[quote='Vola1906' pid='1282532' dateline='1506758066']
Ja mam kilka pytań do trenera:
1. Jaki jest pomysł na grę zespołu?
2. Czemu oddajemy 1 celny strzał na bramkę w czasie 45min?
3. Dlaczego nie potrafimy wymienić więcej niż 3 celnych podan?
4. Jeżeli nie ma środkowej pl linii to czemu nie ściągniemy z wypożyczenia bezapelacyjnie lepszych graczy niż posiadamy aktualnie w składzie? Tj. Karaczanakov i Cetnar.
[/quote]
Nie można nikogo na razie ściągać, bo budżet nie zgadzałby się :(
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='pasywpasy' pid='1282545' dateline='1506763070']
[quote='Vola1906' pid='1282532' dateline='1506758066']
Ja mam kilka pytań do trenera:
1. Jaki jest pomysł na grę zespołu?
2. Czemu oddajemy 1 celny strzał na bramkę w czasie 45min?
3. Dlaczego nie potrafimy wymienić więcej niż 3 celnych podan?
4. Jeżeli nie ma środkowej pl linii to czemu nie ściągniemy z wypożyczenia bezapelacyjnie lepszych graczy niż posiadamy aktualnie w składzie? Tj. Karaczanakov i Cetnar.
[/quote]
Nie można nikogo na razie ściągać, bo budżet nie zgadzałby się :(
[/quote]
ano i dlatego tak boli to około 6 milionów wydanych na nie mieszczących się w 11-e Słowaków M. i V.
Kiedy wreszcie JF nauczy sie ,ze brak dyr. sportowego z kompetencjami znającego się na piłce kosztuje go wiele drożej drozej niż pensja takiego gościa.
Owszem , zaraz mi powiecie ,że się zorientował ,że miał być Mosór ale okazał się ,że w coś "organa na nim siadły" ;)
Ale z Mosórem nie wiadomo co się dzieje a w Klubie po staremu...
Zdzisław krecina na dyrektora sportowego ! Pasuje jak ulał to tabisza i bladysa
[quote='kodiGa' pid='1282487' dateline='1506722392']
[quote='piotrek67' pid='1282480' dateline='1506721508']
Że wszyscy mówią że to Probierz pozbył się zawodników a zawodnicy mieli pół roku na podpisanie nowych kontraktów .
Tylko że zawodnicy twierdzą że Filipiak stwierdził że będą rozmawiać PO SEZONIE na temat tychże kontraktów i zapewniał ich że większość zostanie.
Trochę inaczej było z Budzikiem który faktycznie wcześniej dostał ofertę ale jej nie przyjął natomiast w przedmeczowym wywiadzie stwierdził że gdyby faktycznie Probierzowi na nim zależało to by został ale nie widział takiej chęci z jego strony.
Faktem jest że wcale w tej Australii żadnych kokosów nie ma .
[/quote]
Budzik w Australii zarobi rocznie minimum 200 tys euro. Jeżeli to nie są kokosy dla średniaka z ligi polskiej to ja nie mam pytań. Sam fakt, ze jest tam uwzględniany jako marquee player daje odpowiedz ile zarobi.
[/quote]
Biorąc pod uwagę australijskie koszty utrzymania, to nie są kokosy...
Budzik, Cetnarski to przeszłość, nie ma co wspominac
[quote='ian thorpe' pid='1282621' dateline='1506801959']
[/quote]
Oczywiście że tak dokładnie tak samo jak marzenia kibiców Cracovii o jakichkolwiek sukcesach sportowych w piłce nożnej .
[quote='paluch' pid='1282450' dateline='1506718681']
Jeszcze zrezygnował z reprezentanta z kadry na mecze w el.MŚ - coś tego lata Pana przyćmiło przy transferach.
