[quote='leszeczek' pid='1302980' dateline='1517993301']
[quote='maszczerano' pid='1300989' dateline='1516718271']
Ostatni sparing gramy z Olimpią Donieck. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że do meczu nie dojdzie albo zmienimy sparingpartnera. Obczajcie sobie skróty z meczów z Koroną i Steaua - ci goście to jacyś rzeźnicy, w obu tych meczach ostre wejścia i przepychanki.
[/quote]
Miałem zapytać, czy zna ktos kulisy zamiany ostatniego sparingpartnera?
Wygląda na to, że maszczerano zasiał ziarno, które dało plon.
[/quote]
Niestety nie znam kulisów ale mam nadzieję, że zmianę wywołał nie mój post ale decyzja poprzedzona analizą sztabu szkoleniowego :P
-
-
Przygotowania do sezonu 2017/2018
Nie zapominajmy jeszcze o Diego , forma zdecydowanie w górę i chyba będzie pewniakiem na pozycję PO .Także Wdowiak - przy dającej się przewidzieć grze Zenjowa czy Mihalika . Wdówka zaś wnosi do gry taki element nieszablonowości - to może być jego atutem .
[quote='maszczerano' pid='1302985' dateline='1517995255']
[quote='leszeczek' pid='1302980' dateline='1517993301']
[quote='maszczerano' pid='1300989' dateline='1516718271']
Ostatni sparing gramy z Olimpią Donieck. Szczerze mówiąc mam nadzieję, że do meczu nie dojdzie albo zmienimy sparingpartnera. Obczajcie sobie skróty z meczów z Koroną i Steaua - ci goście to jacyś rzeźnicy, w obu tych meczach ostre wejścia i przepychanki.
[/quote]
Miałem zapytać, czy zna ktos kulisy zamiany ostatniego sparingpartnera?
Wygląda na to, że maszczerano zasiał ziarno, które dało plon.
[/quote]
Niestety nie znam kulisów ale mam nadzieję, że zmianę wywołał nie mój post ale decyzja poprzedzona analizą sztabu szkoleniowego :P
[/quote]
Nie odbieraj sobie zasług! Na poziomie profesjonalizmu MKS Twój post mógł być pierwszym dzwonkiem dla sztabu.
Niedzielny sparing z GKS-em Tychy odwołany.
Nie ma sensu grać w taką pogodę.
11 dni później
gramy sparing z GKS Katowice i cisza o tym?
https://twitter.com/_bmg_sport/status/966281258459332608
Testujemy taktykę na mecz z cwks ?
Z tego co wiem wygraliśmy 2:1
Sorry, że post pod postem ale ciekawe czemu nie ma żadnego info o tym sparingu.
Sparing widmo, nawet 90 minut nie wyniuchało.
Wyniuchalo. Tylko szybko tą informacje usunęli.
Memory five Probierz i wszystko jasne - poszło do kosza :)
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QZVoXu6SRhkJ:www.90minut.pl/sparing/1/sparing13650.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
Mysle,ze w sztabie szkoleniowym cwks jest teraz sraka, siedza pewnie przy wielkim stole i mnoza sie pytania "po co oni grali ten sparing?" "jakie bylo ustawienie?" "jakie schematy rozegrania czwiczyli?" "kto strzelil bramki?"
[quote='hank' pid='1305113' dateline='1519282615']
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:QZVoXu6SRhkJ:www.90minut.pl/sparing/1/sparing13650.html+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl
[/quote]
Gks- Cracovia 2:2 bramki Zenjov i Piątek
Dzięki za info . :)
To czemu 90 minut podawało, że 2:1 dla nas?
[quote='kscpeter' pid='1305164' dateline='1519305881']
To czemu 90 minut podawało, że 2:1 dla nas?
[/quote]
Może obserwator nie dotrwał do końca meczu ?
Obserwatorowi z przyczajki wydłubano oko przy stanie 2:1.
Dziś jednak zamieścili informację .
21 lutego 2018, 12:00 - Katowice
GKS Katowice 2-2 Cracovia
Bramki dla Cracovii: Sergei Zenjov, Krzysztof Piątek
Cracovia: (I połowa) Michal Peškovič - Diego Ferraresso, Niko Datković, Ołeksij Dytiatjew, Michal Sipľak, Milan Dimun, Miroslav Čovilo, Javi Hernández, Antonini Čulina, Sergei Zenjov, Nicolai Brock-Madsen. (II połowa) Adam Wilk - Matic Fink, Adam Deja, Michał Helik, Kamil Pestka - Damian Dąbrowski, Szymon Drewniak, Sylwester Lusiusz, Mateusz Wdowiak, Deniss Rakels, Krzysztof Piątek.
W I połowie Javi Hernández (Cracovia) nie wykorzystał rzutu karnego.
za http://www.90minut.pl/sparing/1/sparing13653.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)