podobna kasę miał Radomski tylko .
Panie Trenerze , witam na pokładzie .
Mam nadzieje , że w końcu to będzie drużyna z charakterem !
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Zaskoczenie to mało powiedziane. Filipiak nigdy nie przyzna się głośno do swoich błędów, ale zatrudnieniem Probierza (a wcześniej Mosóra) odpowiedział na nasze zarzuty.
Probierz to nie jest trener, który się zgodzi na szarzyznę! On jako trener robi cały czas postępy i jestem przekonany, że przychodzi do Pasów grać o coś!
Jak będzie zobaczymy, ale dla mnie najlepszy z możliwych wyborów w obecnej chwili.
Powodzenia panie trenerze!
P.S. MP irytował mnie jako trener innych ekip, ale nie powiem, teraz takie jego zachowanie na naszej ławce będzie mile widziane (trochę z Kalego jest chyba w każdym z nas).
[quote='BoRut' pid='1253400' dateline='1498041394']
P.S. MP irytował mnie jako trener innych ekip, ale nie powiem, teraz takie jego zachowanie na naszej ławce będzie mile widziane (trochę z Kalego jest chyba w każdym z nas).
[/quote]
bo Probierz to taka osoba którą albo się kocha albo nienawidzi, przy czym nienawidzą go głównie kibice drużyn których nie trenuje a ostatecznie i tak większosc z nich chciałaby go w swoim klubie ;)
Leeeet's Get Reeeaaaaaddyyyyyy Toooo Rumbleeeeeeeeeeeeeee!!!
W końcu profesor sypnął kasą.
Witojcie, hej!
Oczywiście, jak każdego trenera, witam z dużymi nadziejami.
Jest jednak jedna rzecz której nie rozumiem.
Podobno trener był dogadany jeszcze przed zwolnieniem Zielińskiego. Jak to sięma do wczorajszych informacji o spotkaniu w temacie zakupu Śląska w którym Probierz miał być trenerem i dyrektorem sportowym? Trochę to przypomina mi ostatni numer, gdzie jechał podpisać kontrakt na Wielicką tyle że mu sięstadiony pomyliły.
Co jak co, ale nie mogę się doczekać nowego sezonu.
Probierz załamany
Nie ma szacunku u Gargamela...
Czysta karta jak dla mnie już samo jego przejscie narobiło o nad szumu i wiele osób zabolało ale najważniejsze może teraz nikt się nie będzie cackal z panienkami , PS. trafiłem wczoraj z tymi domyslami :)
Jeszcze Wasiliew i będzie bosko :-D
Na powanie bez podsmiechujek... ;)
Jestem ...jestem..... no qrwa mega zadowolony...Znajomi dzownia pytaja czy to primaaprilis czy Janusz zwariowal.... No brawo!!!
Trenerze....do tego korpoklubu musisz naprawde przed wejsciem jutro "pierdolnac dobra whisky" wejsc z pyyyerdolnieciem... i "udusic" cale to talatajstwo korpoklubowe ktore robi burdel a nie sprawnie dzialajacy klub.... Naprawde wierze ze pokazesz i udowodnisz ze z Jagiellonia to nie byl przypadek i ciezka praca udowodnisz zejestes jednym jak nie najlepszym obecenie trenerem w tej lidze!!!
Zycze stalowych nerwow,przekonujacych wynikow i..... WYTRWALOSCI!!!!!!
Radzę zacząć od obrony . Vasiliev to truskawka na torcie :D
[quote='Karvin' pid='1253337' dateline='1498037927']
Do Oresta wzdychają a ten to dopiero miał "epizody" w gts
Powodzenia Panie Trenerze!
[/quote]
Orest to miał epizod w Cracovii... :-)
Jestem w szoku, pozytywnym oczywiście. Zapominam o przeszłości i wybraniu oferty gtsu, i życzę powodzenia i wytrwałości!
[img]http://imgie.pl/uploads/FB-IMG-1498046424197.jpg[/img]
Wie ktoś na ile Probierz podpisał umowę? Bo może to umowa na 5 dni, żeby ktoś poprowadził treningi w tym tygodniu. :D
- Edytowany
Witam na pokładzie Trenerze !!! wreszcie ktoś kto z piłkarzy zrobi mężczyzn , jak trzeba będzie to właściciela op.... a i Tabiszowi w mordę da !!!
wygrane derby z gts to będzie odkupienie win.... a zresztą kto bez winy ten niech pierwszy rzuci w małeckiego kamieniem.... ( tylko tak , żeby chociaż trafić...)
Przy tym trenerze zawodnicy albo będą się starać i zapie... nie tylko na treningach ale i podczas meczu, albo nie będzie dla nich litości i spędzą sobie miło czas w rezerwach. W sumie dobrze bo może z tych panienek zrobi się w końcu piłkarzy!
Powodzenia!
Spróbuję to sobie jakoś zracjonalizować.
Kontraktujemy Kędziora, który chce grać u Zielińskiego.
Mosór to znajomy księgowego, idealny partner do wałków transferowych, przygotowanie gruntu pod Fornalika.
Ściągamy z Ruchu Helika czyli wszystko potwierdza kierunek śląski.
Ściągamy kulawego no name'a ze Szkocji czyli spółdzielnia p. Webera pracuje w najlepsze.
Generał kompromituje nas raz po raz w ostatnich dniach, po czym doznaje olśnienia i postanawia poważnie potraktować Klub ( he, he)
Nagle kontraktujemy trenera, który wystawił kiedyś generała do wiatru, teraz też mógł to zrobić, bo po coś pojechał do Wrocławia.
Przecież procesor nie zapomina takich rzeczy.
Kędzior rezygnuje(?) bo boi się Probierza.
Probierz z Jadźki mógł iść dalej i wyżej, a trafił do klubu bez ambicji i celu sportowego.
Co więcej trafił do klubu, który solidnie płaci, ale płaci grosze.
Weber pochlipuje gdzieś w samotności.
Profesor poddaje się chwilowym emocjom, wykorzystuje(?) nieobecność Tabisza i zatrudnia sobie trenera, po czym dzwoni do śląskiego CBŚ-u i podpieprza Mosóra.
Kuba wyje z rozpaczy cały dzień w kiblu w hotelu gdzieś na Ba chamach.
Czy ktoś ma jakieś pomysły jak to ułożyć w logiczną całość?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)