[/quote]
jednorazowe powołanie do kadry o niczym nie świadczy. Powoływani byli Marciniak, Polczak, Cabaj. A nawet Krzywicki (gdyby go ktoś nie pokiereszował, to pojechałby na zgrupowanie u "Benhałera")
Jakby poszukać po innych klubach to by się znalazło kilka tuzinów takich co to mają obrotnych [s]tatusiów[/s]/menago - więc ich powołano tylko po to aby mieli kadrę w CV
Dudzic chyba też. Sibik to chyba nawet na mistrzostwa pojechał ;D co nie zmienia faktu że Kadzior to niezły grajek
- Edytowany
Podobno rodzina Kądziorów nie jest przekonana do zamordystycznych metod szkoleniowych Michała Probierza ,który za swojej twórczości stosowanej w potoczance, ciągle skreślał Damiana z kadry, nie dając mu zbyt wielu szans na karierę zawodową w piłce.Po latach okazało się, że chłopak jednak coś tam gra, a problem dotyczył głowy młodzieńca, a nie jego umiejętności piłkarskich. Zdaje się, że to raczej autokratyzm trenera zdecydował.
[quote='piotrek67' pid='1282624' dateline='1506805640']
[quote='ian thorpe' pid='1282621' dateline='1506801959']
[/quote]
Oczywiście że tak dokładnie tak samo jak marzenia kibiców Cracovii o jakichkolwiek sukcesach sportowych w piłce nożnej .
[/quote]
Już zapomnieliśmy że Ci panowie razem z kolegami wywalczyli by nam Nice 1 ligę gdyby Zagłębie im nie przeszkodziło?
Pamiętamy dokładnie do tego samego zmierzamy bez nich.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dlatego nie ma sensu im pomników na forum budować.
Tak w ogole, jaki mamy rekord klubowy nie wygranych meczy pod rzad ? :rolleyes:
23 -także luz i pełen spokój
- Edytowany
[quote='szaleniec' pid='1282706' dateline='1506861682']
23 -także luz i pełen spokój
[/quote]
uffff..... kamień z serca...
Troche na wesoło a może i na poważnie :)
"Najpierw był mecz z Cracovią, czyli autorskim projektem polskiego Guardioli. Pep przyjechał do Krakowa i myślał, że będzie jak w Białymstoku. Weźmie wszystkich za mordy i będą skakać tak, jak on zagra. Zapomniał tylko, że nie jest na Podlasiu, ani w żadnej Turcji, tylko trafił do Galicji. A tam chłopi od czasów rabacji mają doświadczenie w obalaniu swoich panów. I z taką Cracovią, grającą nie wiadomo dla kogo, bo na pewno nie dla trenera, Legia wygrała 1:0, u siebie i to po wyrównanym meczu. Wszyscy pisali, że jest jakiś zalążek pod dobrą grę, bo były momenty. Mistrz Polski miał momenty. Grając u siebie. Z najgorszą drużyną w lidze. Kurwa, chapeau bas, klękajcie narody, przecież wszyscy wiedzą, że dobre 10 minut z Cracovia jest najlepszym wyznacznikiem poprawy gry."
http://weszlo.com/2017/10/02/jak-co-poniedzialek-wujo-6/
wszystkim tym, co wyrzucają Probierza, przypomnę scenę po meczu Jaga-Podbeskidzie 0-3. Rok później tylko wałki sędziów odebrały mu MP.
Pomijam, że facet ma jaja rzeczywiste a nie internetowe, i że umie bronić racji nawet w ogniowych sytuacjach :)
Będzie dobrze (albo lepiej), bo po prostu przy nim musi być :) Je.bać korpo i różnych wierzących w cudotwórczość kolejnych trenerów.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=lxosbeji9ew
Tu się zgodzę w 100 % z ianem .Chodzę na treningi i widzę jak ciężko pracują .To musi zaskoczyć .Jakoś musimy dojechać do zimy i 3-4 transfery potrzebne ale mocne JAKOŚCIOWO .
Słyszałem że w wrszaffce ma być -50% na wyroby piłkarsko podobne hahahahahaha może coś Jakub kupi na promocji
a tak Probierza komentowali w czasach kryzysu, jak go chcieli wy..rzucić. Rok później wywołał wściekłość odejściem do Cracovii.
https://www.youtube.com/watch?v=T0RquHPoTM4
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (10 użytkowników)
Goście (10)