2-2 i wiem po co Peskovic
-
-
Przygotowania do sezonu 2017/2018
- Edytowany
Wilk - Ochał, Sosnowski, Jarzynka, Kiebzak - Gawle, Lucjusz, Pestka, Kanach, Szewczyk, Strózik
początkowo policzyłem źle Wójcickiego zamiast Kiebzaka - dzięki Sebastian1906KSC
Sroka za Jarzynkę.
Nie zobaczyliśmy:
Peskovic, Stępiński, Jaroszyński, Sowah, Dąbrowski, Mihalik, Vestenicki, Piątek, Pyrdek, Ceglarz, Wójcicki
[quote='gusto' pid='1256394' dateline='1498666125']
Wilk - Ochał, Sosnowski, Jarzynka, Wójcicki - Gawle, Lucjusz, Pestka, Kanach, Szewczyk, Strózik
[/quote]
Kiebzak... Ale Wójcickiego nie widzę
[quote='eredin' pid='1256393' dateline='1498666114']
[/quote]
oczywiście dwóch wcześniejszych interwencji Wilka nie widziałeś, tylko tę nieszczególną. Jakby bronił Michaś to by było 4:2 (dla Karwina)
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1256395' dateline='1498666328']
Kiebzak... Ale Wójcickiego nie widzę
[/quote]
Całkiem możliwe, Wójcickiego policzyłem na oko, bo ktoś mi go przypominał z daleka. Dzięki. :-)
[quote='tomex' pid='1256396' dateline='1498666359']
[quote='eredin' pid='1256393' dateline='1498666114']
[/quote]
oczywiście dwóch wcześniejszych interwencji Wilka nie widziałeś, tylko tę nieszczególną. Jakby bronił Michaś to by było 4:2 (dla Karwina)
[/quote]
Widziałem. Ten strzał w środek bramki.
Chodzą słuchy że Wójcicki do Lecha....
Najlepsi z młodych Gawle i Pestka
[quote='KruszynaKSC' pid='1256403' dateline='1498667410']
[/quote]
niedobrze by było, bardzo
Kontuzja Dąbrowskiego podobno poważna. Coś z więzadłami.
Młodzi zagrali z 10 x większym zaangażowaniem niż wyjadacze.
Na plus: Gawle, Strózik (gol i słupek), Pestka, Cunta, Adamczyk
Poprawnie: Deleu (to nie jest gts mać obrońca, to jest świetny pomocnik, któremu robi się wielką krzywdę wystawiając na obronie), Wdowiak, Szewczyk (asysta), Sandomierski oraz niewymienieni dotąd gracze z II połowy (Wilk też panie eredin, przy golu był zasłonięty)
Na lekki minus - cała reszta (może poza Miro, który grał ostrożnie - i dobrze, ze tak grał, oraz poza Zenkiem, do którego nie podawali, więc nie miał się jak wykazać)
Pozytywem jest to , że (nawet po kilku dniach) widać zmianę w grze. Jest pressing (w II połowie nawet mocny), jest zamykanie strefy po kornerze
Jak na taki upał to mecz zaskakująco szybki
[quote='KamilloLce' pid='1256415' dateline='1498669118']
Kontuzja Dąbrowskiego podobno poważna. Coś z więzadłami.
[/quote]
no to nie mamy DM, bo Miro na razie gra tylko nogami, a w tym jest hmmm taki sobie
no ale jak pisałem, ze w Sandecji same rzeźniki, to mnie tu hejcili
Ale Dąbrowski złapał kontuzję na treningu.
- Edytowany
[quote='KamilloLce' pid='1256421' dateline='1498669434']
Ale Dąbrowski złapał kontuzję na treningu.
[/quote]
ha, no to w takim razie wina [s]Tuska[/s] Zielińskiego i jego ukochanego "speca od WF", że tak wydelikacili chłopaków, ze nie są nie przygotowani do normalnych treningów. Jak co 3 dni będą poważne kontuzje na treningach to kim my będziemy grać...?
Nie chcę się pastwić nad Wilkiem ale powtórkę bramki obejrzyj. dla ułatwienia czas 1:12:15 - 1:12:22
Szewa fajna asysta ale jako napastnik lepiej zagrał Strózik.
Deleu nie upilnował gościa przy bramce - chyba że mimo tego że to jego strona ten zawodnik nie był do niego przypisany.
Wdowiak walczył za trzech ,ale często sam, podobnie Adamczyk
Poza tym bez kontuzji a to już coś:)
[quote='KruszynaKSC' pid='1256403' dateline='1498667410']
[/quote]
Może w ramach wymiany za Pawlowskiego ? To tylko domysły .
[quote='eredin' pid='1256424' dateline='1498669772']
Nie chcę się pastwić nad Wilkiem ale powtórkę bramki obejrzyj. dla ułatwienia czas 1:12:15 - 1:12:22
Deleu nie upilnował gościa przy bramce - chyba że mimo tego że to jego strona ten zawodnik nie był do niego przypisany.
[/quote]
widziałem bramkę, w odróżnieniu od Ciebie widziałem też cztery dobre interwencje Adama, w tym[size=small] dwa razy sam na sam[/size]
Napastnik bez asyst gts zrobi. W twej chwili napastników mamy nadmiar, a asystentów mało
co do Deleu widzę, ze się zgadzamy. To nie jest obrońca, natomiast jest to niezły i myślący pomocnik
Mecz nie rzucil na kolana ale Pestka mnie juz tak... dobrze ze stalem bo bym spadl z krzeselka...TO JEST KAWAL MLODEGO PILKARZA!!! Mam nadzieje ze General widzial dzis tego mlodziana i zaraz pomeczu zawolal go i podpisal z nim wieloletni kontrakt!!! Dawno naprawde dawno zaden pilkarz mnie nie "oczarowal" swoja gra po 45 minutach!!! Gosciu dzis bezbledny!!
[quote='tomex' pid='1256442' dateline='1498670688']
[quote='eredin' pid='1256424' dateline='1498669772']
[/quote]
widziałem bramkę, w odróżnieniu od Ciebie widziałem też cztery dobre interwencje Adama, w tym[size=small] dwa razy sam na sam[/size]
Napastnik bez asyst gts zrobi. W twej chwili napastników mamy nadmiar, a asystentów mało
co do Deleu widzę, ze się zgadzamy. To nie jest obrońca, natomiast jest to niezły i myślący pomocnik
[/quote]
Widziałem interewencje Adama - ale bez urazy - to obroniłby i Cabaj
Wilk od lat zapowiada się na świetnego bramkarza. Ja tam bym właśnie jego sobie życzył jako numer 2. Np PP cały dla niego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)