Kolejny mecz i kolejny "fantastyczny" personalny pomysł naszego trenera. Sylwester i wszystko jasne - zmiana w 32 minucie. Osłabiamy skład wyjściowy i bez sensu tracimy jedną zmianę. Trenerze o co chodzi w tym upierdliwym wystawianiu zawodników nie przygotowanych do gry na tym poziomie? Dobrze, że na rezerwie nie ma Sebastiana bo pewnie wszedłby na drugą połowę!!! Przepraszam taka szydera! Dzisiaj rozumie, że nie powie Pan na konferencji pomeczowej bajki o tym, "że zasłużyliśmy na remis"!
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Ugotował kolejnego zawodnika który nie jest przygotowany do gry na takim poziomie.
[quote='Yid_Army' pid='1280013' dateline='1506022459']
Panowie, dla mnie to jest powtórka z 2010 roku, sytuacja analogiczna jak z Ulatowskim, przede wszystkim:
1) przychodzi trener z "renomą",
2) są szumne zapowiedzi budowy wielkiej Cracovii,
3) wydajemy gruba kase na skrzydłowego #Saidi,
4)na lewą obronę ściągamy czarnoskórego #Suart
5)w tejże obronie ogrywani są rokujący młodzi zawodnicy #Kosanovic
6)Brak wyników i jakiegokolwiek pomysłu na gre
7)postawa sedziowska wpływa na wyniki meczów (slynny rzut wolny posredni na łazienkowskiej podyktowany przez Stefańskiego)
To nie może być przypadek :P
[/quote]
! Bardzo trafnie napisane, jedynie wysokość zarobków obecnego trenera jest ze trzy razy wyższa niż Ulatowskiego choć wyniki podobne!
[quote='wrobelson' pid='1280022' dateline='1506022693']
[quote='SaNtO' pid='1279734' dateline='1505937857']
trenerze jesteśmy z Panem i drużyną ! już widać pracę a myślę, że owoce niebawem do zebrania
[/quote]
Uwaga :exclamation: : sa juz pierwsze owoce. Dostajemy 0:3 do przerwy ...
[/quote]
Owoców od cholery spadając tłuką nam głowy.
Po tym meczu ja już Panu Dziękuję nie chce więcej.Żegnam !!!
[quote='RobertoBaggio' pid='1280073' dateline='1506024271']
Po tym meczu ja już Panu Dziękuję nie chce więcej.Żegnam !!!
[/quote]
Nie ten wątek ;)
Michał "Michał Probierz" Probierz
Zaraz po koncowym gwizdku, Probierz lata po stadionie i bije brawa ... to tak na serio czy dla jaj ? bo ja juz sam nie wiem :rolleyes:
Ja myślę,że chyba szydera. (odpowiedź na "puchar jest nasz")
na serio, czyżby kibice zasłużyli na lepszą drużynę?
kilkuset kibiców na meczu o PP to jest wstyd
[quote='wrobelson' pid='1280115' dateline='1506026579']
Zaraz po koncowym gwizdku, Probierz lata po stadionie i bije brawa ... to tak na serio czy dla jaj ? bo ja juz sam nie wiem :rolleyes:
[/quote]
On już sam nie wie, jak się zachować...
Panie czarodziej, nie masz Pan kim grać - to fakt, ale sam się pozbyłeś Budzika, Cetnarskiego, Brzyskiego. W zamian dostaliśmy Ditiatiewa, który ma gówno zamiast mózgu. Byłem za zmianą trenera, pamiętam, że Zieliński też schrzanił sezon, ale po tym, co ostatnio widzę, należy Ci się stanowcze "wypier..."
Budzika pozbył się Jakub, bo nie chciał opłacić menago, Budzika, który zdaniem wielu nic nie robił tylko człapał. Zresztą Probierz wspominał ostatnio, że nikogo się nie pozbywał. Probierz wiele bierze na klatę, ale każdy wie, kto podejmuje decyzje.
[quote='squier strat' pid='1280119' dateline='1506026813']
na serio, czyżby kibice zasłużyli na lepszą drużynę?
kilkuset kibiców na meczu o PP to jest wstyd
[/quote]
Jacy kibice taka drużyna czy jaka drużyna tacy kibice ? Niech Każdy sobie odpowie .
Szkoda, że nie widziałem tego bicia brawa. Jeśli tak to szacunek trenerze. Mówiłem w czasie meczu, że mam nadzieję, że na konferencji przejedzie się po [s]naszych[/s] "kibicach". Trener apeluje o wsparcie a dostaje KMPG po karnym z kapelusza. Żenada.
Trenerze proszę wierzyć, że są jeszcze na stadionie normalni ludzie. Proszę pracować dla nich. Na dzisiaj mam sporo zastrzeżeń o ten mecz ale nie będę o nich pisał bo mecz przegrał młynek do jointa. Takie jest moje zdanie
Słuchaj gościu. Jak całkiem mimo wszystkich moich uwag,które od początku sezonu pisałem, byłem (i nadal jestem) za zostawieniem Probierza, to jak czytam Ciebie to mi ręce opadają. Jeśli ponad kibiców, którzy i tak pokazali wielką wiarę przychodząc na ten mecz stawiasz trenera to zastanów się komu Ty w ogóle kibicujesz.
Faktycznie mecz przegrany na trybunach, zabrakło niewiele, ale jednak. Troche głośniej, troche wiecej i byłby awans. Niuanse do poprawienia.
kmpg bylo juz na samym poczatku przed gwizdkiem, szczerze mowiac tego nie rozumiem
cala ta szydera w 2gej polowie to juz tylko akompaniament dostosowany do poziomu tego wystepu skorokopów
jestesmy straszliwie słabi, kontzuje tez maja w tym udział, ale mam nadzieje ze MP nie okaze sie kolejnym chujołapem i w koncu uda sie jakos presje przerzucic na najwiekszego z Januszy
ps. Ian, chyba pomyliles charyzme z pozerstwem i niewyparzoną buźką, bo w tej niby charyzmie zapomniał gość pociągnąć z sobą piłkarzy, taki detal mały...
Żenada to twój wpis Santo .Zaśpiewaj im ,,nic się nie stało ''i poklaszcz .
Za dzisiejszy ,,występ ''dostali nie wiele .Brakowało mi nie chce się grać ,nie chce się grać ,nie chce się grać to sp ....ać .Same wulgaryzmy i rynsztok powinien na nich lecieć bo na to zasłużyli żenującą grą .
nie chce się śpiewać bym zaintonował prędzej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)