali przed szesnastką, a on biegał w taki sposób, jak gdyby był na boisku od pierwszej minuty, zero takiej piłkarskiej agresji. Potem dograli do boku, i rozklepali nas jak uczniów. Sorki, ale obrona zaczyna się w tym przypadku od gry pomocników. Czy to wina Probierza ? Tak nie uważam. Od zawodnika doświadczonego, wymaga się pewnego zachowania z automatu. Wdowiak też mógł pomóc, a trochę zostawił Sowę samego. Powtarzam, jak jest ostatnia minuta, to w obronie się jeździ na dupach, a nie gra jak gdyby była pierwsza połowa i 45 minut na ewentualne odrobienie strat. Zenjov powinien wyciąć gracza, nawet za cenę żółtka, a nie biegać jak cipek. Nie wiem, czy macie takie odczucie, ale gdzieś jest pękniecie w drużynie. Jest grupa od "cieszynki" po golu, młodzi na dorobku, chcący wygrywać i jest grupa paru zawodników, trochę grających jak kiedyś za komuny robotnik odrabiał pańszczyznę. Rola Probierza, by słabsze elementy wyeliminował, dobre wzmocnił. Panowie, Probierz nie zostanie zwolniony do zakończenia rozgrywek, całych rozgrywek. Szkoda się nakręcać. Słuchałem wywiadu z Filipiakiem, trzeba pewne elementy gry wzmocnić, poprzez pozyskanie odpowiednich zawodników. Czas na poszukiwania, jest już teraz, i mam nadzieję, ze to się odbywa. Tylko znów usłyszałem przekaz na zasadzie "uzupełnienie" a nie wzmocnienie, czyli wariant raczej oszczędny.
A co to znaczy, że "Probierz nie zostanie zwolniony do końca rozgrywek"? To znaczy, że kibice mają do końca rozgrywek być zakładnikami fanaberii profesora! Niech się poczuje do odpowiedzialności. Drużyna gra FATALNIE. To NIE jest wyłącznie kwestia zawodników - przykład Pogoni pokazuje, że jeden człowiek (trener) może popsuć wszystko. Przecież nasza drużyna jest totalnie popsuta - to nie jest już kwestia poszczególnych zawodników.
@ian thorpe..czy Ty jesteś "adwokatem diabła"...nie widzisz tego jakie gówno gramy za Probierza i nic nie idzie w dobrym kierunku...Przestań pie......i bronić Filipiaka i Probierza ..lubisz pisać długie elaboraty..a my gramy gówno jak zawsze,co mecz...Tak Czy Nie....;)
Ian tabisz już z Weberem szukają ,,wzmocnień ''.Nie martw się kolejny deal będzie .Co do Probierza wyszarpał bym go za brodę za o co zrobił pozbywając się Cetnarskiego .Dziś pozdrawia go asysta .Mamy za niego Hiszpana który jest słabszy .Kulejemy kolejny raz w środku pola bo Drewniak i Herdnandez to zawodnicy znacznie słabsi od Cetnara i Budzika .Od Wdówki to 100 razy lepszy był Jędrisek .Przynajmniej harował w defensywie .
Ta drużyna co jest ma słabe fundamenty -beznadziejny Sowah ,Wdówka -Deja ,Drewniak ,Hernandez przeciętniaki z 1 ligowymi umiejętnościami
ian thorpe
Dzięki, pozbawiłeś mnie złudzeń. Do zobaczenia na meczu w Niepołomicach w lecie. Już dziś zapraszam Cie na grilla, boisko od mojej chatki zaledwie 200 metrów.
[quote='Jarek44' pid='1287346' dateline='1509220476']
Panie trenerze mniej pyskowania (szczerze, w du.pie mam co Pan sądzi o różnych piłkarzach, czy też byłych pracodawcach), więcej skupienia na grze Cracovii, bo tu ma Pan dużo do roboty!!!
