[quote='piotrek67' pid='1247594' dateline='1496393717']
Tak tylko z ta sprężarą to gruba przesada tak samo jak z tą ta niewidzialną formą która miała miała być po ....30 kolejkach.
Strasznie nie lubie jak ktoś chce zrobić ze mnie głupka na szczęście ja tego nie łykam.
[/quote]
A może sprężone powietrze idzie w niewłaściwym kierunku ? ;)
-
-
Cracovia - Piast 02.06 (piątek) 20h30
To nie powietrze, to gazy, głównie metan.
sprężara - niezły pseudonim dla prostytutki
z okolic dworca oczywiście
Oczekuje występu Kanacha, a nie Budzika. Budzik na ostatnie 10 min podziękować i tyle.
[quote='Rock' pid='1247584' dateline='1496392391']
Żeby się nie posrali od tego sprężenia.
[/quote]
Jeden (na meczu z Ruchem) już sprężary doświadczył. czas na kolejnych ;)
[quote='piotrek67' pid='1247594' dateline='1496393717']
Tak tylko z ta sprężarą to gruba przesada tak samo jak z tą ta niewidzialną formą która miała miała być po ....30 kolejkach.
Strasznie nie lubie jak ktoś chce zrobić ze mnie głupka na szczęście ja tego nie łykam.
[/quote]
ale są tacy na forum, co wciąż te bajeczki trenera łykają ;). I wbrew pozorom jest ich wielu :P
Jarzynka, Pestka, Smoleń - dziś debiutują w 18 meczowej
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18740710_1409062839153336_6523726141971014051_n.jpg?oh=1b92727eb110afd07f0e4d93a5611802&oe=59E0DB32[/img]
Kanach na stoperze i problem z głowy ;)
5 juniorów w 18 meczowej....nie pamiętam takiej sytuacji
Tomex daj se już spokój tym najeżdżaniem na Zielińskiego nie zmienisz rzeczywistości ZIELIŃSKI ZOSTAJE !!!! ZIELIŃSKI ZOSTAJE !!!! ZIELIŃSKI ZOSTAJE !!!! WBIJ SE TO DO ŁBA !!!!!
Nie działają terminale i nie będzie kiełbaski - lekki smutek. No cóż, będąc w sektorze I1 może usłyszę o czym zaraz będzie bredził Filipiak :|
Kanach lepszy na śo niż litauszki hahahahahaha klasowy obrońca Ujpestu miazga!!!
Ktoś narzekał na trenera,że jest niereformowalny,bo na Kapustkę stawiał bardziej z konieczności...a tu proszę!!! ;) Jest postęp.Dzisiaj wygłodniałe młode wilki z Cracovii wygrają 5:0 i nie potrzeba będzie wzmocnień.Tylko TOPF nam potrzeba i będzie 4 miejsce w przyszłym sezonie.
;)
- Edytowany
Plakac sie chce jak sie to oglada :) Dobrze ze zostalem w domu.
Vestenicki zagral dzis choc raz dobrze ? Cuntra ani raz nie wyrzucil celnie z autu :D .. Szczepaniak jest na boisku ? i tak mozna wymieniac ... jak w lecie nie przyjdzie do 1 skladu ze 4 dobrych pilkarzy to czeka nas kolejny rok walki o utrzymanie :)
Chyba mozna tylko Adamczyka pochwalic ... widac ze chce sie pokazac ..
Potwierdziło się, iż zaangażowanie w meczu jest odwrotnie proporcjonalne do zaangażowania w trening. No chyba, że trener się pomylił i piłkarze zaczęli urlopy od godz. 20.30;)
jak tam sprężara na mecz panie zielinski??
[color=#404040][size=medium][font=Roboto, Arial, sans-serif]Gdyby o kolejności miejsc decydowały bezpośrednie wyniki, a nie miejsce po 30. kolejce, to z ligi spadłaby w tym momencie Cracovia. Żenada i kompromitacja ten sezon w naszym wykonaniu.[/font][/size][/color]
DEGRENGOLADA !
Kwintesencja Krakowii: Polczaki,Cunty i inne wynalazki.
Mam nadzieję,że plotki o nowych kontraktach są tylko plotkami i Mosór wyszuka nam jakiś sensownych gości.
Jedyny plus- wejście Kamila Pestki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)