widzę, że Probierz nie jest już Bogiem :P. Dziwnym przypadkiem za krytykę biorą się stawotaliby i zielotaliby. Ja z ewentualną krytyką poczekam do kilku kolejek ekstraklasy ;)
-
-
Przygotowania do sezonu 2017/2018
- Edytowany
[quote='tomex' pid='1256733' dateline='1498731667']
widzę, że Probierz nie jest już Bogiem :P. Dziwnym przypadkiem za krytykę biorą się stawotaliby i zielotaliby. Ja z ewentualną krytyką poczekam do kilku kolejek ekstraklasy ;)
[/quote]
Wrecz przeciwnie ja go nie krytykuje ! Ja Probierzowi jak najbardziej kibicuje, tak jamo jak kazdy inny Pasiak ale patrzac na obecny sklad jaki mamy to chyba rozum mowi cos innego.
Ktoś krytykuje trenera? Kto! Gdzie! A czekaj, czekaj ...
[quote='tomex' pid='1256143' dateline='1498638112']
Młody i obiecujący (35 i pół roku) i bardzo słaby bramkarz Michał "Peszek" Peszkowicz spuścił już w życiu kilka klubów..
ale widać każdy trener musi mieć swoich kochasiów
[/quote]
Też poczekam kilka kolejek, w końcu czekam tak już kilkadziesiąt lat.
- Edytowany
Ja chyba za zielotaliba byłem uznawany (moim zdaniem niesłusznie), i jak dla mnie to jakakolwiek krytyka w stronę trenera Probierza już teraz to jakaś kpina. Wzięliśmy jednego z lepszych trenerów na rynku, wydawało się że jest on poza naszym zasięgiem a jednak się udało. Trener przeprowadza rewolucję i moim zdaniem bardzo dobrze robi, chce zmienić wiele rzeczy w tym klubie. Jego treningi wskazują, że zawodnicy za jego panowania mogą się sporo nauczyć, co zresztą widać między innymi w organizacji gry zaledwie w ciągu paru dni między sparingami (choćby zakładanie pressingu które wczoraj wyglądało dużo lepiej niż z Sandecją). Trener potrzebuje wsparcia ze strony trybun, więc mu je dajmy bo jak dla mnie wszystkie zmiany jakie chce zrobić są na korzyść naszego klubu. W te zmiany oczywiście wchodzi też temat transferów, i z tego co wiem trener ma jeszcze wiele oczekiwań na to okienko. Mam nadzieję, że nie odpuści.
[quote='Sehtan' pid='1256537' dateline='1498679352']
Można gdzieś obejrzeć skrót meczu?
[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=ryAfNJbkxBE
Kadra drużyny na pewno jeszcze ulegnie znacznej zmianie - trener powiedział A - dajmy Mu powiedzieć B .Na razie jest dużo plotek i dla mnie są to tylko plotki bez oficjalnego potwierdzenia .Więc spokojnie czekam na dalszy rozwój sytuacji .
[quote='tomex' pid='1256733' dateline='1498731667']
[/quote]
Już się zaczyna. Dajże sobie chłopie spokój. Ja według Twojej definicji byłem i stawotalibem i zielotalibem a Probierz ma u mnie kredyt zaufania większy niż obaj poprzednicy razem wzięci. Kim teraz będę? Probitalibem?
[quote='ParuKSC' pid='1256669' dateline='1498725027']
Wie ktoś o której gramy ten sparing z paprykarzami i czy będzie ogólnodostępny? Mam niedaleko więc mógłbym podjechać i zobaczyć.
[/quote]
Podbijam pytanie
[quote='paluch' pid='1256664' dateline='1498724039']
a co z Diego ?
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/cracovia_wyjechala_na_zgrupowanie_od_dzis_treningi_w_grodzisku_wielkopolskim
[/quote]
A przedłużenie umowy podpisane.....☹
[quote='Zibiland' pid='1256863' dateline='1498752193']
[quote='paluch' pid='1256664' dateline='1498724039']
a co z Diego ?
https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/cracovia_wyjechala_na_zgrupowanie_od_dzis_treningi_w_grodzisku_wielkopolskim
[/quote]
A przedłużenie umowy podpisane.....☹
[/quote]
Kontuzja
[url=http://www.tinypic.pl/7sn13clgegwj][img]http://images.tinypic.pl/i/00913/7sn13clgegwj_t.jpg[/img][/url]
Chyba mamy stolik rady drużyny :D
A Sowa osamotniona :D
Sowa reka na glowie co ja tutaj robie :)Chyba nikt z zawodnikow Cracovii nie mowi po Niemiecku.
To jak chcą jechać za granicę ?!
[quote='piotrek67' pid='1256947' dateline='1498766886']
To jak chcą jechać za granicę ?!
[/quote]
Siedzieliby jak Sowa teraz;)
Musi się zaaklimatyzować bo inaczej będzie niefajnie.
[quote='ParuKSC' pid='1256669' dateline='1498725027']
Wie ktoś o której gramy ten sparing z paprykarzami i czy będzie ogólnodostępny? Mam niedaleko więc mógłbym podjechać i zobaczyć.
[/quote]
O 18 w Grodzisku Wielkopolskim
Sowa bardzo dobrze po angielsku rozmawia także komunikacje ma z drużyną dobrą.
Sowa siedział przy stoliku z Zenkiem :)
- Edytowany
[quote='jaroksc' pid='1257030' dateline='1498809716']
Sowa siedział przy stoliku z Zenkiem :)
[/quote]
Niech sie dogaduja, bo calkiem mozliwe ze zagraja razem po jednej stronie boiska;)
BTW bedzie transmisja sparingu w Cracovia TV?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)