[/quote]
Skoro sam zadajesz głupawe pytania w temacie Kądziora, to czemu po chamsku komentujesz otrzymaną odpowiedź ? Napierdalasz w tego trenera jakby ci ktoś za to płacił[color=#000000][size=large]...[/size][/color]
W du.pie mam twoje prywatne animozje i żale.Podziel się nimi z kim chcesz, ale nie obrażaj przy okazji ludzi, których nie znasz.
[/quote]
Where is Bruno???
[/quote]
Ty,coś się tak przyjebał do mnie jak gówno do okrętu ? nie wiem,co powoduje,że tracisz pamięć i gubisz wątki rozmowy..
Lepiej otwórz szampana i delektuj się swoją konstruktywną krytyką na temat gry Cracovii.
z dedykacxją dla na3,14laczy i wy3,14laczy.
Od momentu gdy trochę zaskoczyło )tzn. os miesiąca) - nie przegraliśmy meczu:
a tabela za ten okres?
Ekstraklasa
RAZEM DOM WYJAZD MECZE BEZPOŚREDNIE
Nazwa M. Pkt. Z. R. P. Bramki Z. R. P. Bramki Z. R. P. Bramki M. Pkt. Z. R. P. Bramki
1. Górnik Zabrze 4 7 2 1 1 8-7 1 1 0 4-3 1 0 1 4-4
2. Lech Poznań 4 6 1 3 0 8-5 1 1 0 4-1 0 2 0 4-4 1 3 1 0 0 3-0
3. Cracovia 4 6 1 3 0 6-3 1 1 0 4-1 0 2 0 2-2
- Edytowany
GRaliśmy Tomex-e z dołem tabeli...
[quote='tomex' pid='1287370' dateline='1509223547']
z dedykacxją dla na3,14laczy i wy3,14laczy.
Od momentu gdy trochę zaskoczyło )tzn. os miesiąca) - nie przegraliśmy meczu:
a tabela za ten okres?
Ekstraklasa
RAZEM DOM WYJAZD MECZE BEZPOŚREDNIE
Nazwa M. Pkt. Z. R. P. Bramki Z. R. P. Bramki Z. R. P. Bramki M. Pkt. Z. R. P. Bramki
1. Górnik Zabrze 4 7 2 1 1 8-7 1 1 0 4-3 1 0 1 4-4
2. Lech Poznań 4 6 1 3 0 8-5 1 1 0 4-1 0 2 0 4-4 1 3 1 0 0 3-0
3. Cracovia 4 6 1 3 0 6-3 1 1 0 4-1 0 2 0 2-2
[/quote]
kurcze, gdyby jeszcze nie VAR to bylibyśmy w samym czubie... pucharami zaczyna pachnieć ;)
Następny mecz zagramy z drużyną z czołówki, która nas w Krk pojechała 3-0 bez mydła. Ciekawe, jak nam pójdzie u nich.
[quote='Bruno' pid='1287368' dateline='1509223509']
[quote='Jarek44' pid='1287346' dateline='1509220476']
[/quote]
[/quote]
Where is Bruno???
[/quote]
Ty,coś się tak przyjebał do mnie jak gówno do okrętu ? nie wiem,co powoduje,że tracisz pamięć i gubisz wątki rozmowy..
Lepiej otwórz szampana i delektuj się swoją konstruktywną krytyką na temat gry Cracovii.
[/quote]
Role Ci się Kolego pomyliły...:D
[quote='leszeczek' pid='1287374' dateline='1509223938']
Następny mecz zagramy z drużyną z czołówki, która nas w Krk pojechała 3-0 bez mydła. Ciekawe, jak nam pójdzie u nich.
[/quote]
Dla nas "ciekawe", oni się zastanawiają ile nam zapakują...
Obym się mylił leszeczku...
[quote='Khalid' pid='1287371' dateline='1509223671']
GRaliśmy Tomex-e z dołem tabeli...
[/quote]
Co nie znaczy,że miało być łatwo i przyjemnie.Ten dół tabeli dawał radę wcześniej z lepszymi w teorii od Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)